Şimdi Ara

Xbox 360 3 Kırmızı ilk siftah :(( ( Sorun çözülmüştür ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Inspected

    150 tl soğutmaya 100 tl 1 sene garantiye ödedim bide 250 tl vade farkına yani şimdi 500tl neden fazla ödedim ben zaten herkesin en fazla 1 1.5 sene gidiyormuş anlamadım valla:(

    forumda 2005 ten buyana kullananlar var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Divine_


    quote:

    Orjinalden alıntı: Inspected

    150 tl soğutmaya 100 tl 1 sene garantiye ödedim bide 250 tl vade farkına yani şimdi 500tl neden fazla ödedim ben zaten herkesin en fazla 1 1.5 sene gidiyormuş anlamadım valla:(

    forumda 2005 ten buyana kullananlar var.


    valla kardeşim bende anlamadım. 2005 makinalarımı sağlamdır nedir . bu arkadaşlar çok iyi bakıyor makinalara dicem ama bende zaten süs eşyası gibi kullanıyordum .
  • Makinayı hic zorlama ve yolla Atik'e, tamir ederler.
  • arkadaşlar Atikten aldım diye yazmıştım sanırım ondan yolla diyor arkadaşlarımız .
  • Öncelikle geçmiş olsun dostum

    Biraz önce başka bir konuya da yazdım;Banlanandan çok 3K gören var forumda.Özellikle 1-2 aydır,mantar gibi çoğalıyor 3K görenler.Tüm FW'li arkadaşlar,aylardır çatır çatır live dan oynuyorlar.Banlandım diyen birini görmedim desem yeridir 2-3 aydır.Maşallah diyelim tabii:)

    Buarada demekki gerçekten,soğutma moduyla 2 saat çalıştırıp dinlendirmeyle alakası yok bu 3K nın.Olacağı varsa oluyor.Fazla da abartmadan,rahat rahat oynamak lazım.

    Saygılar..
  • saol arkadaşım ama ben live dan oyun oynamadım hiç. öyle bi ban ve 3k dalgası olsa bile beni etkilemezdi sanırım. dediğin gibi çatır çatır oynamak lazımmış nede olsa bozulacak elbet.
  • Geçmiş olsun kardeş. Bu aralar iyice arttı sanki 3K görenlerin sayısı. Bende 1 aydır yaptırıcam ama hayırlısı. RE5 i gördükçe içim yanıyor
  • Bu ara 3K aldı başını gidiyor hayırlısı bakalım.Barajlar doldu voltajlar falan mı fazla geliyor nedir bu seferde

    Şaka bir yana geçmiş olsun arkadaşım.Yakın zamanda kardeşimin de cihazı 3k gördü ve onarılamadı.İnşallah seninki düzelir ucuz atlatırsın.3K ile ilgili işkencene iyi dayanmış hatta 7-8denemeden sonra falan açıldı demene, şaşırdım gerçekten.
  • tamamen şans,benim cihaz 2006 yapımı 1 ay önce renkler birbirine karıştı,dedim tamam heralde.hd-tv swicthini kurcaladım düzeldi.ondan sonra 5 oyun bitirdim arada çerezlik oyunlar falan hala dimdik ayakta.şuan re5 4-1 deyim bunuda bitirsin yeter
  • geçmiş olsun vallahi şu 3k sorunu yuzunden hergun tetikteyım nıye bu konsolu sağlam yapamamışlar anlamadım
  • arkadaşlar sorun şimdilik çözülmüştür. Pc kasası toplamama rağmen kendime güvenemiyordum xbox konusunda . burdan bi arkadaşımızın dediği yöntemi kullanıp xboxı kendim açtım. cpu ve gpu üzerindeki macunlar neredeyse kurumuştu sanırım bu yüzdende 3 kırmızı veriyordu makina. thermaltake silver macunla her ikisinide yeniledim ve vida yöntemi ile kelepçesiz taktım anakarta. sonuç derseniz şuan hiç bi şekkilde 3 kırmızı vermiyor gayet güzel çalışıyor makina :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Inspected

    arkadaşlar sorun şimdilik çözülmüştür. Pc kasası toplamama rağmen kendime güvenemiyordum xbox konusunda . burdan bi arkadaşımızın dediği yöntemi kullanıp xboxı kendim açtım. cpu ve gpu üzerindeki macunlar neredeyse kurumuştu sanırım bu yüzdende 3 kırmızı veriyordu makina. thermaltake silver macunla her ikisinide yeniledim ve vida yöntemi ile kelepçesiz taktım anakarta. sonuç derseniz şuan hiç bi şekkilde 3 kırmızı vermiyor gayet güzel çalışıyor makina :)


    .3k ilacı bu zaten,rahat rahat oyna,bozulursa aynı yöntem o kadar basit..yemişim 3k yı.




  • Allah'a şükür bazen 8 -10 saat aralıksız açık kalıyor cihaz,banamısın demiyor,koçum benim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faho

    Allah'a şükür bazen 8 -10 saat aralıksız açık kalıyor cihaz,banamısın demiyor,koçum benim


    Acımayın makineye bencede,oyunların tadını çıkarın.versin dursun 3k,çözümü var bende hergün en aşağı 5 saat oynuyorum 8 ay sonra 3k verdi,ilacı uyguladım çatır çatır,ha bu arada ben hiç renklerin birbirine girmesi filan yaşamadım,3k gördümü açılmıyodu o kdar.donma etme olmadı bende.
  • evet arkadaşım görüntüsü karışmayan sadece 3k verip açılmayan makinalara çözüm bu sanırım. 25 tlye mal oldu toplam . kalan macunuda bi sonraki 3k da kullanırım artık :)
  • .sen neden o kadar pahalıya yaptın hacu?2 ytl tuttu benimki
  • Thermaltake silver macun 18 tl 6gen yıldız tornavida takımıda almam gerekti ortalama 25tlye mal oldu tamirat. kalan macundan 2 sefer daha aynı uygulama yapılabilir ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inspected -- 30 Mart 2009; 16:41:37 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Inspected

    Thermaltake silver macun 18 tl 6gen yıldız tornavida takımıda almam gerekti ortalama 25tlye mal oldu tamirat. kalan macundan 2 sefer daha aynı uygulama yapılabilir ;)


    kardeş zaten az bişey macun lazım oluyodu,ben elektronikçiden istedim az bişey beleşe,neyse sen daha temz girmişin olaya.
  • Öncelikle geçmiş olsun, inşallah yapmış olduğun tamir ile uzun süre daha kullanırsın cihazı.

    @stormoffdarkness

    Dostum taktiği sen mi verdin ?
  • Yahu Silent Hill bugun bendede donma yaşattı makineye yoksa bu Silent Hill , Ps3 ün gizli silahı mı xboxlara 3k verdirmesi için mi yolaldılar yoksa (KOMPLO TEORİSİ)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.