Şimdi Ara

X-FI XTREME & X-FI TITANIUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar müzik ve film hastası biriyim.
    Onboard ses kartımdan iyimidir. Çok fark olurmu. (Vıa HD Audio Deck 6 Kanal )
    Kartlar hakkında düşüncelerinizi ve kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

    Hangisini tavsiye edersiniz.

    X-FI EXTREME

    X-FI TITANIUM







  • 1 haftadır X-FI Titanium kullanıyorum, uzun süredir Audigy 2ZS kullanıyordum.

    XP'den Vista'ya geçince DirectSound kullanılamadığı için ses kalitesinde bariz bi düşüş olmuştu, Titanium ile o kaliteyi tekrar elde edebildim nihayet.

    Diyeceğim o ki ZS2'den bile Titanium'a geçişte ses kalitesi hissedilir derecede artıyor, onboard'dan geçişte hayli hayli fark olur.
  • Farklar ne yönde oldu. Tizz mi Bass mı yoksa ses kalitesi mi
  • Audigy 2ZS ile olan farkını söylersem senin için yanıltıcı olabilir, zira ZS2 hiç de yabana atılacak bi kart değil, hele hele XP'de efsane bi karttır.

    Ben tiz ve mid ağırlıklı müzikler dinlerim, X-FI Crystalizer özelliği bu bakımdan tam istediğimi bana sağladı (Audigy 2ZS'nin XP'de Advanced EQ'dan Acoustic'i seçince sese yaptığı etkiye epey benziyor)

    Sen onboard'dan buna geçince her şekilde büyük fark hissedersin ona şüphen olmasın (gerçi o chipset'in kalitesini bilmiyorum)

    Ses sistemin nedir, ne tür müziklerden hoşlanırsın bunları yazarsan iyi olur.
  • Ses Sistemim Microlab Fc 730
    Müzikleri Orta Seviyede basslı senin gibi tizz ve mid ağırlıklı dinlerim. (Tizz seslerini çok severim.)
    Bu arada Via chipset sanki tiss seslerini vermiyor. Nerden anladın dersen aynı şarkıyı kulaklıkla bir pc den birde mp4 playerdan dinledim. Mp4 playerda kulaklıktan çıkan ses çok daha kaliteliydi.

    Filmlerdeki performansını keskinliğinide yazarsan çok sevinirim.

    İlgilendiğin için tekrar sağol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak123 -- 27 Şubat 2010; 22:09:49 >
  • Rica ederim. Madem öyle Titanium'u ciddi olarak düşünebilirsin, Extreme Audio'yu direk kafandan sil at, XtremeMusic olsaydı neyse de...

    Kesinlikle memnun kalırsın karttan, istersen 2.el bölümüne de bak nakit alacaksan daha uyguna bulabilirsin orada...

    Edit : Filmi sormuşsun, film performansından da gayet memnunum, özellikle 720p ve 1080p'lerde epey zevk veriyor ses kalitesi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 27 Şubat 2010; 22:18:15 >
  • Tekrar sağol. Kartı Alacağım. Bende vista yada windows 7 de kullanacağım. Zaten 2 si arasında pek fark olacağını sanmıyorum.
  • Valla arkadaşım herkes creative ses kartlarının win7 ve vista da işe yaramadığını söylüyor bende ses kartı alıcam ama yeni ses kartlarını bekliyorum da şimdi bu yorumlarını okuyunca şaşırdım.Xp deki kadar net ses vermese de normal onboard la arasında fark oluyor mu gerçekten anakartım ecs g31t-m7 v 1.0 ses işlemcisi VIA® VT1708B 6-channel High Definition audio CODEC logitech x-530 ile 5.1 ses alabiliyorum ama pc bazen kendi kendine 2.1 e çeviriyor basslardan memnunum fakat tiss olayı yok ve ses parazitli gibi eğer x-fi titanium işe yaramıcaksa boşuna para bayılmak istemiyorum tekrar xp de kullanmam bu saatten sonra, win 7ye iyice ısındım xp görünüm olarak win95 gibi geliyor titanium un resmi driverları mevcut mu ve tüm özellikleri çalışıyor mu yardımcı olursan sevinirim.
  • Sendeki anakartın aynısı bende var. G31t-m7 Vıa Hd 6 kanal ses var. Aynı sorun bendede var. Arada bir arka kolonlardan ses gelmiyor. Programdan. 6 kanalı acıp kapıyorum düzeliyor. windows 7 sürücüsünde bir sorun var.
    Dediğin gibi tizz leri yotuyor ve parazit oluyor. Bende bu durumu düzeltmek için ses kalitesini arttırtmak için X-FI TITANIUM Alacağım.

    Ses kartını takınca zaten kalitesini anlayacaksın. Dediğim gibi VIA Chipset zaten araştırmalarıma göre iyi değil diyorlar.

    Kartı alırsan ses kaliten aşırı bir şekilde artacak. Boşuna almazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.