Şimdi Ara

Xbox Yardım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ps3 almayı düşünüyordum fakat online oyun oynarken daha iyi bir kalite sunuyormuş xbox. Ben fw attırmıycam orjin kullanmayı düşünüyorum.

    Oyunlarını en ucuz nerede bulurum ?
    Birde bi süre tüplü tv de takılıcam ps3te ki gibi RGB kablo misali birşey var mı xboxta da biraz daha kaliteli görüntü almak için tüplü tv de ?



  • Daha önce de söylediğim gibi, imzamdaki konuyu incele. En ucuz oyunu yurt dışından alırsın. Daha sonra bizim forumdan veya açık artırma sitelerinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Daha önce de söylediğim gibi, imzamdaki konuyu incele. En ucuz oyunu yurt dışından alırsın. Daha sonra bizim forumdan veya açık artırma sitelerinden.


    Açtığın o konuyu tamamen okudum ve bu konuda tüm soru işaretleri silindi kafamdan. Ama şuanki tek düşüncem acaba xbox mu ps3 mü. Analogları simetrik olmadığı için daha rahat olduğunu söylüyor herkes. Ama xbox oyunları (orjinal) zor bulunuyor ps3 kadar yaygın değil ve ücretleri yüksek diyorlar. Online oynamak içinde xbox live ücretliymiş ama o çok önemli değil. Karar veremiyorum birtürlü..
  • Oyun konusunda, ülkemizde PS3'ün piyasası daha iyi. Oyunları bulmanın kolay olmasının yanında, bitirdiğin oyunları satmak da kolay. Xbox'da böyle bir şansın olmayabilir. Kopya oyun olayı çok yaygın çünkü Xbox'da. Eğer arşiv yapmayacaksan, oyunları bitirip satıp yeni oyunlar almayı düşünüyorsan, PS3 almalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Oyun konusunda, ülkemizde PS3'ün piyasası daha iyi. Oyunları bulmanın kolay olmasının yanında, bitirdiğin oyunları satmak da kolay. Xbox'da böyle bir şansın olmayabilir. Kopya oyun olayı çok yaygın çünkü Xbox'da. Eğer arşiv yapmayacaksan, oyunları bitirip satıp yeni oyunlar almayı düşünüyorsan, PS3 almalısın.


    Arşiv yapıcaklarımda olur, ama bitirip satıcaklarımda olur. Evet ps3 benimi çin en ideali sanırım. Birde onlineo yunların bazılarında lag olduğunu duydum doğru mu bu ? Ps3 de online oynarken ?
  • Psn servisi Xbox livedan biraz daha sorunlu. Bazen Psnde sorun varken, liveda olmayabiliyor. Lag falan konusunda Psn son zamanlarda kendini cok gelistirdi ama hala bazi oyunlarda sorunlar devam etmekte. Bu sorunlari yamalarla falan cozuyorlar gerci zamanla.
  • Zeus'un dediği gibi en iyi yurdışında veya 2. el de bulursun xbox live lag olarak pek fazla yok hatta yok da diyebilirim ama psn ye göre çok çok daha iyi en azından her hafta sonu bakımı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.