Şimdi Ara

xbox360 boş medya seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar size bir şey danışacaktım bende verbatim gear of war vardı tabi zamanla çizildi ve sürekli disk hatası vermeye başlayınca bende oyunu philips marka dvd yazdım şimdi sorunsuz çalışıyor yani benim sormak istedigim uzun vadede bu marka dvd göze zarar verirmi? yoksa verbatim kadar sağlıklımı? bir sorunum daha var oyunları her çalıştırdıgımda profilimi görmüyor hep Y tuşuna basıp tanıtmam gerekiyor bunun bir çaresi varmı teşekkürler



  • medya seçimi hakkında bi bilgim yok fakat ikinci sorunun için yardımcı olabilirim.
    eğer profilin otomatik olarak girmiyor ve her defasında tanıtman gerekiyorsa makineyi tekrar çalıştırdığında oyuna başlamadan dashbordda profilini manuel olarak aktif et. "games" menüsü üzerinde.
    daha sonra aktif profilinin üzerinde a'ya basıp çıkan bölümde auto "sign in" kısmında enabled'i işaretle.
    böylece makinen her açıldığında otomatik olarak aktif olucak ve tekrar tekrar uğraştırmicaktır.
  • göze zarar verse bile 50-60 liraya gözü değiştirirsin.Yurtdışından birşeyler alıyorsan 30$a getirtirsin.Takmasında birşey yok.konsolu açsan herhangi bir ps2 tamircisine götürsen 5 dakikada takar.Fazla önemsenecek bir konu değil.Ha göze zarar verirmi evet verir.Orjinal oyunla 5 sene giden göz kopya ile 4 sene giderki sanırım kazancın daha büyük.Orijnal-kopya kullanma olayını bir tarafa bırakırsak.
  • göz açısından durum öylede bir süre sonra oyunun durduğu yerde bozulma riski var.
    verbatim dvdlerine inanılmaz bir garanti veriyor eğer disc çizilmez,uygun ortamda saklanırsa 100 sene saklama ömrü vaat ediyor.
    o yüzden oyunlarını mümkün olan en kaliteli medyayla yani verbatimlerle kopyala
  • memorex kullanıyorum şu an gayet sorunsuz.
  • Memorexi denedim.Belli bir müddet verbatim cd lerim olmadığından sürekli memorexe yazıyordum oyunları.Fakat bir süre sonra makinanın gözü memorexleri okuyamaz,okuduklarında ise zorlanır oldu.İşte bu olaydan sonra anladım verbatimin kalitesinin ne kadar iyi ve kaliteye önem vermenin ne kadar gerekli olduğunu.Zorda olsa bir on adet verbatim sipariş ettim o dönem ve yazdığım tüm oyunlar aynı memorexte zorlanan makinada sorunsuz çalıştılar.o gün bugün verbatime devam.
  • memorexde bendede ugurmurat arkadaşın dediği sorundan var , bir süre sonra okuma hataları veriyor , sanırım en iyisi verbatime geçmek...
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.