Şimdi Ara

Xbox one Windows 10 yayınlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar xbox one s almak üzereyim ama bir süre televizyonum olmayacak bu süreçte Windows 10 ile xbox uygulaması sayesinde kullanmayı düşünüyorum deneyen var mı bu yöntemi? Fps ping vs farklılık hissediliyor mu oynatmayacak kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tam konsol için uygun bir akıllı TV var evde onda da yeğenim 7/24 çizgi film izliyor. Kullanmam neredeyse imkansıza yakın oluyor, kendime ait monitör alacaktım baktım konsolda böyle bir özellik var kullanayım dedim. En başta ikisini de wifi ile bağladım ama pek verim alamadım, görüntü kalitesinde sıkıntı yok ama arada takılmalar oluyor ve sizden başka birisi aynı ağa bağlanıyorsa parazitlenme oluyor buda görüntülerde takılmalar yaşanmasına sebebiyet veriyor.
    Bende gittim ethernet kablosu aldım hem dizüstü hemde konsol için şuan çok rahatım, takılma vs. yok. Nasıl hdmi kablosuyla görüntü aktarıyorsan bunda da öyle. Wifi içinse kaliteli bir modem (router) şart.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şöyle yapsam bilgisayara ethernet kablosuyla İnterneti versem ardından laptoptan İnternet paylaşsam WiFi olarak konsola bağlasam. İnternet hızı bayağı iyi burda 100mbit kadar felan. Sıkıntı olmaz herhalde olursa da başka çaresini düşüneceğiz artık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim laptop cok iyi degil fakat network kablosu ile baglandigimda sikinti olmuyor. Konsolda Wifi ile kullaniyorum o zaman da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snrzlbkr S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Merak ettiğim bir şey daha var. Bu game passteki, ea accessteki ve golddaki ücretsiz oyunlar kütüphaneye eklenme gibi bir seçenek oluyor mu ? Yani bu üyelikler bitince oynamaya devam etme olayı var mı ?
  • Evde güzel bir wifi router varsa multiplayer fps bile oynanıyor... Hatta baya iyi bir routerla fantastik şeyler bile yapılıyor... Mesela ben 2. Ekranı alana kadar şunu yapıyorduk, 1. Xbox wifi'dan destiny 2 ve party chat'e bağlı. 2. Xbox wifidan laptopa stream ile destiny 2 ve party chat'e bağlı... Bunu tplink router kaldırmıyordu, xiaomi aldım arada bir olan laptopa streamin düşmesi gitti...



    Aklıma gelen tek sıkıntı ilk setup... Hiç ekran olmadak stream için xbox'ı nasıl ayarlarsın acaba...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten öyle bir problem var değil mi? Aldığım konsol ikinci el aslında ayarlıdır muhtemelen menü vs. ama lap diye bağlayabilir miyim ki hiç ekran olmadan laptopa ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeVizit

    Hakikaten öyle bir problem var değil mi? Aldığım konsol ikinci el aslında ayarlıdır muhtemelen menü vs. ama lap diye bağlayabilir miyim ki hiç ekran olmadan laptopa ?
    bence bağlayamazsın... öncelikle xbox'a giriş yapman gerekir... ayrıca wifi üzerinden olacaksa xbox'a wifi tanımlamak için de ekran gerekecektir... ama evde bir monitör varsa ona da bağlayabilirsin xbox'ı... ben bir ara 15 liralık bir hdmi-vga dönüştürücü ile monitöre bağlamıştım konsolu :)
  • Lan girişi varsa xboxta kablolu da bağlayabilirim aslında ama sanmıyorum göreceğini hemen ya haklısınız galiba. Yurttayım şu an malesef hiç monitör yok çevremde. En alt katta bir televizyon var aslında ama belki ona bağlayabilirim yabancı öğrenci ayağına bilmiyordum derim artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.