Şimdi Ara

XBOX Feedback Oylama Destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Aramızda bilen arkadaşlar vardır, ama kısace anlatırsam Xbox sitesinde feedback yani geribildirim diye bir bölüm var. Bu bölümden kullanıcılar istediği özellikleri yazarak oylamaya sunuyor ve özelliklere yorum yazılabiliyor. Özellikle Xbox One için bu özellik aktif olarak kullanılıyor ve buraya yazılanların dikkate alındığını, bazılarının güncelleme ile geldiğini bazılarınada yetkili ağızlardan cevap yazıldığını gördüm. Bizde Türkiye'deki kullanıcılar için önemli olan konularda birlikte hareket edebiliriz diye düşündüm. Xbox One sahibi olan veya olmayı düşünen arkadaşlar oy vererek katkıda bulunabilirler.

    Burada yapmanız gereken live hesabınız ile üye olmak ve isteğin yanındaki siyah kutu içerisindeki "Vote" düğmesine tıklamak; sonrasında açılan kutudan "1 Vote" düğmesine tıklayarak oy vermek. Bu şekilde bu istek için oy vermiş oluyorsunuz.




    Öncelikle, ben yeni gelecek Media Player için altyazının bizim için önemli olduğunu düşünüyorum. Mkv güncelleme ile gelecek, ama altyazı (srt) desteğide gelse güzel olmaz mı? :) Sizde oy vermek isterseniz isteğin linki aşağıda,

    http://xbox.uservoice.com/forums/251646-apps/suggestions/6302783-allow-srt-files-to-read-the-subtitles







  • Mkv ve srt bildigin korsan filme destek olmak demek, bildigin uzere live da film ve dizi de satiliyor netflix gibi yayincilar araciligi ile, onlarda zaten amerikaya ingilizce icerik sattigi icin altyazi gerekmiyor, boyle olunca da media oynaticisina srt destegi vermesine gerek yok, ayrica bu konuda ticari anlasmalar geregi yaptirimlari da vardir muhakkak.
    Xbox a srt destekgi beklemek zaman kaybi olacaktir, baska cozumler bulman daha iyi olcaktir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Netflix ve yayıncı anlaşmaları durumuna katılıyorum, ancak burada zaman kaybı gibi bir durum yok. 10 sn de oy verebiliyorsunuz.

    Ayrıca başka arkadaşlar farklı ve insanların ilgi duyabileceği isterleri bulursa bizden onlara destek oluruz.

    Örneğin, Xbox One da hala universal güç kaynağı yok, amerikan konsolları 220v ye çevirmeye uğraşıyoruz. Bunun içinde destek olup oy verebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.