Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
76.706
Cevap
783
Favori
3.776.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21092110211121122113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusursuz panel yoktur. Üstte arkadaşın dediği gibi hdmi 2.1 portlu monitörler çıkış yapacakmış onları da bekleyebilirsiniz

    Aynı anda 1440p 120hz freesync hdr açabilen ve tepki süresi iyi olan bir monitör mükemmel olur ancak şu anda elimde olan samsung chg70 de gayet güzel bir monitör. Tek sıkıntısı freesync ama ona da alıştım çok ihtiyaç duymuyorum. Tabii açabilsem iyi olurdu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu monitör 2K 120hz freesync açık destekliyor ama HDR konusunda bilgim yok HDR açınca iptal mi oluyor 120hz ?

    Dell 27" S2721DGF
    https://www.itopya.com/dell-27-s2721dgf-165hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-nano-ips-premium-pro-pivot-gaming-monitor/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 4 Ağustos 2021; 22:49:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Güzel bir panele benziyor. Series X ile kullananların yorumu önemli. Benim anladığım 2k'da hdr açamıyor series x. 4k çözünürlük ile aktif oluyor. 2k monitör için HDR şimdilik anlamsız duruyor. Çoğu monitörde başarılı değil zaten HDR.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mattmurdock

    Hayırlı olsun hocam . Mükemmel karar👍🏻

    Eyvallah hocam Teşekkürler

  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Msi mag274qrf-qd (Aşırı doygun renkler için srgb modu olmaması haricinde sorunu yok)

    Samsung G7 , Benq EX2780Q de destek sunmakta, Samsung ile msi arasındayım bilemiyorum. Msi hakkında çekincem kalite kontrol zayıflığı ölü piksel çok çıkıyormuş. Sonra iade vs uğraşmak lazım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta çıkan Omno oyununa baktım biraz, hoşuma gitti. Journey veya Rime tarzında rahatlatıcı oyun arayan varsa tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series için Monitor & TV konusu mevcut arkadaşlar..

    https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-s-tv-monitor-kulaklik-tavsiyesi-ana-konu--145834653-28

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar , xbox kullanıcısı olarak red dead online indirdim ve minik minik olsa da solo oynamya başladım. Oyun hakkında yorumlarınız nedir oynamaya değer mi ? Bazı kullanıcılar olumlu bazıları olumsuz yorumlarda bulunmuş. Oyunun son durumu nedir ? Yeni oyuncu olduğum için oyunun popülasyon seviyesini bilmiyorum.

  • Teşekkür ederim hocam

  • aytug93 kullanıcısına yanıt

    oyun zaten bedava biraz oynayın beğenmezseniz silersiniz

  • Daha önce sormuştum ama cumartesi cihazı alma durumum oluştu.Arkadaşımın cihazı arabistan'dan geldi ve ilk çıktığında almıştı.Şuan garantide 21.11.2022 olarak gözüküyor yani iki yıl garantili cihaz.Benim bildiğim 1 yıl olması gerekiyordu.Sizce bu problem olur mu ilerde garanti ile ilgili.Yoksa 2 yıl sorunsuz garanti olur mu konsolda.

  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Kardwsim bende arabistandan geliyor şuan aras kargo dagitimda gelince gireceğim sisteme bakim kac yıl garantili olacak bekliyorum suan konsolu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Benim de dubaiden. 2 çıkıyor sitede.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @mucahid_06 Tamamdır hocam haber edersiniz.


    @DePiedra0 Hocam o zaman sorun yok 2 yıl garantili cihaz.Belkide arap bölgesinde iki farklı cihaz var avrupa olanlar 2 yıl garantili çıkıyor.

  • P2 Gamepass Ultimate hesabından oyun alırken EA Play indirimi yapmıyor mu acaba? Şuan 2042 yi almak istiyorum. Ea play indirmini yapmıyor. Webdeb deniyorum konsolda farklılık olur mu yada P1 hesap alırsa mı EA play indirimi oluyor?

  • Oyun indirmeye koyduktan sonra , yaklaşık bi 20-30 dk sonra konsol kendini kapatıyor. Koldaki tuşa basılı tutsam da açılmıyor,illa konsolun üstündeki tuşa basmam gerekiyor açılması için.


    Başına gelen var mı hiç? Ayarlardan uyku modu kapalı..

  • valla arkadaşlar series x in kıymeetini bilin , ekran kartı takip konusunun gazına gelip rtx 3070 ti alayım zaten ps5 var gamepass bilgisayar + ps5 şeklinde devam ederim series x ide satarım diye düşündüm, sistemin kalanlarıda kötü değil 10400f işlemci var 16 gb ram var , cod cold war oynuyorum süper akıcı 120-130 larda fps rt kapalı ama ya abuk bir anda belki 1 saatte bir veya 2 saatte bir böyle küçük frame atlamaları takılmalar oluyor , windows altta bişi yapıyor veya chrome da sayfalar açık kalmış veya epic açık kalırsa bazen saçma bir şekilde sisteme bir yük bindiriyor ya bunlar basit şeyler belki pc kullanıcıları için önemi olmayabilir ama konsol sorunsuzluğuna alışmış biri iiçin külfet oluyor , xbox series x tık demeden saatlerce 120 fps de cold war oynatıyor, quick resume a alışınca zaten muazzam bir rahatlık yani pc yi boşverin tamma oyunlar pahalı ama alıp satıp kardeşlik konusuyla falan halledin daha ekonomik bile olabilir.





  • Arkadaşlar yeni canavarım geldi artık bende series xle aranizdayim rdr2 ile başlayalım insallah Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 5 Ağustos 2021; 16:31:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 21092110211121122113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.