Şimdi Ara

xerox 3045 wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elimde xerox 3045 yazıcı var wireless olarak bağlanmak istiyorum. yazıcı panelindeki ayarlardan ağ ayarlarını yaptım. durumu kontrol ettiğimde bağlantı olduğu gözüküyor. ama bilgisayarımda yazıcıyı göremiyorum / yazdıramıyorum. bilgisayardan ek bir ayar yapmak ya da bir program indirmek falan mı gerekiyor?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodh

    elimde xerox 3045 yazıcı var wireless olarak bağlanmak istiyorum. yazıcı panelindeki ayarlardan ağ ayarlarını yaptım. durumu kontrol ettiğimde bağlantı olduğu gözüküyor. ama bilgisayarımda yazıcıyı göremiyorum / yazdıramıyorum. bilgisayardan ek bir ayar yapmak ya da bir program indirmek falan mı gerekiyor?

    yazıcıyı modemin usb girişine mi bağladınız eğer öyleyse aşağıdakı ayarları yapmanız gerek
    Yazıcımızı modemimizin USB portuna bağlayıp açıyoruz. Başlat menüsünden sırasıyla Ayarlar, Yazıcı ve Fakslar'ı tıklayın. Buradan 'Yazıcı ekle' tıklanarak 'Yazıcı Ekleme Sihirbazı' açılır. 'Bu bilgisayara bağlı yerel yazıcı' seçilir ve İleriyi tıklayın. 'Yeni bağlantı noktası oluştur'dan Standard TCP/IP Port'u seçin. Yeni bir sihirbaz penceresi açılacak. İleri deyin. 'Yazıcı Adı veya IP Adresi' kısmına yazıcınızın bağlı olduğu modemin Varsayılan Ağ Geçidi IP numarasını yazın. Bağlantı noktası Adı kısmı otomatik olarak doluyor, değiştirmeyin. İleri tıklayın. Aygıt Türü kısmında 'Standart' tıklayın ve 'Generic Network Card' seçin. İleri ve Son'u tıklayarak sihirbazı tamamlayın. Bundan sonra sıra Yazıcınızın sürücüsünü yüklemeye geldi. Yazıcınızı mevcutlardan seçebilir veya Disketi Var diyerek uygun konumdan yükleyerek tanıtmayı bitiriyoruz.




  • kablosuz olarak bağlanmak için yazıcının modeme mi bağlanması gerekiyor? usb girişi yok modemimin
  • Merhaba ben bu yaziciyi yaklasik 1 yildir kullaniyorumfakat teknik servis ile musteri hizmetleri ile gorusmemde dahi bana wifi uzerinden PDF aktarmasi konusunda yardimci olamadilar.. Yani kablosuz olarak yazdirabildigim dokumani neden pdf e cevirirken USB yi kullanmak durumunda kaliyorum.. Acaba PDF isleminde kablosuz olarak basarabilen bir arkadasim var mi? Konu hakkinda bilgisi olan bir arkadasim yardimci olabilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.