Şimdi Ara

Xbox one X için Üst düzey kablosuz kulaklık önerisi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • belinelli kullanıcısına yanıt
    Bütçe müsaitse Turtle Beach 420x, daha ucuz bir şey olsun derseniz Turtle Beach Xo Four. Her iki modeli kullandım, tavsiye edebilirim. Türkiye fiyatları yüksektir, amazon'dan çok daha ucuza temin edebilirsiniz.
  • Astro A50'nin mavi siyah olan PS4 versiyonunu kullanıyordum Xbox One'da. Stereo adaptor ve A50 için kablosunu alınca sorunsuz çalışıyor. Bilginize.
  • turtle beach xo theree kullanıyordum.Oyuna girdikten bir süre sonra cızırtı parazit rahatsız edici sesler geliyordu xbox kapayıp açınca düzeliyordu.Servise yolladilar gelince yenisini mi alayım yoksa önerebilcegınız bır marka var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonatKayahan S kullanıcısına yanıt
    Astro A50

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açıp Amazon üzerinden bir Astro a50 kulaklık satın aldım. Lakin geldiği günden beri kutusunu bile açmadım.
    Şu anda amazon üzerinden bugünkü düşük kurla almak isterseniz ödeyeceğiniz tutar 2471 TL
    Ben 2000 TL fiyatla sıfır kulaklığımı satışa çıkaracağım. İhtiyacı olanın bilgisine..
    Xbox one X için Üst düzey kablosuz kulaklık önerisi.Xbox one X için Üst düzey kablosuz kulaklık önerisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStorm -- 30 Eylül 2018; 20:31:12 >




  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Niye açmadınız hocam?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce televizyonum bozuldu.. Toshiba sv serisi 55'' bir tv idi. Onu değiştirip yenisini alayım derken bir zaman geçti. Sonra bizim oğlan iyice ayaklandı. Kutunun içindeki optik ses kablosu 1 metre.. benim oğlanın ulaşamayacağı yukarıda bir yer en az 2.5m.
    Bugün alırım yok yarın bakarım derken..
    Bugün itibarıyla tüm oyun ekipmanını satılığa çıkardım.
    Az evvel xim apex ve FPS oyun kiti için ilan açtım.
    Günde bir ilan hakkı verdiği için forum kulaklık içinde yarın bir ilan açacağım.
    Kısmette kullanmadan satmak varmış bilumum oyuncaklarımı..
  • Bu konudaki üstün bilgilerinize yetişemedim o yüzden şöyle sorayım. Xbox one s kumandasına mikrofonlu hangi kulaklığı takarsan takayım hem oyun sesi hem de mikrofonu ile chat yapabilirim değil mi? Bir de Windows Sonic ile surround sesi kumandaya taktığım kulaklıktan alabilir miyim? Telefon kulaklığı mu yoksa kafaüstü kulaklık mı daha iyi olur yeterli ses şiddetini almak için? Bazı DAC lar kulaklık ve cihazın arasında takıp yeterli gücü sağlamak için ondan araya taksak yine de kulaklıktan düzgün ve şiddetli alabilir miyiz? Çünkü ben chat özelliğini kullanmak istiyorum sancak bi turtle beach 600e 600tl vermek istemiyorum. Eğer kulakiçin mikrofonlu kulaklık hem surround hem ses şiddeti hem de chat için kullanılırsa ben kullanmaya razıyım kumandaya takarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crashris

    Bu konudaki üstün bilgilerinize yetişemedim o yüzden şöyle sorayım. Xbox one s kumandasına mikrofonlu hangi kulaklığı takarsan takayım hem oyun sesi hem de mikrofonu ile chat yapabilirim değil mi? Bir de Windows Sonic ile surround sesi kumandaya taktığım kulaklıktan alabilir miyim? Telefon kulaklığı mu yoksa kafaüstü kulaklık mı daha iyi olur yeterli ses şiddetini almak için? Bazı DAC lar kulaklık ve cihazın arasında takıp yeterli gücü sağlamak için ondan araya taksak yine de kulaklıktan düzgün ve şiddetli alabilir miyiz? Çünkü ben chat özelliğini kullanmak istiyorum sancak bi turtle beach 600e 600tl vermek istemiyorum. Eğer kulakiçin mikrofonlu kulaklık hem surround hem ses şiddeti hem de chat için kullanılırsa ben kullanmaya razıyım kumandaya takarak?
    Öncelikle turtle beach 600 modeli 600 tl'sını hak edecek bir ürün değil, sakın böyle bir hata yapıp o fiyata almayın. O kulaklığı 300-400 tl bandında satanlar var. Ayrıca turtle beach 600'ün maksimum ses yüksekliği yeterli değil sizi memnun etmeyebilir, kullanıp iade ettim oradan biliyorum.

    Diğer konu ise, her telefon kulaklığı ile ses alabilirsiniz ancak chat özelliğini her kulaklık ile kullanamazsınız. Bunun için uyumlu modelleri araştırmanız gerekiyor. iPhone kulaklığını sorunsuz kullanmıştım mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 2 Ekim 2019; 11:46:14 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.