Şimdi Ara

Xbox Hakkında Bilgili Olanlar Bakabilir Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar Xbox One S almayı planlıyorum yakın zamanda birkaç sorum var cevaplarsanız minnettar olurum inanın Konsol almamdaki asıl amaç özellikle xbox seçmemdeki neredeyse tek neden Forza serisi birde Fifa Pes vs oynarım diye düşünüyorum. Bütün bu Forza serisini baştan sona oynamak ve koleksiyon yapmak istiyorum aslında. Ayrıca Xbox alıpta kesinlikle oynamam gereken önerebileceğiniz bir oyun veya oyun serisi olursa sevinirim Sorularıma gelecek olursak; (Düzenli olsun diye sıralama yapıyorum)

    1 - Xbox'ın marketi gibi birşey var değil mi ? (veya microsoft mağaza tarzı bir uygulama) kutulu oyundan ziyade dijital olarak oyunları almak istiyorum, Xbox üzerinden microsoft mağazasından satın alabilir miyim bütün oyunları ? Forza serisinin hepsi mevcut mu hala ? (Forza Motorsport 4,5 ve 6'yı almayı düşünüyorum ilk olarak, birde tabiiki Horizon 1,2 ve 3. oyunları) Hala hepsini satın almamın imkanı var mı ?

    2 - Bu arada Xbox One Geriye Uyumluluk sistemi sayesinde horizon 1 vs dahil x360 oyunlarını da oynayabilir miyim ? yani 360 için olan oyunları da one s üzerinden çalıştırabilir miyim ?

    3 - Çok sıktım biliyorum ama son olarakta Xbox One için olan Kinect'i sadece tek başına bulmam mümkün mü ? yani Kinect'i alsam One S üzerinde kullanabilir miyim ? veya almamı önerir misiniz yoksa gerek yok mu diyorsunuz One S ile kullanmak için bazı aparatlar vs gerekiyormuş sanırım kutu içinden çıkıyor mu yoksa bunları da nereden bulabilirim ? ücretli veya ücretsiz alabilir miyim ? Sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim







  • Selam, Horizon 2-3 ve motorsport 5-6 markette mevcut. Forrza motorsport 4 ü oynayamazsın. sadece xbox 360 için ve geri uyumluluk yok. Forza horizon 1 i emin olmak için baktım markette ama bulamadım satılık olarak, çünkü galiba oyun herkese bedava verildi, nasıl oldu nerden geldi bilmiyorum ama benim kütüphanemde forza horizon 1 var ve xbox one s de oynayabilirsin.

    Xbox 360 oyunlarının hepsini çalıştıramazsın, yenileri ekleniyor ama şimdilik bunları oynayabilirsin:http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/available-games

    kinect ben kullanmadım, ama sonradan ayrı olarak alabileceğini tahmin ediyorum. yani bence şimdilik one s al daha sonra kinect alırsın. resmi olarak satılıyormu bilmiyorum ama sıfır olarak forumda satıldığını gördüm.




  • Hocam bu arada Kinect olayıyla ilgili yanlış bilmiyorsam Xbox One S ve Kinect'inizin olduğuna dair bilgileri sizden aldıklarında kabloyu ücretsiz gönderiyorlar diye bir şey okumuştum.Bilen biri varsa doğrulatabilirsiniz.Aramıza hoşgeldiniz şimdiden ben de Kasım'da katıldım Xbox Türkiye ailesine :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox müşteri hizmetlerini arayıp ücretsiz one s için kinect adaptörünü alabilirsin ama kinect uyumlu pek oyun göremedim ben almaya değermi bilmiyorum. xbox müş. temsilsici tel 0212 375 52 32
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.