Şimdi Ara

X6 donma sorunu ve yedekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar bende Nokia X6 mevcut telefonu kapatıp açtığımda nokia yazısı ve beyaz ekran öylece duruyor ve açılmıyor.Gerek net gerekse de forumda yaptığım araştırma sonucu format atılırsa sorun çözülecek,format atmasını da biliyorum.Fakat asıl önemli olan konu benim telefon rehberi ve ajandamdaki bilgileri ve diğer resim,video vs. yedekleyemiyor olmam.Usb kablosunu pc ye takıyorum fakat telefonu görmüyor.Kablo takılıyken telefonun kaptıp açıyorum görüyor gibi oluyor donanım bulundu diyor fakat açıldığı anda çıkartıldı uyarısı veriyor.Yine nokia yazısı ve beyaz ekran öylece duruyor ancak pili çıkarınca kapatabiliyorum.Kapalıyken zaten hiç görmüyor.

    Bütün olay bu bilgiler çok önemli benim için.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa minnettar olacağım.Yetkisiz bir servise sordum fakat kurtarılamaz dedi ama ben kurtarılacağına inanıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar.







  • pili çıkart ve en az 4-5 saat bekle tekrar tak açılması gerekiyor. bu işlemin ardından yedeklemeni yapıp factory default yap ilk kapanıp açılmada sorun yaratabilir sonra düzelir.
  • Hafıza kartı sorun yapıyor olabilir, onu çıkartıp bir deneyin

    Olmassa Jafla X6 nın yazılımını tekrar flash atarak veri kaybetmende telefonu tekrar açabilirsiniz.

    (Full Reset ve Ape Variant boş bırakıldığı taktirde flash işlemi sadece Z'yi etkilediğinden hiç bir yerde veri kaybı yaşanmıyor)
  • salam,x6 sorunu yasiyorum,programi indirdim yine donur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qisi

    salam,x6 sorunu yasiyorum,programi indirdim yine donur


    Tebrikler 2 sene önce açılmış konuyu hortlattınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.