Şimdi Ara

Xbox 360 alma düşüncem var (2.El)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aklımda sadece benim zamanımı geçiştirebilecek en üst düzeyde grafikleri olmasını istemediğim bir konsol alma düşüncem var fakat hiç xbox 360 kullanmadım sadece youtube dan orjinal gameplay videolarını izledim sıkıntısızdı kullanan deneyimi olan birileri oynanış kalitesini ve oyunlardaki fps değerini söyleyebilirseniz sevinirim _Oynayacağım oyunlar ((gta serisi//pes//fifa//forza horizon2))
    _günlük ideal oynama saati

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Xbox 360s aldım 450 TL'ye. Forza Horizon 2 ve Forza Motorsport 4'ü oynuyorum ufak ufak FPS olarak sanırım 60 fps çünkü 30 FPS beni rahatsız eder, oyunlar gayet akıcıydı. Grafik kalitesi olarak Anti Aliasing'in yokluğu epey hissediliyor. İç kamerada hiç bir aracın gösterge tablosunu okumak mümkün değil (Ara sahnede net ama oyun içine geçince yazılar okunmuyor). Belki TV ile alakalıdır ama HDMI ile bağladığım halde durum böyle.

  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Yani alabilirmiyim reis vakit geçirmeye değer mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklentiye ve bütçeye göre değişir. Grafik olarak döneminin PC'sine göre dahi zayıf kalıyor AA olmadığı için ama vakit geçirmeye ideal. Özellikle gamepadi çok iyi. Döneminin PES'i ile güzel Master League yapılır ya da Horizon 2'de güzel keyifli sürüşler yapılır.

  • Fiyat uygunsa alınır. Vaktinde alırken benim de çekincelerim vardı ama memnun kaldım. Uzun bir süre de yenilemeyi düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 360 alacağına ilk kasa xbox one al. xbox one s ten hiç bir farkı yok. 360 çok çok eski bir cihaz

  • xbox one fat kasayı bazen 900 tl 1000 e görüyorum sarı sitede letgoda. An itibari ile çıkan bütün oyunları oynatıyor rdr 2, nfs heat gibi oyunları yeni bitirdim inanılmaz keyifliydi. Bence hayat ve zaman kıymetli 500 600 fazla verip en iyisi ile oynamalısın hocam. xbox one ile xbox one s'in farkları biraz psikolojik çok takmaya gerek yok.

  • 360 gelmiş geçmiş en iyi ilk 3 konsol arasındadır.
    Çok çok fazla oyuna sahiptir binlerce vardır tahminim.
    One da okadar oyun yok diye biliyorum tamam grafik olarak one üstün ama 360 oyun yelpazezi çok geniş bir konsol bende tam 13 yıldır var 3.cü 360 konsolum nezaman canım sıkılsa daralsam açarım oyun odamda takılırım vakitin nasıl geçtiğini bile anlamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.