Şimdi Ara

Xbox hesabım banlandı sebebi belli değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Daha 4-5 gün önce Xbox Series X aldım. Bir sürü dijital oyun aldım. 2 gündür nostalji olsun diye Call Of Duty Infinite Warfare ve Advanced Warfare Multiplayerlerini oynadım. Az önce Microsoft’tan mail geldi hesabımı banlamışlar. Mailde sebebi yazmıyor ama birilerinin şikayeti yüzünden olabilir demiş. Microsoft sitesinde bakınca 15 gün hesabımı askıya aldıkları gözüküyor. Ceza oranı 8 üzerinden 5 gözüküyor. Birkaç tane oyunu üstüste iade etmiştim ama ondan olamaz heralde bu kadar ağır bir ceza? Aklıma gelen tek şey COD oyununda birileri beni hile yaptı diyerek toplu olarak raporladılar oyundan attırmak için. Multiplayerde hile mile küfürle alakam yok tabii ki. Bir de Gamepass kardeşliği yapıyorum forumdan biriyle o mu bir şey yaptı acaba diycem ama gelen mailde sizin email adresinizin olduğu Xbox profili kuralları ihlal etti falan yazıyor. Daha önce başına gelen var mı? Microsoft sitesinden itirazda bulundum, inşallah düzeltirler, gelişmeleri yazıcam buraya.


    Edit: İtirazım reddedilmiş. Bir de şu şekilde cevap geldi:


    Bu hesap, Xbox Live içeriğinin sahtekarlıkla edinilmesi veya kullanılması nedeniyle askıya alındı. Bu, aşağıdakileri içerebilir ancak bunlarla sınırlı değildir:

    Xbox hizmetinden para kazanmak amacıyla birden fazla cihazda hesap satmak veya takas etmek (genellikle Oyun Paylaşımı olarak bilinir)

    Yasa dışı üçüncü taraf web sitelerinden veya bölge dışı pazar yerlerinden içerik satın almak

    Kullanım kodlarını yasa dışı bir şekilde almak, istemek veya kullanmak

    Microsoft geri ödeme politikalarını kötüye kullanmaya çalışmak

    Microsoft geri ödeme politikalarını atlatmak amacıyla bir banka veya başka bir finans kurumu aracılığıyla geri ödeme ("ters ibraz") almak

    Finansal kazanç için bir sistem hatası veya boşluk kullanmak

    Bir kullanım kodunu veya başka bir içeriği başarıyla kullanmak ve ardından kodun veya içeriğin çalışmadığını iddia etmek

    Microsoft'a veya iş ortaklarına haksız mali zarar veren davranışlara katılmak

    Microsoft Store'da alışveriş yapmak için sahte veya çalıntı ödeme araçlarının kullanılması


    Dijital mağaza içeriğinin sahtekarlıkla elde edilmesi, Xbox Live hizmetinin bütünlüğünü bozar ve geliştiricilere ve içerik oluşturuculara zarar verir. Geliştiriciler oyunlar, videolar ve diğer arzu edilen içerikleri oluşturmak için önemli miktarda zaman ve çaba harcıyorlar ve biz de bunları Xbox'ta sunmak istiyoruz. Bunu yapabilmek için geliştiricilerin içeriğini korumamız ve mağazanın bütünlüğünü ve güvenliğini sağlamamız gerekiyor.




    Xbox hesabım banlandı sebebi belli değil


    Xbox hesabım banlandı sebebi belli değil


    Xbox hesabım banlandı sebebi belli değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 23 Aralık 2023; 6:5:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gurupta küfür edip veya yazılı olarak ırkçı söylemler de bulunmadıysan, profiline bakmak lazım. Hesabının daha önce de senin olduğunu var sayıyorum.

    Son olarak Nickin ofsayt ise yine uyarı alabilirsin.

  • Bende Series X'de Müstehcen içerikten banlanmıştım. Witcher 3'de bir hanım ablamızın güzel pozlarının olduğu bir sahneyi ss almıştım.

    Ertesi gün hesap GG.

    Bende şaşırdım böyle saçmalık mı olur diye. Xbox'da her şey başınıza gelebilir. PS daha rahat bu konuda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.