Şimdi Ara

Xbox 360 a yeni dvd drive, BENQ!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dvdromun bir farklılığı yok aynı mn103 aynı sst çip aynı motor.Büyük ihtimalle samsunglar gibi mtkflashle olacak.Olsa bile almaktan çekinmeyin biraz yayılsın onlar da kırılır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 3fruz

    Umarım Sony bir an evvel toparlar, güzel exclusive'ler çıkartır, iso loader işi yalan olmaz, insanlar tekrar ps almaya başlar da piyasa Microsoft'a kalmaz. PS'in silinip gitmesini hiç ama hiç istemiyorum... Yazılım dünyasında nasıl XP 'ye ya da Vista ya mahkum kaldıysak konsol dünyasında da xbox tekelini görmek oyuncular adına oldukca negatif olacaktır. Eleştirmek tabi herkesin hakkı ama PS' i batırmak yada şu kötü anlarında destek olarak yaşatmak da bir nevi tüketicinin elinde... O yüzden zamanında nasıl 360'ı savunduysam şimdi de PS'i savunuyorum. Aklı başında bir oyuncunun yapması gereken davranış budur... 360 çok güzel bir konsol ama PS3'ü bir kenarıya itersek yıllar sonra vay halimize.


    Vista örneği gerçektende cuk oturmuş.Microsoft un tekel kalmasını bende istemiyorum , benim isteğim "360 dandik ps3 konsol savaşını bu sene alacak" diyenlerin susması. bence bu savaş berabere bitmeli yada nintendo wii almalı . ps3 ve 360 ın birbirlerinden eksikleri yok.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.