Şimdi Ara

Xbox'ın Exclusive oyunlarının Olmaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakın olmaması diyorum çünkü 3 oyun dışında neredeyse yok.

    Sırf bu yüzden PS4'e geçmek istiyorum. Kaç sene olmuş hala bir Last of us, Uncharted, god of war vs tarzında oyun çıkmadı ayıp yemin ediyorum sonra niye satmıyor satmaz tabi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • o zaman hiç durmayın hele ki ex. için konsol alıyorsanız hemen geçin ps4 de nasıl bir geow yoksa halo yoksa xo da gow olmaması bir o kadar doğal ps4 de nasıl düzgün bir yarış oyunu yoksa ki forza 6 forza horizon 3 (bunlar ps4 de yok) xo da onlar var kardeşim ha bana drive club deme ilk çıktığında promo disk geldi öyle diyim hiçbir tat vermedi tek düze bir oyun.

    imkan varsa boşa uğraşmayın gidin bir yerden kiralayın 1 aylık last of us 2 de olursa exc. oynayın geri verin


    ha şunu da anlamıyorum adamlar forza 6 yı vs hem pc için veriyor hem konsol için yani o paraya 1 ps4 oyunu alıyorken xo da iki playform için de yatırım sayılıyor ama bizim gençler de nasıl bir düşünce şekli varsa pc için de veriliyor diye exc saymıyor

    hatırlıyorum pc de emülatör ile ps oyunlarını da oynamışlıgım var ama hiçbir zaman onları şıkayet etmezler




  • Sony'nin özel oyunları bence de Xbox'ın özel oyunlarından güzel ama devamlı değil. 8 saat oyna bitsin, Xbox'ın oyunları böyle değil. Ek olarak Last of Us, GoW yeni jenerasyona geçeli kaç yıl olmuş çıkmadı.



    Elden düşme bi PS4 al, özel oyunları oyna geç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum. Kratos un yok sakalı beyaz yok oğlunun adı bu yok zincirin halkası az haber dolu oyun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4'dede Xbox'dada Zelda,Mario,Smash bros,Metroid gibi oyunlarda yok ona bakarsan.Exc olayı neresinden baktığına göre değişir.Eğer single player sinematik oynanışlı TPS oyunları seviyorsan,oyun vaktinin çoğunu multi oyunlarla geçirmiyorsan zaten yanlış konsoldasın.Yakından tanıdığım bazı Xbox kullanan arkadaşlarım bütün nesili Halo,Gears,Forza ile geçiriyorlar CoD,Fifa,Bf,Titanfall gibi multi oyunlara elini bile sürmüyorlar,kaldıki bu adamlara exc için Ps4 aldıracaksın..

    Multi ağırlıklı oyun seven birine PS'in pek bir numarası yok gibi gelir.Sinematik senaryolu yaratıcı yenilikçi oyunları tercih eden oyuncu için Xbox dünyanın en gereksiz konsolu.Ben multi oyunlarımı Xbox'da oynuyorum Sony exc singlelarımı Ps4'de.Nasıl kendimi Ps'in birbirinden güzel exclerinden mahrum edemezsem,aynı şekilde multi oynarken live-elite gamepad-ms exc fps 3'lüsündende vazgeçemiyorum.Bu işin ayıbı kayıbı yok.Her firmanın bir satış stratejisi,hedef kitlesi vardır.Sen kendin için uygun olanı bulacaksın,yada ortasını..




  • merak etme ps4'e de bunlardan başka doğru düzgün oyun çıkmadı zaten...

    edit : bloodborne



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayengec -- 8 Şubat 2017; 10:36:37 >
  • Hayırdır siz de her mesajımda takıntılısınız bana rahatsızlık varsa görmezden gel

    sayın naughty dog logolu arkadaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKomiser Ziver Bey -- 8 Şubat 2017; 13:42:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza bile tek başına Xbox alma sebebi ps4 zarardan başka birşey değil ea access zaten söylemiyorum bile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside var oyun Xbox da oynanir ha ben satiyim god of war i BEKLIYIM diyosan hic durma kap bi tane exc yok diyosan pc in tas gibi buyuk ihtimal sana onerim sat xbox i pc yi yonel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps tarafinda exc varda noluyo? no mans sky , the last guardian vsvs gorduk ne oldugunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS tarafında ilgimi çeken exclusive oyun varsa açıp Youtube'dan yorumsuz olan oyun videolarını izliyorum. Ote yandan Forza'da yıllardır yarışlara doyamadık...
  • Xbox yaramaz. o kontrolcüsü olmasa amerika dışında zor satar.
    baş kahramanı öncüsü Halo olan konsoldan neyi bekiyosun.
    gears of desen pc de. bir de forza var işte ama fazla arcade eski oyunları. yenisini bilemiycem
  • Selam ben de tam 1 sene once sizin gibi dusunup " 1 yillik xbox one macerami " yarida kesip 2. Kere ps4 almistim. Mart 2016 dan ocak 2017 e kadar ps de takildim. Sonrasinda " lagsiz, bana fifa oyununu biraktiran Araplar yuzunden ve ergonomik olarak en iyi xbox kumandasi live alt yapisi (daha dun aksam psn yine bakima girdi) yuzunden tekrar 2.kere xbox one s e gectim.



    Exclusive oyunlar PS de daha guzel olabilir. Bana sorarsan PS denen asyalilar tarafindan yapilan oyun consolenun kumandasindan tutun, ps kitlediginde o sistem ikaz sesi (di di di di di dan tutun " sanki karsimda bana sovuyor cihaz") dahil herseyi 2.planda olan sadece exclusive oyunlari oynandiktan sonra dolabin ustune kaldirilacak olan bir consoledur.



    Benim fikrim xbox in daha sosyal, air server gibi applar ile Ios platformuyla ic ice olan benim gibi insanlarin kullanacagi, elite kumandasiyla live alt yapisiyla ve bence en onemlisi arapsiz fifa oyunculariyla benim gozumde elite bir oyun

    consoledur.



    Exclusive oyunlar PS de tamamen gecicidir. Bakin PS store da en cok satan oyunlara Hep 3.parti Cod BF fifa. 50 kusur milyon satmis oyun console nun en onemli exc oyunu olan uncharted4 sadece 7 milyon satmis.



    Bunun anlami, sizin suan PS e baktiginizda gordugunuz o " herkes Exc oyunlari oynuyor" dusuncesine tamamen uzak. Herkes 3.parti oyunlari oynuyor. Ha arada bi Exc oyun cikiyor o da 8-10 saat sonra " sanki bir filmi izledikten sonra sizde olan etki gibi " tukeniyor.





    O 1 yillik macerami kesip tekrar ps e gectigimde PS de olmayan halo gibi bir oyunu ne kadar cok aradigimi size anlatamam!. Suan halo oynuyorum. Ve gercekten harika bir oyun. Kisisel olarak, multiplayer oyunlarda micro transaction olmayan tamamen adil bir ortam da bulunan oyunlari tercih ediyorum.



    Halo da buna ornek. Slayer modunda , 4-4 mac yapip, curcuna yok. Neyin nerden geldigi belli. (Chaos ortami eger istersem single player oynarim)herkesde ayni silahlarin olmasi ve silahlarin sadece yerden alinmasi bunun yani sira, oyle cod-BF deki gibi 2-4 kursuna olmeden oyuncunun kabileyetine bagli bir oyun olmasi. Isterseniz dusmana arkaniz donuk olsun, eger iyi analog kontrolunu saglarsaniz arkanizdaki oyuncuyu alabilirsiniz. Halo hem simule edilmis Fps oyunu olmasi ne kadar halo 4 e gore hizlandirilmis olsa da cok ama cok hosuma giden bir oyun. Kiymetini iyi bilmelisiniz.



    Bunun yani sira suan PS platformunda PS3 den gelme the last of us tarzi oyunlari ornek vermissiniz. Bakiniz, suan PS3 oyunlarini PS now sayesinde PC de oynayabiliyorsunuz. PS now sayesinde ileride gelecek tum excleri oynarsiniz. Artik PS now servisinden sonra PS in exclusive olayi Tamamen yok oldu benim icin.



    suan xbox one s, ps4, ps3 sahibiyim. Xbox one kadar her tarafindan oyun akan bir console kullanmadim. Xbox one i actiginizda karsiniza gelen gold sekmesinden tutun, diger oynadiginiz oyun hublari sizi karsiliyor. Rb tusuna bastiginizda (eger UK veya Usa bolgesine aldiysaniz) goreceginiz Tv ve store sekmeleri " sizin sadece oyuna baglanmadiginiz, bolgeniz desteklemese bile goreceginiz farkli film coverlari, reklamlar sizin oyun haricinde farkli dusuncelere sahip olmanizi saglayabilir. Bunun anlami, gordugunuz film ve tv showlarini varligini bile bilmek " kullandiginiz cihazi oyun makinesi olarak gormemek" kendi benliginizde dusunculerinizi sadece oyunlarla eslestirmeden gercek objelerinde anlik farkina varip sosyal bir ana donusmek olabilir.biraz kisisel hisler bunlar.

    Geriye uyumluluk, ne kadar kendim kullanmasam da ea access olmasi harika birsey. Sanki xbox in her tarafindan oyun akiyor. Her ay 4 tane oyun alabiliyorsunuz. Bunun yani sira eski x360 oyunlari da oynanabildiginden o oyunun multiplayer sunuculari hemx360 hem de xbox one oyunculariyla dolu oluyor.



    PS i acinca ilk aldigim mesaj, sanki beni bir mavi duvarli odaya kapatmislar ve orada hapsolmusum hissi veriyor. Bugune kadar her oyunu oynadim. Su aralar rainbow six icin sadece aciyorum. Arada aldigim mavi ekran hatasindan tutun, diger sorunlara kadar hep mi hep sikintili bir sistem. Bana gore ps4 pro alinip, tum exc oyunlari oynanmali ve bir kenara kaldirilmali. Hem bakim yapip, hem de utanmadan o hizmete ucret istemeleri cok komik. Daha komigi de bu ay gelen " not a hero " adli Ps plus oyunu olmasi :)



    Xbox i hobbie olarak tv music ve oyun icin kullaniyorum. Tek tusla dinlemek istedigim muzigi yada tv kanalini air server a yansitip " kullandigim cihazin sadece oyun oynatmaya yaramadigini tamamen faydali bir ortam oldugunu gayet iyi gorebiliyorum :) bazen sikilip radio dinliyorum. Bazen de forza da favori arabam la ferrari ile la mans pistinde turlarken arkadan muzik acip keyfime bakiyorum. Bu da olmazsa party de pro club oynuyoruz ondan sonra single vs takiliyorum. Bir oyun console un dan daha ne isteyebilirim ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 9 Şubat 2017; 12:1:11 >
  • PS'ın 7 harikası (Xbox'ın ezikliği/gereksizliği)

    1 - God Of War

    ana seriler baştan sona sanat eseri. yunan mitolojisinin içinde yaşatıyor. teknik anlamda ayrı bir baş yapıt.

    2 - Uncharted

    oyunla sinemanın birleştiği ayrı bir sanat dalı başlı başına. fazla lafa gerek yok

    3 - The Last of Us

    Oyun tarihindeki en güçlü atmosfere sahip oyunlardan biri. Oyuncu ile yönetilen karakterlerin etkileşimi çok başarılı.

    4 - Tekken (1-2-3-Tag Tournament)
    kelimenin tam anlamıyla dövüş sanatlarını elektroniğe yansıtabilen tek eser. King'in wrestling disiplinindeki sadece komboları öğrenmek için abartısız 100 saat devirmeniz lazım. yeteneği olanlar belki tamamını yapabilir. sonra diğer platformlara düşerek büyük bir satış koysa da yeri 90'ların atari çocukları için başkadır. Tag tournament'i en sevdiğim oyunudur


    5 - Metal Gear Solid IV

    PS3'deki 20-25 fps rezaletine rağmen benzeri yapılmamış ve yapılamayan oyun. Bundan sonra her tarafa gelen MGS V son derece tatsızdı buna göre

    6 - Heavy Rain

    Orjinal hikayesi ve oynanış tarzıyla benzersiz.

    7 - Shadow of the Colossus

    kelimenin tam anlamıyla "unique" budur. resimli ingilizce sözlüğün karşısına oyun kapağını koyulacak cinsten.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

    PS'ın 7 harikası (Xbox'ın ezikliği/gereksizliği)

    1 - God Of War

    ana seriler baştan sona sanat eseri. yunan mitolojisinin içinde yaşatıyor. teknik anlamda ayrı bir baş yapıt.

    2 - Uncharted

    oyunla sinemanın birleştiği ayrı bir sanat dalı başlı başına. fazla lafa gerek yok

    3 - The Last of Us

    Oyun tarihindeki en güçlü atmosfere sahip oyunlardan biri. Oyuncu ile yönetilen karakterlerin etkileşimi çok başarılı.

    4 - Tekken (1-2-3-Tag Tournament)
    kelimenin tam anlamıyla dövüş sanatlarını elektroniğe yansıtabilen tek eser. King'in wrestling disiplinindeki sadece komboları öğrenmek için abartısız 100 saat devirmeniz lazım. yeteneği olanlar belki tamamını yapabilir. sonra diğer platformlara düşerek büyük bir satış koysa da yeri 90'ların atari çocukları için başkadır. Tag tournament'i en sevdiğim oyunudur


    5 - Metal Gear Solid IV

    PS3'deki 20-25 fps rezaletine rağmen benzeri yapılmamış ve yapılamayan oyun. Bundan sonra her tarafa gelen MGS V son derece tatsızdı buna göre

    6 - Heavy Rain

    Orjinal hikayesi ve oynanış tarzıyla benzersiz.

    7 - Shadow of the Colossus

    kelimenin tam anlamıyla "unique" budur. resimli ingilizce sözlüğün karşısına oyun kapağını koyulacak cinsten.


    uncharted dedigin duvarlari tirmanan maymun oyunu degil miydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tipik bir xbox halocan bebesi. ha ha şebek pirimad ateş de ediyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

    tipik bir xbox halocan bebesi. ha ha şebek pirimad ateş de ediyo

    he canim öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem o kadar ps4 seviyorsun neden xo s kolu aldın pcde oynamak için ds4 alsaydın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerKomiser Ziver Bey kullanıcısına yanıt
    demin de dedğim gibi xbox'ın o kontrolcüsü olmasa amerika dışında zor satar (zaten nal topluyo).

    Xbox PS'ın rakibi değil. Hele One S den önce gelen One görsel anlamda da rezaletti. bu kadar kötü bir tasarım olmaz. al takozu koy kamyon tekerinin altına o kadar kötü.

    tek umudu VR ama PS4 erken davrandı onda da. PC + PS4 + Xbox One Gamepad. konsolunu at çöpe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.