Şimdi Ara

Xbox mağazasında Geri Sayım İndirimi başladı: %90'a varan fırsatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gamepass'e çöp oyun koyup asıl oyunanacak oyunları steam ve ps store'a göre indirim adı altında daha pahalı satan firmaya Microsoft denir. Sazan.avi işte başa sar sar izle. Gamepass aldık öyle duruyor.Forza geldi de işte azıcık keyif aldığımız oyun oldu.

  • Microsoft dan , hizmet olarak GamePass hariç çöp bile alınmaz ,biliyorum konuda bahsi geçen indirimler Xbox konsollarını kapsamakta ancak yine de Epic Store , kısıtlı mağazasına rağmen , oyunları kalıcı şekilde bedavaya saçtığı yetmezmiş gibi çılgın indirimler + kupon kombosu ile bizlere resital sunmakta...


    Yıllardır oynama fırsatı bulamadığım Prey i , aylardır GamePass de bulunmasına rağmen , s..r b..tan dosya sistemine zahmetsiz şekilde müdahale edilemediği ve yama kurulamadığı için Epic in geçtiğimiz günlerde bedava vermesi üzerine , 1mb lık yerelleştirme dosyasını oyun klasörüne yapıştırıp o dakika Türkçe olarak oynamaya başladım ve baya da sevdim , yani GamePass çok önemli bir hizmet ancak imkan olduğu takdirde oyununu Türkçe Yama kurarak oynamak isteyen oyuncular için kendi içinde ciddi handikapları bulunmakta , ülkemiz koşullarını düşündüğümüzde muazzam bir hizmet olmasının yanında "bana gamepass yeter" dedirtmiyor , dedirtemiyor.





  • 10 $ gibi bir kupon vermiş microsoft bana. Bunu kullanabilir miyim bir oyunda acaba?

  • Adamsaniz age of 4e indirim yapsaniza yuzde 90? Yalanci dolancilar

    İNADİNA ZORRRRRRENTTT

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyunlar. Oynanır..

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.