Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
191
Favori
2.468.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Efesi eleyip finalde fenere yenilmesinler de :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt

    Aynen kanka, sen konu açma lütfen.Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

  • İnşallah Fatih Terimli bir sezon olur.

  • Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

    Tekrar kavuşacağız hocam. Sensiz bir Galatasaray düşünemiyorum ben.

  • Neden böyle bir temenni de bulundun takımdan gönderildiğinde 20 maç 27 puan 12. Sırada ve türkiye kupasından elenmiş öncesinde 2 sene şampiyonluk yok istediği tüm oyuncuları da rahmetli mustafa cengize aldırmış sonra ona düşmanım demiş ardından burak elmasla ittifak olmuş ona da istediği futbolcuları aldırmış sonra eline yüzüne bulaştırmış bir adam bir daha gelince ne olmasını bekliyorsun merak ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cervezasever C kullanıcısına yanıt

    Gerçek Galatasaraylı taraftarı seviyorum ben halen yabancı seviciliği var ama gelen yabancı hocalardan Lucescu, Mancini dahil hiçbiri Fatih Terim kadar başarılı olamadı. Yerlilerden ben Nuri Şahin'i istemiyorum açıkçası Antalya'da bu kadar rahat oynattığına bakmayın zaten Galatsaray'a gelse taraftarı baskısına dayanamaz. Trabzon maçında takımını sahadan bile çekmeye korkan kişiyi bize hoca yapmak ne kadar doğru bilmiyorum, yarın aynı olayı Trabzon bize karşı yapsa sahadan çekmesi gerekir yani ben hakkımızın yenmesini hiç istemem.

  • Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!Cimbom Sokaktwitter
    “🎙 Levent Tüzemen: "Dursun Özbek'in hocası da alacağı oyuncular da belli. Eşref Bey'in de yabancı bir teknik adam getireceğini duydum. Galatasaray'ın acil ödemeleri var, Dursun Özbek'in kurmayları ile birlikte ödemelerle ilgili planlama yaptığı da kulağıma geldi."”
    https://twitter.com/cimbomsokak06/status/1529525186667724800

    Kimler acaba?Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

  • creep32 kullanıcısına yanıt
    Bana ithafen yazmış hocam, terimperestler like'layıp üstte görünme çabaları... O kadar iddialıyım :)

    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt

    Yani dostum biz fatih terim düşmanı değiliz sevgimiz baki ama artık fayda sağlayamayacağı eskisi gibi olmadığı görünen bir gerçek, ben muslerayı da çok severim herkes gibi ama kalecinin artık değişmesi gerektiğide bir gercek simdi muslera düşmanı mı oldum ben 😅


    Sezon sonu gidecek babeli gomisi pulgarı oynatan zihniyet ile yaptıkları ortada olan fatih terimin tekrar takımın başına gelsin diyen zihniyet aynı zihniyeti


    Fatih terimi savunup burak elmasa laf edenler aslında burak elmasın izinden gittiklerinin ne zaman farkına varacaklar, sonu hüsran olacak bir sezon daha ben size söyleyeyim fatih terim gelirse ne olacagini ; halil ve babel ile devam + 5 oyuncu transfer 3 tanesi 30 yaş üstü 3milyon eurodan 3 yıl sözleşme , 10 maç tribun cezası takimin başinda yok devre arası 3 transfer daha isteyecek başkanla ters düşecek sonra kavga kovulacak allah akıl fikir versin daha ne diyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terimsiz ve yağlı suratsız güzel bir yıl olması dileğiyle.

  • Yorumlarımdan bilen arkadaşlar bilir çok terim karşıtlığı yaptım burada, Ama öyle bir durumdayız ki terim gelmesin diyemiyorum, bize bu enkazı bırakan o olmasına rağmen. Çok çıkmazdayız dinamikleri en iyi bilen yine o, Bu şey gibi olmasın laflarımı yuttum gibi olmasın ama gerçekten çok kötü durumdayız, Ben terimle de şampiyonluk beklemiyorum. Benim tek bir isteğim var bu sene sahaya ayak basan hiç bir futbolcuyu galatasaray forması ile görmek istemiyorum bir kaç isim dışında, Hele şu rumenlerden ve onların gelişim sağlayacına inananlardan nefret ediyorum. Gerekirse 38 yaşında ki mariano geri gelsin ama ben cicaldo ve morutan, taylan, berkan gibi ayaksızları artık bu kulübün forması adı altında görmek istemiyorum.


    Bu arada tudor'un geldiği sene mariano feguli fernadolu kadroyu kurmakta kimin parmakları varsa o adamlardan destek alınmalı gerekirse tamamen insiyatif o isimlere bırakılmalı, Dünyanın neredeyse bütün farklı kıtalarından toplanan adamlar ilk 10 hafta sanki 10 yıllık takım arkadaşıymış gibi futbol oynadılar, Ben gelişim sürecine, saha içi uyuma filan inanmıyorum. Bana yeteneksizliğin basiretsizliğin üstünü örtmek, oksitlemek gibi geliyor. Bu arada bu sene mesala şu forumdakilere sorsak Van anholt ve ya diğer beklerden çok memnuniyetsiz değildirler ama bek performanslarımız yerlerde sürünüyor, İstatistiklere baktım geçen opta'dan dünyada ki en kötü bek performansına sahip 10 takımdan biriyiz rezalet adamların pas yüzdeleri yerlerde sürünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 27 Mayıs 2022; 19:41:1 >




  • Anadolu efes Galatasaray nef maçı var trt sporda izleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar efesi eleyip fenere vermesin kupayı. Efesin türk rotasyonu kötü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O oyunculara yüksek maaşlar verildi ve uzun süreli sözleşmeler yapıldı.herkes hesap yaparken bonservisi bakıyor ama bonservis ve verilen maaşların toplamı gerçekten yüksekti.mesela feghuli iki üç sene performans verdi diğer seneler astronomik maaş alarak yattı.

    Sonuç olarak bu tip takımlar kurulabilir ama mali olarak bu işin sürdürülebilirliği şu anki durumda pek kalmadı.hele şampiyon olsanda on eleme oynayacaksan bu işleri dahada zorlaştırır.

    Genel olarak Fatih Terim yarışmacı hocadır.seneye tek hedef şampiyonluk deniyorsa Fatih Terim olabilir ama malı durumu biraz daha düzeltelim şampiyonluk mücadelesi veren bir takım şu an yeterlidir şeklinde düşünülürse bence başka bir antrenör aranır.

    Kişisel görüşüm dursun başkan gelse bile ilk tercihi Fatih Terim olmayacak.

    Takip edip gelişmeleri görelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'daki oynayan Fernando'nun serbest kalma bedeli 1 milyon euro.

    Al geç paran cepte kalsın..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt
    Efes bu maçı alamasa bile illa ki elerler bizi sonraki maçlarda.

    Yorgunluk ve rehavet var efeste.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt

    Tabiki efes favori ancak bu maçı yenersen saha avantajından bile fazlasını almış oluyorsun.

  • La ben anadolu efesi destekliyordum avrupa da baskette en iyi temsilcimiz fln diyodum adamlara tarihi fark atcaz noluo la yeter fener degil bu ne hirs

    jajshshshjsjs ben şok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nezamandır böyle bir 3. Çeyrek izlemedim ben. Kaç 3lük attık ya. Helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim dökülen basket takımı akıyor 2 aydır. Koçun önemi işte.. ve Teknik Direktörde diyebiliriz. Helal olsun koça. Playoff a bile kalamıcaz derken finale gidiyoruz

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.