Şimdi Ara

Xbox 360'ın Live Sisteminden Wii U'ya Transfer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Xbox 360'ın birinciliğe çıkmasındaki belki de en büyük sebep, sunduğu güçlü online sistemiydi. Alınan son haberlere göre Xbox Live'ın orijinal tasarımcıları, Wii U adına Nintendo'yla anlaştı.
     
        Geçtiğimiz günlerde yeni konsol adına Nintendo ile bir röportaj yapan Destructoid sitesinin editörü Jonathan Holmes, herhangi bir kişi ismi vermeden bu haberi paylaştı. Twitter üzerinden yayınladığı yazıda Holmes, "Nintendo ile güzel bir söyleşiden çıktım. Biliyor muydunuz, Nintendo, XBLA'in orijinal tasarımcılarıyla birlikte Wii U'nun eShop sisteminin yapılanması için bir anlaşma yapmış." sözlerini paylaştı.
     








  • Anlamsız olacak ama bence oyundayızda the walking dead episode 1 olmalı
  • Nintendo 10 Nesil birden atlamaya hazırlanıyor :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Anlamsız olacak ama bence oyundayızda the walking dead episode 1 olmalı


    Hem alakasız hemde saçma.Bu oyunun online öğeleri varmı ? Adventure bir oyun.Habere gelirsek ne kadar microsoftçu olsamda Nintendonun yaptıkları çoğu işe yön vermiştir.Gelişen bir platformu olması güzel

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • siz ve dünyadaki çoğu oyun sitelerindeki oyuncular birbirleriyle konsol kapıştırıp tartışırken bu adamlar oturup gülüyorlar ağızlarında purolar.

    Herşey para için.Siz 3 kuruşluk şeyler için birbirinize düşman gibi kesilirken bu adamlar ister nvidia olsun ister sony ister microsoft olsun kendi çıkarları(para) oldu mu bakın nasıl da birbirleriyle iş yapıyorlar .

    atiydi nvidiaydı xboxdı ps3tü pcydi konsoldu çok yersiz konular bunlar. oyun eğlence abi . atari oynarken o kendi dünyanızda ne kadar mutluydunuz değil mi? O zaman hiç böyle şeyler tartışmalar var mıydı?

    O günlerdeki gibi mutlu olun ,oynayın eğlenin .gerisi gerçekten hikaye.Ha bugün belki idrak edemeyeceksiniz ama ileriki yaşlarda "ya ne uğraşıyormuşuz laf salatası yapmışız o kadar ne gerek vardı" diyebilirsiniz.

    80li yıllara bakın şimdi bu zamana bakın ne kadar çok imkan var ne kadar eğlence aracı var. oyunlar türkçe oluyor vs bişeyler iyileşiyor yani. olabildiğince istifade edin .

    Bu aletler eğlenmek için varoldular. iyi oyunlar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Anlamsız olacak ama bence oyundayızda the walking dead episode 1 olmalı

    Tabii Walking Dead düzel bir oyun fakat Oyundayızda daha çok online birlikte oynayabilecekleri oyunları oynuyorlar. Ama benim önerim Trouble In Terrorist's Town olur :)
    Veya Minecraft.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.