Şimdi Ara

Xbox Gamepad Android Oyunlarla Uyumlu Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, sekizinci nesil xbox one gamepad aldım, ikinci el. Bilgisayarımla uyumlu, sorunsuz çalışıyor. Ama gel gelelim Xbox One Controller'ı Redmi Note 10s telefonuma bluetooth ile bağladığımda hiçbir oyunda kullanamıyorum. Aynı sorunu Pusat Pro ile de yaşadım. Pusat Pro'yu controller olarak tanıttığımda da, xbox one gamepad'i bağladığımda da en basitinden Asphalt 9'u oynayamadım. GTA SA, Rayman Adventures, Oddman, AC Identity, CoD Mobile gibi gamepad destekleyen oyunlarda (aklıma gelmeyenler de var, pek çok oyunda denedim çünkü) ben gamepad ile hiçbir şey yapamıyorum. A ve B tuşlarını tanıyor, bu tuşlardan bazıları bazı oyunlarda bir şey seçme veya geri dönme işlevini görüyor. Oyununa göre değişmekle birlikte gamepad'in sol tarafındaki tuşların hiçbiri çalışmıyor, yön tuşları işe yaramıyor, kamera açısı değişikliği söz konusu değil. Oyununa göre değişmekle birlikte zıplamak, koşmak, bi yöne doğru gitmek vs yapılamıyor. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Saydığım oyunların hiçbirinde uyumluluk göremedim.


    Youtube'ı izliyorum, bluetooth ile telefona bağlanınca direkt Asphalt 9, CoD Mobile oynayabiliyorlar. Ben o oyunda geri tuşuna basıp menüye dönmek haricinde hiçbir şey yapamıyorum. Xbox Donatıları indirip güncelleme var mı diye baktım, gamepad ve telefonun şarjını fulledim, başka da bi çözüm aklıma gelmedi. İnternete yazdım, sanki herkes anlaşmış da tek mağdur benmişim gibi hiç kimse bu sorunu yaşamamış veya yazmamış.


    Nasıl çözebileceğime dair fikri olan?








  • Hocam bir ara bende uğraşmıştım bu işlerle, gamepadde tuş tanımlamalarımı değiştiren programlar var, çok uzun zaman olduğu için program adı veya link veremiycem, biraz nette dolaşın bulursunuz birşeyler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

    Ne yazmalıyım araştırma için

  • TheAnalyzer kullanıcısına yanıt

    Android gamepad uygulaması diye aratın bir sürü konu geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.