Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.848
Cevap
379
Favori
1.612.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ketchup.

    hocam grafik takıntım yok yeterki çamur gibi olmasın (bkz jedi fallen order one s performansı) ama yüksek fps çok hoşuma gidiyor series s+ps5 all digital düşünüyorum bu nedenle

    Şu an için x/s güncellemesi almayan oyun sayısı bir hayli fazla ve bu oyunlar one s de nasıl çalışıyorsa öyle çalışıyor. Örnek olarak jedi, rdr 2 gerçekten çok kötü. Fakat hepsine olmasına bile belli başlı markaların oyunlarına güncellemeler gelecektir. Mesela forza horizon 4 güncelleme aldı ve muhteşem görünüyor. Oyun firmaları da ticari kaygı taşıdıkları için illa ki güncellemeler gelecektir ki satsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar Xbox Series S ve Ps5 digital kullanıcısıyım.Ancak youtube daki 1080p60 oyun videolarındaki akıcılık ne series s de nede ps5 de alamıyorum sizce sebebi nedir acaba.
    TV modeli 4K LG43uj701
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanmtnn

    tamamdır eyvallah bkaalım bu nasıl oalcak önceki harddisk biraz sıkıntılıydı menülerde hafif kasmalar falan bf 5 te oyuna giremiyordum takılıyordu bakalım bu nasıl performans gösterecek bir arkadaş ssd den çok farkı yok rahat oynuyom yine demişti bakalım

    bf5 ssd'de bile çok ağır açılan bir oyun onu taşımayın hddye

  • Tv'de oyun modu var mı? Acaba o yüzden olabilir mi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv de resim modunda oyun modu var ama onu seçmedim fark edebilirmi acaba
  • Bende de 4K var. Oyun moduna sahip. Oyun modunda açınca bir sorum yaşamadım akıcılıkta. Oyun modu kapalı olduğunda da bir tık soluk oyunlar. Samsung 4K crystal 50tu7000
  • hey vitru kullanıcısına yanıt
    Genellikle oyun modu açık olduğunda görüntü kötü olmaz mi
  • Elbette, çok daha yumuşak bir görüntü alırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

    mantıklı hocam siz aldımız mı acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanmtnn kullanıcısına yanıt
    Yok hayır. Tam tersi bende PlayStation 4’te rdr2 çok daha iyi gözüküyor mesela. S için de öyle.
  • Yumuşak görüntüden ziyade aşağıdaki videoyu 1080p60 izlediğimdeki gibi oynayamıyorum 🤔
    https://www.youtube.com/watch?v=ziUPsDG8FE8&feature=youtu.be
  • Hocam tam benim kafadasiniz benimde içime dert etti videolara bakiyom bide benim grafiklere bakıyorum ben biraz TV ye bağladım olayı ama bilemedim 1080p sonuçta diyorum bilemedim bende :)
  • furkanmtnn kullanıcısına yanıt
    Ama videolarda 1080p zaten sonuçta series s ve ps5 aldık ve akıcılık yok 4k tv de var anlayamadım.Bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba rica etsek şimdiden teşekkürler
  • Oyun modunu açıp, tv ayarlarını bir kurcalayın. Kendimden örnek vermek gerekirse, Philips kullanıyorum. Oyun modunu açmazsam yeterince akıcı olmuyor. Benim Tv'de Bilgisayar, Film ve Oyun olmak üzere 3 mod var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birde kanitlayamiyorum foto çekiyorum belli olmuyor fotoda hatta fotoda daha güzel duruyor ya 😂
  • hey vitru kullanıcısına yanıt
    Yani aslında problemim görüntü rengi değilde akıcılıkla alakalı aşağıdaki videoda çok farklı yani 1080p60 da çok dehşet duruyor bende bu şekilde olmuyor

    https://www.youtube.com/watch?v=ziUPsDG8FE8&feature=youtu.be
  • Xbox, birinci parti stüdyolarını almaya 2018'de başladı. 2017'de sadece 343i (Halo), The Coalition (Gears), Rare, Mojang (Minecraft) ve Turn 10 (Forza Motorsport) vardı. 2018'de Playground Games, Compulsion Games, Undead Labs, Ninja Theory, Obsidian ve inXile'ı aldılar. Sony Santa Monica'ya benzer The Initiative'i (Eski Naughty Dog, Treyarch, Crystal Dynamics çalışanları var.) kurdular. 2019'da Double Fine Productions'ı alıp World's Edge'i (Age of Empires) kurdular. 2020'de de Bethesda ile stüdyo sayısını 23'e çıkardılar.


    Bu stüdyoların çoğu AA oyun yapıyordu. Xbox'a katıldıklarından sonra AAA seviyesine çıkmaya başladılar. Mesela Obsidian en iyi RPG stüdyolarından biridir fakat Fallout New Vegas'dan beri AAA oyun yapmıyorlardı şuan Avowed gibi büyük projeleri var. Obsidian'ın yazarları bana göre oyun dünyasının en iyilerindendir. Outer Worlds ile 2020'de nebula ödülünü aldılar. İkinci olan Outer Wilds'ın yazarı da bu sene Obsidian'a katıldı  


    Ninja Theory ilk Hellblade'i çok düşük bütçeyle yaptı ona rağmen en iyi motion capture kullanıcılarından biridir. Şimdi hem Project Mara hem de Hellblade II'yi yapıyorlar.


    Compulsion Games, inXile ve Undead Labs AAA oyunlar yapmaya başladılar. Geliştirici sayıları 1.5-2 katına çıktı.


    Ben Xbox'ın bu nesil güzel oyunlar yapacağını düşünüyorum. Hatta Xbox 360 döneminden bile daha iyi oyunlar yapacaklar. Fakat AAA oyunlar 4-5 sene sürüyor. Bu yüzden 2021 ve sonrasında oyunlar gelecek büyük ihtimal.





  • PC 10000'den aşağısı kurtarmaz bence. Ps5 alacak olsam: şu an gamepass ile erişilebilen oyunlardan 20-30 kadarı indirimde psstorede. Toplam 3000 lira falan ediyor. Tamam hepsi ilgisini çekmez bir insanın ama bu oyunlara çok komik bir rakama erişiyorum. İstediğimi deneyebiliyorum.

    PS4 ve tüm hesaplarını sattım. Series s, yurtdışından ikinci kol ve 3 yıllık game pass ile bana 2500 gibi bir paraya mal oldu bu parayı düştüğümde.


    2 yıl götürse beni aylığı 100 liraya geliyor. Bunu neden ısrarla anlamak istemiyorlar çok ilginç. PS4 çıkışına dönelim. Çıkış yılı? God of War ne zaman çıktı? Tlou2? Ya da diğer kral exc.ler? Beğendiğim exc. çıktığında ps5'i de deneyim etmek isterim. Ya da ps6 çıktığında ile ps5 dönemindeki gibi bir collection olarak edinirim. Hele şu yıllar bir geçsin, bakalım süreç neler getirecek?


    Parasını buna harcamak isteyeni ben anlıyorum. İlk günden deneyim etmek istiyor olabilir. Parasını buraya ayırmakta bir sorun yaşamıyordur. En doğal hakkıdır. Neden ps5 alıyorsun demek niye series s alıyorsun? PC topla PS al demek kadar saçma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Dualsense mükemmel tasarlanmış ,oyunlar birikince bende alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 24 Kasım 2020; 23:50:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoları benim de dikkatimi çekti. Umarım 3. Parti oyunlarda da özelliklerinden sıklıkla faydalanılır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.