Şimdi Ara

Xbox live Not restricted Games

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaç hafta önce xbox slim 250 gb versiyonu geldi U.S.A den.ntsc-u olduğu için U.S xbox live ına bağlanıyorum haliyle.Şimdi xbox live dan digital olarak satın aldığım oyunları indiremediğimi biliyorum bunun için vpn kullanmam falan gerekiyor.Fakat bu oyunları satın alıp indirememe probleminin tüm oyunlarda olmadığını öğrendim bu oyunların bir listesi varmı ulaşabileceğim , yani satın alıp indirmede sıkıntı çekmeyeceğim?

    Teşşekürler şimdiden



  • Crysis
    Vanquish
    Call of Juarez: BIB
    Resident Evil 5

    Bunlarda sıkıntı yaşamazsın
  • ntsc-u diye us live a bağlanmak zorunda değilsin ki.
  • Ya aslında problemim şöyle.Elimde 3 oyun var , biri ac:revelations diğeri fable III diğeride halo : reach , fakat halo reach code halinde şimdi elimdeki code u redeem edemiyorum forumdaki vpn guide ları ile denedim fakat xbox internete bağlanmadı xbox . Şimdi vpn ile aktif etsem bile her oyun için vpn kurma işlemi bulunduğum ev durumunda zor olmakta bu nedenle hangi oyunlar bunu gerektirmiyor diye sordum.

    Birde sen nstc-u diye us live a bağlanmak zorunda değilsin demişsin

    Peki eu live a geçtiğimde oyunları oynamada herhangi bir sıkıntı yada oyunları satın almada ve indirmede bir sıkıntı çekmeyecekmiyim ?
    Yada elimdeki halo reach i redeem edebilecekmiyim ?

    Teşşekürler tekrar ilginiz için
  • Hesabın UK de olsa US de olsa, bölge sorunu olan oyunlar için yine vpn kullanmak zorundasın. Yani Reach için farketmeyecek.

    Bence US hesapta kal, fiyatlar az da olsa daha uygundur orada
  • Liste vardır fakat ne diye arattırsam bilemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 1 Nisan 2012; 2:49:18 >
  • Bu listeyi bir şekilde bulup üst konu yapmak lazım.Oynamak istediğim bir sürü oyun var ve orjinal olarak oynamak istiyorum

    Gears of war serisi , Alan wake , Darkness I-II , Mass effect 3 , prototype , bioshock

    fakat hangisinde yasak var yada yok bilemediğim için böle kalıyorsun ... Bende nasıl aratırsam aratıyım bulamadım bir liste
  • Gears Of War 2 ve Split/Second'da bölge sorunu yok. Games On Demand'dan aldığım için biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR_SADULLAH

    Bu listeyi bir şekilde bulup üst konu yapmak lazım.Oynamak istediğim bir sürü oyun var ve orjinal olarak oynamak istiyorum

    Gears of war serisi , Alan wake , Darkness I-II , Mass effect 3 , prototype , bioshock

    fakat hangisinde yasak var yada yok bilemediğim için böle kalıyorsun ... Bende nasıl aratırsam aratıyım bulamadım bir liste

    Gears of War serisini 2. el uygun fiyatlara bulabilirsin. Alan Wake ebay'de kod olarak 8-10$ arası. Bu oyunları Live üzerinden alma, çok fiyat farkı var.

    Ben 2. eli hemen hemen aynı fiyatlara gelen oyunları, kargoyla uğraşmak istemediğim için Live üzerinden alma taraftarıyım. Takas ve 2. el imkanın yok ama, bunlarla da uğraşmak istemiyorum:) Aldığım oyun direkt arşivlik oluyor yani:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.