Şimdi Ara

Xbox one s ses alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde mevcut bir Samsung monitör var bu işlerden pek anlamadığım için giriş çıkışlarını kontrol etmeden aldım. Genel kullanım amaçlıyla almış olduğum bir monitör zaten, PDF okumak için lazım oluyor laptop ekranı ufak kalıyor. Monitörde yalnızca vga ve hdmı çıkışları mevcut. Vga çıkışına laptop, hdmı çıkışına ise Xbox one s bağlıyorum. Haliyle bu şekilde monitörde ses çıkışı olmadığı için ses alamıyorum. Ses almak için controller a hoparlör takıp o şekilde ses alıyorum. Hem pili çabuk bitiriyor hemde kablolu controller kullanıyormuş gibi sürekli kablo ile geziyoruz. Bu ses almanın başka çözümü yöntemi var mı? Bilenler yardımcı olursa çok müteşekkir olurum.
    Aparat olur, almam gereken ucuz yollu ses sistemi olur hepsine açığım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • hocam xbox one s de s/pdif çıkış var arkasında oradan ses alabilirsin bir de hdmi üzerinden bağladığın tv ya da monitör de ses çıkışı olursa ancak ses alabilirsin.. veya monitörünün arkasında kulaklık çıkışı ya da usb çıkışı olsa idi ancak onlardan ses alabilirdin.. konsollar biraz da tvler için yapıldığı için böyle maalesef..

  • blackrether kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. Vga to hdmı aldım hem kulaklık girişi olan hemde güç girişi olan bir aparat. Bununla monitörün vga girişine bağladım cihazı. Şuan ses alabiliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.