Şimdi Ara

Xbox One S ile İlgili Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, ülkemizin bulunduğu Dolar ve TL farkı yüzünden çoğu kişi konsollara yöneldi bende artık onlardan biriyim. O yüzden dün akşam saatlerinde Xbox One S 500GB lık versiyonunu almış bulunmaktayım.

    Almamdaki Sebepler:
    1) Kendi bilgisayarım çok çok iyi olmadığından biraz daha bilgisayar gibi çalışmasını istediğimden dolayı aldım. (Uygulamaları iç içe kullanabilmek gibi)
    2-) Kardeşlik olayı : Her ne kadar makineler kendi içinde bir bilgisayar toplamak yerine daha ucuza gelecek olsada oyunlarda bir o kadar pahalı. Kardeşlik olayı ile en azından oyunlar bir nebzede olsa alınabilecek duruma geliyor.
    3-) 4K Desteği: Evet şuan ülkemizin çoğu yerinde değil 4K 1080p olarak izleyen çok az insanımız var. Kota durumuna hiç girmiyorum zaten. En azından Blu-Ray okuyucusunun olması (belki ismi farklıdır özür dilerim gerekli düzeltmeleri yaparsınız) İleride bu imkanları kullanacak duruma gelirsek inşallah diye.
    4-) Yıllar sonra gelişmiş grafikli oyun oynama isteği. Yani şuanki bilgisayarım anca CS:GO ETS2 oynatabiliyor.

    Şuan aklıma gelen nedenler bunlar şimdi gelelim sorulara yapılabilecek arkadaşlığa. Umarım yerinde olan nedenlerle doğru olan konsolu almışımdır kendim için.

    1)Aslında pekte araştırma yapmadım ama çok bakardım xbox isterdim hep one ile fiyatları aynı olunca çoğu yerde Slim e kaymak daha mantıklı geldi. Daha sonra forumlarda fan problemi falan okudum ecel terleri dökerek.
    2) Biliyorsunuz Microsoft şu sıralar artık exculusive oyunlarını sadece xbox için yapmıyor ve Windows Storede Steam ile çok yakın fiyatlara satılıyor çoğu oyunda. Yani ben windows storeden aldığım oyunu hem bilgisayarımda hem xboxumda oynayabilecek miyim ?
    3) Kardeşlik yada aile paylaşımı sadece xbox'tan xbox'a mı geçerli ?
    4) (Benim için asıl önemli soru) Elimde bir Xbox 360 kablolu kumanda var bunu makineye takarak kullanabilir miyim ? Herhangi bir aparat vs. ister mi ?

    Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.