Şimdi Ara

Xerox phaser 3040 yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xerox phaser 3040 toner dolumu fiyatı ile muadil yazıcı kartuş fiyatları birbirine yakındır, bunun nedeni xerox phaser 3040 yazıcının kullanmış olduğu 106R02182 toner kodu bulunan kartuşun üzerinde drum ünitesi veya farklı değişle görüntü tamburu bulunmadığından 3040V_B yazıcı toneri yalnızca içindeki toner tozu için taşıma kabı niteliğindedir.
    xerox 3040V_B lazer yazıcı siyah beyaz kopyalama yeteneğine sahip mono lazer yazıcıdır, kurulum esnasında kutudan çıkan demo kartuş 700 sayfa a4 fotokopi kağıdı baskı yapabilmekte olup, 700 sayfa çıktı alınabilmesi için % 5 doluluk oranı ile baskı yapılması gerekmektedir.

    Xerox 3040 yazıcı dakikada 24 sayfa a4 fotokopi kağıdına baskı yapabilme hızına sahip olup, ilk sayfa hız 8 saniye civarında hızlı yazıcılar arasındadır, demo kartuşunu 700 sayfa çıktı vermesine karşın satın alınaca yedek orjinal xerox phaser 3040 toner kartuşu % 5 doluluk oranı esas alındığında 2300 sayfa çıktı verebilmektedir.

    Küçük ebatları ve hafif olması nedeniyle ev ve iş yerlerinde hemen her yere sığabilen xerox phaser 3040 mono lazer yazıcı ucuz fiyatları nedeniyle çok satılan modellerdendir.

    Xerox phaser 3040 kartuş dolumu yapılması pek önerilmeyen uygulamalar arasındadır, bunun nedeni ilgili yazıcı kartuşunun üzerinde drum veya görüntü tamburu olarak bilinen parçanın olmaması ve drum ünitesinin yazıcının içinde bulunan parçalardan olmasıdır.

    Drum ünitesinin tüketim malzemeleri arasında satılmaması ve yalnızca xerox servislerinde bulunması aynı zmanda fiyatlarının pahalı olması nedeniyle arıza yapması durumunda yaklaşık yazıcı fiyatına değiştirilebilmesi ilgili yazıcının toner dolumu yapılması uygun değildir.

    Özellikle mürekkep dolumu yapan ve sonradan toner dolum merkezi sınıfına geçen dolumcuların dahi kolaylıkla doldurabildiği yazici kartusları içine kalitesiz toner tozu konması veya üniversal adıyla anılan tozların kullanılması xerox 3040 yazıcı tonerini olumsuz etkilemekte ve yazıcıda sorunlara neden olmaktadır.

    Ayrıca xerox phaser 3040 dolumu fiyatının yüksek olmasının önemli nedenlerinden birisi ise kaset üzerinde yer alan çip adı verilen elektronik karttır.

    Chip üzerine yüklenen bilgi miktarı kadar yazıcının çalışmasına müsaade etmekte ve çip üzerine yüklenen miktar kadar baskı yapılması ardından boş toner uyarısı vererek yazıcının çalışmasını engellemektedir.

    chip değişimi yapılmadan kaset tankı içine toz ilave edilerek yapılan dolumlarda yazıcının dolumu yapılmış kartuşu algılayamayacağı ve boş kartuş uyarısı vermeye devam edeceğinden yazıcı hazır konuma geçmeyecektir.

    Kullanılan çipi devre dışı bırakmak amacıyla çip resetleme programı adı altında satılan programlar kullanılarak yazıcın reset ihtiyacı ortadan kaldırılabilse dahi

    htto://www.marmaraburo.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.