Şimdi Ara

xbox 1 media center sorunu, yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • film izlemek için kullandıgım eski xbox um yegenlerimin bişey leri kurcalaması sonucu media center a girmiyor.girmek istediğimde:XBMC fatal load error:Q\LANGUAGE\TURKİSH STRİNG.XML.LİNE
    failed to open file.
    network kablo unplugged......

    şeklinde uyarı msj ı çıkıyor. makinada evox yuklu. oyunlarda bi problem yok hdd den oynayabilıyorum.tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemaL79 -- 28 Kasım 2007; 13:15:34 >



  • xbox media center'ı komple sil ve yeniden yükle desem kızar mısın acaba . çünkü bazen o dosyayı istediğin yere koysan bile başka hata verebilir. en sağlam çözüm media center'ı silip yenisini oraya yüklemen olacaktır.
  • aslında aklıma gelen oydu ama media centerı bulup indiremedim netten. vede media center ı silemiyorum çünkü nerden silicegimi bilmiyorum. aklıma gelen bi yer var ama orayada girmiyor servisi arayın gibi bi msj çıkıyor. bu oyun sava lerini vs sildiğimiz yerde galiba.
  • 50MB birşey zaten. Hem yeni çıkmış XBMC(Xbox MEdia Center) 'da MKV (Matroska) HD desteği de gelmiş.
    Tek yapacağın bir dvd'ye XBMC klasörünü atmak. (ISO yada UDF ikisini de dene birinde görüyor dvd'yi)
    Sonra Evox'un explorer görevi gören programlarından birisi yardımıyla XBMC'yi eski klasörünün üzerine yazdırmak. (XBMC klasörüne explorer programında Copy sonra da C 'de XBMC klasörünü görürken paste deyin hem yeni sürüm yüklenmiş olacak hem de çalışır duruma gelecek.

    Diğer bir çözüm de bozuk olan dosyayı silip , aynı isimdeki ingilizce dosyayı kopyalayıp ismini o bozuk dosya ile aynı yapmak.
  • evet sonunda media playeri sildim ama sanırım silinmemesi gereken başka şeyleride silmişim. şu anda hdd den hiç bişey yapamıyorum. ne oyun nede başka bişey hdd ile ilgili tüm menuler kırmızı oldu ve girilmiyor.herşeyi baştan yapmam lazım ama netten o kadar araştırmama ragmen bi sonuç alamadım. bunları anlatan bi site varmı bildiğiniz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.