Şimdi Ara

Xbox veya Sony el konsolu duyurabilir -Sızıntı/Söylenti-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTuber Moore's Law Is Dead aracılığıyla yapılan yeni bir 'PlayStation Vita 2' sızıntısı sayesinde, bir Xbox el konsolunun yolda olabileceğine dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

    Outlet Insider Gaming ilk 'Vita 2' sızıntısını raporladı ve Windows Central'dan Jez Corden kendi Xbox söylentisiyle yanıt verdi. Temel olarak, Insider Gaming'den Tom Henderson, pazarın popülaritesi göz önüne alındığında Xbox'ın da el oyunlarına bakıyor olabileceği spekülasyonunda bulundu - Corden da buna "bakıyorlar" şeklinde yanıt verdi.

    Aslında, Windows Central muhabiri Xbox'ın son haftalarda "birkaç yeni donanım projesine yeşil ışık yaktığını" da iddia ediyor, ancak bu donanım projelerinden herhangi birinin ne olabileceğini belirtmiyor.

    Xbox konsol satışlarının şu anda durgun olduğu düşünüldüğünde, Microsoft'un daha fazla donanım üretiyor olması biraz şaşırtıcı. Ya da o kadar şaşırtıcı mı? Belki de Xbox çeşitlendirmek ve geleneksel konsollardan uzaklaşmak istiyordur!

    Her iki durumda da, şimdilik tüm bunlar söylenti ve spekülasyondan ibaret ve bildirilen bu "donanım projeleri" asla gün ışığını göremeyebilir.


    (Çeviridir)


    pure xbox
    Xbox Might Be Looking Into A Handheld Console As PlayStation Rumours Circulate
    https://www.purexbox.com/news/2024/02/xbox-might-be-looking-into-a-handheld-console-as-playstation-rumours-circulate







  • El konsolu acayip bir şekilde yine popüler oldu. Sony, ps portal çıkartarak geçmişine resmen ihanet etti. Her firmanın bu sektöre atılmasını anlamıyorum abi. Rekabet çoğaldıkça kazancın da elbet düşüyordur zaten. Bıraksana şu işi Sony yapsın. Rakip olarak da en fazla Steam Deck’i ve ya -çıkartırlarsa- Xbox’ı görmek isterim. Benim için, Windows tabanlı cep telefonundan öteye gidemeyecek bu yeni Lenova’lar, Razer’lar falan. Yakında Apple’ın da oyun sektörüne atılacağını söylediler. İyice çorba olacak ortalık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelsin gelsin çok boş bırakıldı mobil taraf yıllarca Nintendo 3gramlık donanımlarla sağlam ekmek hatta geçmişte çıkmış ne kadar oyun varsa androide port edilsin konsolda yada pc de oynayıp sevmediğim oyunlardan mobilde inanılmaz keyif aldım çok geç bile kalındı bu mobil atılımlar için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.