Şimdi Ara

Xbox series S mi yoksa PC Hocası GG6 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Evimde bir adet RX570'li PC var. Ancak Warzone, World War 3 ve Cyberpunk en düşük ayarlarda çamur gibi görüntüde 50 FPS civarı alıyorum, bir de Valhalla en düşük ayarlarda bile oynanmıyor. Bunlar dışında oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum (BF4, DotA 2, CS:GO, pubg vs)




    Özellikle Warzone'u düzgün oynayamamak en büyük rahatsızlığım. Acaba PC'ye upgrade mı yapsam diye düşünürken gördüğüm GG6 PC bayağı karlı göründü ama monitörüm 144 Hz değil. Bu yüzden özellikle saydığım bu oyunlar için (Warzone, Valhalla vs) GG6 mı alsam yoksa aynı fiyata 144 Hz monitör + Xbox Series S mi mantıklı olur?




    Benim şu anki fikrim: PC'nin avantajı Xbox'a göre biraz daha iyi görüntü kalitesi, FPS oyunlarda yüksek fov, kütüphanemde bulunan oyunları tekrar satın almamak ve Xbox'da olmayan bazı oyunların PC'de olması. Öte yandan PC alırsam monitör almak beni zorlar 60 Hz monitörle devam ederim ve halihazırda çok da kötü olmayan bir bilgisayarım var Xbox daha mı mantıklı diye arada kalıyorum.








  • PC upgrade kara delik gibidir birini değiştirdin mi diğerleri de peşpeşe gelir tecrübe ile sabit eğer hali hazırda bir masaüstü PC biz mevcut ekran kartı upgrade yapabilirsiniz + monitör şeklinde Xbox series sıfırladı 6 7 arası 144 Hz monitor de 2 3 arası olsa 10 bin civarı yine vermeniz lazim sistem bileşenleriniz nedir ekonomik durumunuz belli bir kotadaysa hangisi siz i zorlamayacaksa onu tercih edin benim tavsiyem PC niz mevcutsa ikinci elden garantili bir Xbox series alın 4 5 arası bir adet de 144 hz monitör alın 6 bin civarlarında halledersiniz hem 144 monitörü PC hemde Xbox series S de rahat kullanırsınız birde series S fazlası ile güçlü bir konsol kendimde kullanıyorum PC+series S mükemmel ikili tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Series s o pcden daha guclu hocam pc ile kiyaslamayin pc rahatligina aliskin olmak series s e gecince sizi hayal kirikligina ugratabilir bende 2014 te gectim konsol dunyasina ilk baslarda yadirgarsiniz ama tadini alinca keske daha once gecseydim dersiniz karar sizin benim onerim pcyi satin ikinci el garantili bir series s ve 144 hz monitor alin ekran karti islemciydi vs dertten kurtulun illa pc lazimsa gunluk isler icin bir laptop edinin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.