Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1729. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Hassas Kantar , jymz___
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
76.819
Cevap
786
Favori
3.783.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fasttornado F kullanıcısına yanıt
    60 yerine 55 fps almayı tercih ederim arada o kadar çözünürlük farkı varsa.
  • guvvventr kullanıcısına yanıt

    sırf y tuşunda olan bu sorun nedeniyle garantiye verdim, kolu sıfır kutulu kol ile değiştiler öncekine kıyasla çok iyi ama yine de y tuşunda hafif bir sorun var gibi artık degistirmeyecem tam çözüm bulunursa yeniden garantiye gönderirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara_06 K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar surede yenisi geldi.
  • muratcangm kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma geç gördüm. Bende de stereo sıkıştırılmamış olarak işaretlememe izin veriyor sadece. Sanırım sebebi 5.1 sistemimde hdmi girişi olmadığından dolayı. Monitörden 3.5 mm jak çıkışından ses sistemine bağlı tahminimce bundan dolayı böyle diyor. Benim ses sistemimde optik çıkışlar var. Hdmi to optical çeviriciler ile bu sorunun çözüldüğünü duydum ama o da 500 tl ye geliyor amazon.com dan. Açıkçası o parayı vermek istemedim.
  • oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

    25 Şubat'ta kargoya verdim, bugün ürünü teslim aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciways kullanıcısına yanıt
    Hdmi dan hdmi ve optik çıkış veren aparat kullanmıştım. Monitör de hoparlör olmadığı için evde boşta duran ev sinema sistemini bu şekilde kullanıyordum. 5.1 ses alabiliyordum. Tv alınca Bu aparat boşa çıktı. Cüzi bi fiyata verebilirim hocam. Çinden getirtmiştim.
  • ciways kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam yani siz en sonda bulunan benim seçtiğim seçeneği de mi işaretleyemiyorsunuz doğru mu anladım ? Bitstream out olarak geçen seçimi.

    Sanırım kablolarla alakalı dediğiniz gibi benim sinema sisteminde hem hdmi girişi hem optik girişi mevcut. Birde optikle deneyeceğim olmazsa birde onu göreyim bir fark oluyor mu diye.
  • 2 pil arasında hangisini tavsiye edersiniz. aynı fiyat olmalarına rağmen pro olanda 4 adet diğerinde 6 adet pil var. Pro olanı tercih etmek için sebep var mı sizce?


    GP Batteries 2100mah Aa 4lü Kalem Pil Recyko Fiyatı, Yorumları - Trendyol


    GP Batteries 2100Mah 4+2 Şarjlı Kalem Pil Recyko Fiyatı, Yorumları - Trendyol





  • Rampage kullanıcısına yanıt

    Bence 2700 Mah yeşil Recyko ya da attığınız linkteki Pro olanı tercih edin. Biri tek şarjda daha uzun kullanım süresi sunar. Pro ise daha uzun süre boyunca stabil performans.

  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt

    teşekkürler dediğiniz gibi 2700 mah olanı değerlendirmek daha mantıklı. Pro ya da 2700mah arasında bir seçim yapacağım.

  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Diyelim 4 tane şarjlı pil alsak hepsini şarj etsek iki tanesini kullanıyoruz diyelim şarj bitmedi ve diğer iki pil 1 ay boyunca kaldı hala dolu olarak kalır mı yoksa zamanla boşalıyor mu ?
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

    Bunu 2700 Recyko kullananlar daha doğru cevaplayabilir hocam. Normalde şarjlı piller boşalır fakat GP'nin bu serisindeki durum ne bilmiyorum.

  • Alpha sürüm kullananlara chrome tabanlı yeni edge browser gelmiş pcdeki sürümle tıpatıp aynı diyorlar yani geforce now yada google stadiaı çalıştırma ihtimali var böylece pc oyunlarını da xboxda oynayabilecek eğer klavye mouse desteği de sunarsalar normalden farkı kalmaz

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hdr10 u kapatıp rgp ye alınca bana daha kötü geldi renkler.
  • Merhabalar. Xbox One Play&Şarj kiti alınıp sıradan bir Type C kabloyla kullanılabilir mi acaba Series kontrolcüsünde? Type C kabloyla satılan versiyonuyla arasında 100 TL fark var, aralarında bir fark olup olmadığını da anlamadım sanırım aynı cihaz ikisi de. Bilen varsa aydınlatabilirse çok sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Solak#

    Merhabalar. Xbox One Play&Şarj kiti alınıp sıradan bir Type C kabloyla kullanılabilir mi acaba Series kontrolcüsünde? Type C kabloyla satılan versiyonuyla arasında 100 TL fark var, aralarında bir fark olup olmadığını da anlamadım sanırım aynı cihaz ikisi de. Bilen varsa aydınlatabilirse çok sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 7 Mart 2021; 0:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Sony ise PS5'den tarayiciyi tamamen kaldırdı. Eheh.
  • süsse kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. Ana kontrolcü için bu cihazdan almak istiyorum, 2. kontrolcü içinse şarjlı pil almaya karar verdim. Bu şarj kiti karma bir kullanımda ne kadar kullanım süresi sağlıyor sizce aşağı yukarı bir değer verebilirseniz çok sevinirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Solak#

    Teşekkürler hocam. Ana kontrolcü için bu cihazdan almak istiyorum, 2. kontrolcü içinse şarjlı pil almaya karar verdim. Bu şarj kiti karma bir kullanımda ne kadar kullanım süresi sağlıyor sizce aşağı yukarı bir değer verebilirseniz çok sevinirim.

    daha ilk şarjım,6 saat civarı kullandım,bir kademe düştü şarj,forza,dirt 5 gibi yoğun titreşim olan oyunlar artı kulaklık bağlı şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba önceki soruma cevap verenlere ayrı teşekkürler

    Ekran kartımı sattım

    Şuan series s ve series x arasındayım

    Ekipmanlarım
    Monster 240hz 1080p monitör
    gamepower warlock klavye
    James donkey 008 kulaklık
    Corsair dark core rgb mouse

    Sanırım kulaklığı değiştirmem gerekecek usb den çalışmıyor diye yorumlar okudum 3.5mm çıkışlı bir kulaklığıa geçmem gerekecek, kesin olarak çalışmıyor mu yoksa bir ihtimal var mı

    Aslında play station 5 ex oyunları acayip ilgimi çekiyor ama xbox daha güçlü multimedya özellikleri ve gamepass çok üstün geliyor

    Sizden series x ve series s arasındaki tercih hakkında yorum bekliyorum pcde sadece warzone oynuyordum series s de işimi görecek aslında ama almışken x alayım diyorum

    Hepinizin fikirleri çok önemli benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.