Şimdi Ara

Xbox series s için 4k tv ye gerek var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox series s'imi şuan 32 inç 1080p eski bir philips lcd Tv de kullanıyorum.Bf 5 fln oynuyorum genel olarak oyunların grafik seviyesi fena gelmiyor ama çözünürlük bana düşük geliyor gibi sanki. Vestelin 50ua9600 modeline geçmeyi düşündüm sonra baktım ki series s in 1440p desteklediği oyun sayısı çok çok azmış 1080p çopu oyun. sizce 4k tv ye geçmenin faydası olur mu? Görüntü lcd ye göre daha da güzelleşir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam bende de 4k tv ve series s var. Eski televizyon 1080 p idi. 4k tv de örnek verecek olursam , forza horizon ve gears 5 te görüntü çok iyi geldi bana. Bazı oyunlar upscile yöntemiyle 2k oynanabiliyor. Ancak benim tv çok eskiydi ve ekranda biraz problem vardı ve ekran renkleri soluklaşmıştı. Bu yüzden belki bana daha farklı ve iyi gelmiş olabilir görüntü kalitesi. Hocam bence en uygunu eğer imkan varsa 4 K TV si olan bir yakınınız veya arkadaşınızın tv siyle deneyin series s i. O şekilde görerek karar verin bence .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozanaksu

    Hocam bende de 4k tv ve series s var. Eski televizyon 1080 p idi. 4k tv de örnek verecek olursam , forza horizon ve gears 5 te görüntü çok iyi geldi bana. Bazı oyunlar upscile yöntemiyle 2k oynanabiliyor. Ancak benim tv çok eskiydi ve ekranda biraz problem vardı ve ekran renkleri soluklaşmıştı. Bu yüzden belki bana daha farklı ve iyi gelmiş olabilir görüntü kalitesi. Hocam bence en uygunu eğer imkan varsa 4 K TV si olan bir yakınınız veya arkadaşınızın tv siyle deneyin series s i. O şekilde görerek karar verin bence .

    Bunlarda çektiğim resimler bu görüntüler bana mı kötü geliyor yoksa normali böylemi (ilk resim de philipsin 2015 model 4k led tv si ama 4k desteklemiyor nasıl oluyor sa)

    Xbox series s için 4k tv ye gerek var mı?


    Xbox series s için 4k tv ye gerek var mı?


    Xbox series s için 4k tv ye gerek var mı?


    Xbox series s için 4k tv ye gerek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gereksiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadavaros -- 31 Mart 2021; 1:6:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya açıkçası ben çok fark göremedim hocam. Yansımalar ve gölgeler bendeki tv ile aynı gibi gözüküyor. Dediğim gibi benim durum eski tv den dolayı biraz farklıydı. Zaten series s aslında 1080 p için üretilmiş onu hedefleyen bir konsol , arada yapımcı firmaya bağlı 2k oyunlar çıkıyor ama çoğu oyun 1080 p çıkacak, bir tek orinin yeni oyununu 4k gösterebiliyor. Aslında 4K TV gereksiz hocam bu cihaz için. Ben ps5 almayı planlıyordum. Bu yüzden 4k TV almıştım. LG nano 866 49 inç aldım. Ancak oyunların fiyatlarının çok pahalı olması , stok sorunu, konsol fiyatı derken bir arkadaşımın yönlendirmesiyle series s aldım ancak çok memnunum cihazdan. Artık ileride PS5 alıp , series s ve ps5 ikilisiyle devam etmeyi düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.