Şimdi Ara

Xbox360 Gamepad Garanti Sorunu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi bir firmadan yaklaşık 5 ay önce pc'de kullanmak üzere "xbox360 gamepad" aldım. RB tuşu tutukluk yapmaya başlayınca aldığım firmaya götürdüm fakat aracı olamadıklarını, garanti kapsamında olsa bile microsoftun kabul etmediğini ve microsoftun garanti kapsamında olan ürünleri bizzat müşterisinin yollaması gerektiği prosedürünü koyduğunu öğrendim. Microsoft olarak iletişimleri kötü değil fakat kargo parasına kadar size ödetiyorlar. Bunu dillendirdiğimde ise haklısınız fakat şirketin koşulları böyle dediler sadece. Bütün forumlarda bilgi olarak yazacağım. Size uyarım MİCROSOFT'UN DONANIM ÜRÜNLERİNİ almamaya dikkat edin, alana/alacak olana mani olun. İyi günler, iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buqra1914 -- 5 Aralık 2017; 14:28:40 >



  • buqra1914 B kullanıcısına yanıt
    PC'de kullanmak için aldıysan kablolu sürümüdür. O cihaza Microsoft değil Aral Games bakıyor. Aral ile iletişime geçmen gerekir. Eğer Aral'da sorun çıkarırsa son seçenek olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Microsoft ile iletişime geçmiştim direk. Kargo ücretini ödeyerek yolladım kendilerine ve biraz da isyan ettim. Garantili ürüne neden karga ücreti isteniyor, zaten ürün ne kadar diye. Bugün sonuçlandı. 6. iş gününde 0 xbox one kolu yollamışlar. Hem çok hızlı yaptılar bu işlemi hemde her emailime cevap verdiler. İletişimleri çok iyiydi, telafi de ettiler sorun kalmadı. Yorumun için teşekkürler
  • Yani mağduriyetinizin giderilmesine sevindim ama bi sinirle galeyana gelip Microsoft almamak :) aldırtmamak , üretimi durmuş olan ürün alıyorsun ve bu forumda Xbox360 alacağınıza xboxone gamepad alın uyarılarını görmezden geliyorsun 40 lira daha ucuz diye üretimi teknik desteği durmuş olan ürünü alıyorsun, neyseki çözmüşler xboxone gamepad vermişler! Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.