Şimdi Ara

Xiaomi 12 Lite (taoyao) ★ ANA KONU ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
16
Favori
24.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet2661

    Neyse bakalim. Telefonu satın alirsaniz şimdiden hayirli olmasini dilerim. Iyi forumlar.

    Teşekkür ediyorum hocam size de iyi forumlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyler samsung samsung diyorsunuz da, xiaomide olan bazı özellikler samsunglarda yok. ha bunlar benim için önemli değil diyorsanız sorun yok. gelen/giden çağrıların ses kaydı, klon uygulamalar (samsungda sınırlı uygulamalarda var), hızlı şarj, orijinal şarj cihazı.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Şimdi samsung unda hakkini yememek lazim. Bizim birader telefon hastasidir. Fii tarihinde sirasiyla galaxy s mini ve galaxy note serisi telefonlari kullandi. Bunlara defalarca farkli romlar yukledi, kaldirdi. O telefonlar kaç defa düstü. Kisacasi adam bu iki telefonun da icinden gecti:) bugun o iki telefon da hala saat gibi calisiyor. Yalan olmasin belki bir defa batarya değisimi olmuştur. Hatta galaxy notu bizim anneye verdik bir sure o kullandi. Şimdi baba kullaniyor. Bu sure zarfinda ben sirasiyla ortalama (lumia, htc, vs. Diger telefonlari saymiyorum) ikiser yil arayla redmi note 5a, xiaomi a2 lite, redmi 9t ve xioami 12 lite kullandim. Xioami 12 lite hariç (o ne zaman fire verir bilemem) ağirlikli olarak yazilimsal problemlerden ve bataryalarin olmesinden dolayi telefonlar iskartaya cikti. (Telefonlari agresif kullanmam şansim da vardi belki donanimsal problemlerle de fazla karsilasmadim.) xioami günü kurtaran telefonlar yapar. Son birkac modeli haric genellikle butce dostudur. Buna herhangi bir sözüm de yok. Ancak 5+ yıl sıkıntısız bir kullanim sunan herhangi bir xioami telefon gösterin. Bunlari ayakta alkislarim. :) iyi forumlar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 17 Nisan 2024; 11:37:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt

    var. Mi 5 modelini hala kullanan tanıdıklarım var. ben note 5 gibi bir telefondan zamanında xiaomiye geçtim. samsungun aptal knox vs uygulamarından illallah etmiştim. samsunglar bana hitap etmiyor. ya xiaomi ya iphone...


    ayrıca xiaominin dandik modellerini, samsungun ise üst modellerini kullanıp xiaomi kötü demek de bana yanlış geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Nisan 2024; 13:53:33 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Bir şey diyemem hocam zevkler ve renkler. Önümüzdeki iki yıl içinde iPhone 11 in güncelleme desteği bitecek. Elimdeki iPhone u, çikarsa o dönem 17 modeliyle, Xiaomi 12 lite ile de yeni çıkacak yeni Samsung Galaxy note serisiyle değiştirmeyi düşünüyorum. İki telefonu da herhangi bir arıza cikarmazsa 5 sene kadar kullanmayı planlıyorum. Genel kullanımı etkilemediği sürece knox mnox hikaye hocam.

    Samsung un da dandik modelleri var. Uzun kullanım süresi için tabiki üst segmentleri örnek vereceğim.İyi forumlar dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 17 Nisan 2024; 14:2:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet2661 kullanıcısına yanıt

    Xiaomi nin mi serileri iyidir. Gerisi dandik. Mi5 i 7 sene sorunsuz kullandım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiboz H kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Mevcut ihtiyacınızı hangi telefon karşiliyorsa o iyidir. 👍 Ben güvenlik nedeniyle ios kullanıyorum. iPhone'u sevmem normalde 5 yıldır ihtiyacımı gördüğü için Androidin yanında kullanıyorum. Windows phone yi daha çok seviyordum. Piyasadan kalkmasaydı ne ios ne de android kullanırdım ama adamlar mayayı tutturamadı maalesef. Kendi ayaklarına sıkıp piyasadan silindiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.