Şimdi Ara

Xbox için kulaklık tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Turtle Beach 420x modelini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Daha önce Turtle Beach'in 2 farklı modelini, Xo Pro ve Xo Seven Pro modellerini kullandım.

    Bütçenize en uygun olanı Xo Pro modeli ve bu fiyata gerçekten iyi bir kulaklık. Kablosu çok uzun değil ve oyun esnasında sağa sola dağılmaz. Hafif bir üründür, kullanımı rahattır. Ses konusunda sizi tatmin eder.

    Xo Seven Pro daha ağır bir kulaklık ve uzun kullanımlarda kulağınızı sıktığını düşünebilirsiniz, kablosu biraz daha uzundur. Ses konusunda size Xo Pro'dan daha fazlasını sunar, yanlış hatırlamıyorsam eğer 2 yada 3 farklı oyun modu bulunuyor, şu an net olarak hatırlayamadım.

    420x ise kablosuz kulaklıklar arasında bence en iyilerinden bir tanesi. Hafif, rahat, şarj olma süresi yeterince kısa ve kullanım süresi uzun, 4 farklı ses moduna sahip bir üründür. Öyle ki, konsol üzerinden müzik dinlerken bazı ses modlarında kulaklığın titrediğini hissedebilirsiniz, bu denli güçlü ve tatmin edici bir üründür. Baslar doyurucudur, tizleri ise fazlasıyla hissedebilirsiniz.

    Son söz; bütçeniz müsait ise kesinlike 420x alın. Yok ben fazla para ödemek istemiyorum diyorsanız, Xo Pro alıp yola devam edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 7 Nisan 2017; 20:29:1 >




  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilginiz ve zamanınız için teşekkür ederim. 420x i neredeyse tüm gün boyunca araştırdım.çok hoşuma gitti. Açıkçası bir defa alıp uzun ömürlü kullanayım istiyorum. Ama diğer yandan ilk defa kulaklık alacağım. Bununda etkisi var. Hayırlısı olur inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.