Şimdi Ara

Xeon E5450 4 Çekirdek İşlemci + Msi G41M-P26 DDR3 Anakart Sadece 199 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s775 AMD / Intel #Intel İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşlemci Tekil olarak satılmıştır. Anakart için daha sonra ayrı ilan açılacaktır.

    Merhaba arkadaşlar.

    Elimde bulunan hazır kurulu Anakart + İşlemci kombinasyonunu satmaya karar verdim. Açıkcası yeğenime oyun bilgisayarı yaparım diyordum ama konsol almaya karar verdi.

    İşlemciyi bilişim firmasında çalışan arkadaşımdan temin etmiştim, firması toplu alım yapınca ellerinde fazladan kalmıştı bende kaçırmayıp 1 adet kapmıştım. Tertemiz işlemci plastik kutusunda durmaktadır. Gerçekten 4 çekirdek ve 12 MB önbelleğe sahiptir, bu sayede günümüzde dahi çok iyi bir performans sunmaktadır. İşlemciye 775 Pin anakartla rahat çalışması adına mod sticker uygulanmıştır. Böylece hiç uğraşmadan tak kullan şeklinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    Anakartı ise Dual Core E6700 İnternet bilgisayarından söktüm. Genelde LCD yanında abim film izleme, internette gezinme yada çok sevdiği oyun olan Pes 2013 oynamak için kullanıyordu, oda akşamları en fazla 1-2 saat. Kısacası yıpranmamış ve overclock hayatında görmemiş çok temiz bir üründür. Ayrıca DDR3 Ram desteği mevcut olan bir anakattır, bu sayede üst düzey performans sunabilmektedir.

    Xeon E5450 4 Çekirdek İşlemci + Msi G41M-P26 DDR3 Anakart Sadece 199 TL


    Anakart + İşlemci Kombinasyonu

    Xeon E5450 3.00 Ghz 12 MB Cache 4 çekirdek İşlemci
    Msi G41M-P26 DDR3 LGA775 Pin Anakart


    İkisi Set Halinde Sadece 199 TL ( Tekli Satış Yoktur. )

    Tüm Türkiye`ye Yurtiçi Kargo ile %30 indirimli gönderim sağlanmaktadır.

    Önemli Not: Piyasada yaptığım araştırmaya göre fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. 4 Senedir bu forumdayım arkadaşlar yaptığım ticaretlerden hiçbirinde bir problem yaşanmamıştır, isteyen 2.el bölümündeki imzama bakarak referanslarımı görebilirler yada 4 yıldan fazladır üye olduğum ve aktif olarak daha fazla ticaretimi sürdürdüğüm r10 webmaster forumunda bulunan referanslarımıda kendilerine iletirim orada 115 den fazla ticaretim mevcuttur. Hala güvenmiyen arkadaşlar mevcutsa üzgünüm kendileriyle alışveriş yapamıyacağımı belirtmek isterim. Lütfen başkalarıyla yaşadığınız sorunları gelip bana dile getirmeyiniz yada sizlede yaşarsak gibi saçma sapan ithamlarda bulunmayınız ben kimin ne yaptığını yada nasıl bir karakterde olup insanları kandırdıklarını bilemem. Önce ödeme sonra ürün hariç maalesef çalışmıyorum ve referanslarımında yeterli olduğunu düşünüyorum. Dileyen arkadaşlar referanslara mesaj atıp alışverişin nasıl geçtiğini sorabilirler hatta bazı arkadaşlar ile defalarca buluşup elden ürün satışı sağlanmıştır, çok şükür kimseden çekineceğimiz bir durum yoktur. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 22 Kasım 2017; 1:3:4 >







  • E5450 yi tekil satsaydınız almak isterdim hocam bende arıyorum şu an o işlemciden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RockChart

    E5450 yi tekil satsaydınız almak isterdim hocam bende arıyorum şu an o işlemciden.

    Tekli satış düşünmüyorum teşekkürler.
  • Hala satılık mı ? @Jack Martin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.