Şimdi Ara

Xbox V.s Ps3 - Nba 2k9

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ps3 te nba 2k9 u oynadım. Gerçekten çok hoş bir oyun. Xbox ta da videosunu izledim oynamak nasip olmadı.
    Merak ediyorum ? Hangi konsolun Nba 2k9 u daha kaliteli ? Ona göre Xbox yada ps3 alacağım karar veremiyorum arkadaşlar ?



  • Kararını verdin bile.

    Git koşa koşa bir tane Xbox360 kap gel. Çünkü herşeyi ile ps3 ten daha iyi.Hele ki TR standartlarında.
  • Tavsiye edebileceğiniz ps3 e göre daha üstün oyun neler var xbox ta arkadaşlar.
  • Multiplatform oyunların çoğu 360 da daha iyi diye biliyorum.Ama yine de çok büyük farklar olmaz.

    PS3'e de son zamanlarda çok iyi oyunlarlar çıkıyor.Ortak oyunlardan çok,konsola özel çıkan oyunlara bak bence.Hangilerini daha çok seviyorsan,ona göre seçim yaparsın.

    PS3 ün çoğu insana göre en büyük dezavantajı,kopya oynatmaması.Kopya kullanan biriysen uzak dur:)

    Saygılar..
  • Teşekkürler arkadaşım. Çok iyi bilgiler verdin benim için. Ben online oyun oynamayı düşünüyorum Xbox alsamda ps3 alsamda. Ama sırfr nba 2k9 için almayı düşünüyordum. Xbox ta ki grafikler oyunda ki akıcılık daha heyecan verici geldi bana. Tabi bunu youtubede bir videoda izleyebildim. Oynayabilmiş değilimi malesef. O yüzden sizlere sorma gereği duydum. Heralde xbox360 alıcam gibi duruyor.
  • Online istiyosan kesinlikle xbox...Ama online oynamak için belirli ücretler vermen gerekiyor çok bişey değil değer bence
  • xboxun online ı paralı ve banlanma riskin var korsan oynarsan ama ps3 de online bedava ve ps3 de muyhteşem oyunlar var sadece ps3 de olan ayrıca xbox la ps3 de olan oyunlar arasında gözle görülmeyecek çok az farklar oluyor ama bence bedava online ve süper ex. oyunları ile ps3.
  • Ps3 ün online ı beleş ama orda da bir oyuna vereceğin parayla en az 10 tane live üyeliği alırsın ..şu aralar da ban dalgası yok en az 3-5 ay rahatça oynayabileceğini düşünüyorum ...
  • Oyun üzerinden hareketle bir kaç şey söylemek istiyorum, benim oyun konsolları ile kullandığım monitörüm Samsung 226bw, bu monitör ile daha önceden xbox360'da Nba 2k9 oynadım ve grafik olarak hakikaten kendimi oyunun içindeymiş gibi hissettim ve çok beğendim.

    Aradan epey bir zaman geçti ve oyunu yine aynı monitörüm ile PS3 oyun konsolunda deneme fırsatım oldu, oyunu açar açmaz ilk dikkatimi çeken şey oyuncuların omuzları ve şortlarının tırtıklı olduğuydu, yani oyunda AA resmen yoktu.

    LCD TV'de bu oyunu uzak bir mesafeden oynadığınızda AA eksikliğini görmeniz çok daha zorlaşıyor ancak daha yakın bir mesafeden lcd monitörlerde bu eskiklik bariz bir şekilde görülebiliyor.

    Benim görüşüm bu yönde seçim yine de sizin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.