Şimdi Ara

Xbox Live'a üye olmak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox360 Live - Üye olmak ve gerekli ayarlar ...
    Önemli NOT: Xbox Live'a üye olmak için Xbox360 Memory Card veya Hard Disk'ine ihtiyaç vardır. Depolama aksesuarı olmadan Xbox360'da Live profil'i oluşturamazsınız!

    Xbox360 Dashboard'ı açıldığında önümüze gelen ilk ekran Xbox Live ekranı olacaktır. Buradan Join Xbox Live seçeneğini seçiyoruz. Bu seçenek bizi başka bir ekrana taşıyacak. Karşımıza çıkan ekranda ilk olarak gamertag seçeneği çıkacak, buraya kullanmak istediğimiz nickname'i (Takma Adı) yazacağız. (Örnek: Konsolcular Kralı) eğer seçtiğiniz takma ad kullanılmışsa hata verecektir, bu durumda başka bir takma ad yazmanız gerekir. Bir sonraki ekran size Hotmail'den, MSN'den veya Xbox.com'dan önceden yaratılmış bir hesabınızın olup olmadığını soracaktır. Burda evet dersek önceden var olan hesabın e-mail adresini ve şifresini girmemiz yeterli, diğer taraftan hayır dersek baştan bir e-mail hesabı yaratmalıyız. Evet seçeneğini seçtiğimizi düşünerek devam ediyoruz. Bir sonraki ekran bulunduğumuz ülkeyi bize soruyor, seçeneklerde Türkiye olmadığı için posta kodlarını bildiğimiz bir ülke daha sonraki adımlar için bize kolaylık sağlayacaktır. Burada United Kingdom (İngiltere'yi) seçelim, daha sonraki iki ekranda ise dil ve telefon numaralarını girelim. Çıkan sözleşmeyi kabul (accept) ederek devam edelim. Şimdi karşımıza hangi Xbox Live üyeliğini seçmemiz gerektiği soruluyor, en aşağıdaki Xbox Live Silver Membership seçeneğini seçersek zaten yaratılan kullanıcıya tanınan 1 ay LİVE GOLD MEMBERSHIP deneme süresine geçicez, yani herhangi bir ücret ödemeden GOLD MEMBER olacağız.SILVER (ücretsiz) ve GOLD (ücretli) üyelik arasındaki farklar nelerdir? SILVER üyelikte Multiplayer oyun oynayamazsınız ve çeşitli ödüllere erişim hakkınız olmaz. SILVER üyelikle diğer arkadaşlarınızla chat yapabilir, Live arcade oyunlarını oynayabilir ve bedava dosyaları download hakkına sahip olursunuz. GOLD üyelikte ise LIVE'da yapılabilecek herşeyi yapabilirsiniz. İlk seferde SILVER seçiyoruz ve 1 ay GOLD üyelik deneme süremiz başlıyor, 1 ay sonra bizi sistem uyarıyor ve istersek GOLD üyelikte devam edebiliyoruz (ücretli olarak). Daha sonra adres kısmına geçiyoruz, burada POSTAL CODE (Posta KODU) kısmına kadar istediğimiz adresi yazıyoruz, posta koduna ise İNGİLTERE posta kodlarından herhangi birisini yazmamız gerekiyor yoksa sistem hata verecektir. (Örnek: RG41-5TP aradaki işareti (-) unutmayın! ) Diğer alanları zaten kendi zevkimize göre (resimleri vb.) belirleyip üyeliğimizi tamamlıyoruz ve profilimizi yaratıyoruz.

    NOT: Yaratılan hesapları (profilleri) silmek için XBOX360 dashboard'undaki SYSTEM tabında, Memory bölümüne giriyoruz. Account'ı nereye yarattıysak (Memory Card veya HDD) onu seçiyoruz. Gamer Profile kısmına giriyoruz ve istediğimiz account'ın üzerine tıkla¤¤¤¤¤ delete seçeneğini ile silebiliyoruz.

    *** Alıntı.

    Arkadaşlar forumda Xbox live'a nasıl üye olacağımıza dair bir başlık göremediğim için bu başlığı açtım.

    Xbox live a hala üye olamadım. Yukarıda anlatılanlar yeterli değil.

    Adımları takip etmeme rağmen sırasıyla email adresi şifre doğum tarihi vs bilgilerini giriyorum bir sonraki adımda seçtiğiniz mail domain i kabul edilemiyor tarzı bir hata veriyor ve üyeliği tamamlayamıyorum. Maili hotmailden oluşturdum.

    Bilginiz varsa yönlendirebilir misiniz?







  • us ve uk kayıtlı bir email aç daha sonra join xbox live de email adresi istediğinde yaz bazı gereksiz bilgileri doldur adres sordugunda bir tane amerika veya ingiltere adresi gir(biraz araştırma yapmış olsaydın forumda bulurdun) sonra ilerle ödeme seçeneği gelicek hiçbirini kabul etmeden çık 1 aylık gold vericek ondan sonra takıl
  • Bir aylık Gold üyelik bittikten sonra ,live üzerinden gold üyeliği uzatabiliyormuyuz? Paypal ya da kredi kartıyla,yoksa ülkemize o da mı yasak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vorb

    Bir aylık Gold üyelik bittikten sonra ,live üzerinden gold üyeliği uzatabiliyormuyuz? Paypal ya da kredi kartıyla,yoksa ülkemize o da mı yasak.


    12 aylık Live üyelik kodu alırsın sonra Redeem code kısmından girersin böylece Live üyeliğin uzar. Yasak değil yani.
  • Ya yeri mi bilmiyorum fakat live a üye oldum Live testi yaptırttım fakat nat type strict çıktı modemim Zyxel 660hw T1 v2 nat type ı nasıl open yaparım port açmayı denedim fakat beceremedim yardımcı olur musunuz????
  • Edit : Sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aérosmith -- 3 Temmuz 2010; 5:59:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.