Şimdi Ara

X-FI Extreme Audiou mu audigy2 zs platinum pro mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşımda Audigy2 zs platinum pro var bana 120 civarı verecek. Fakat audigylerde vista driverları ile ilgili problemler varmış.Her ne kadar xp kullansamda ileride seven kullanabilirim ve driver problemi istemiyorum bende sonra teknofiyattan baktım x-fi extreme 135 civarı sizce hangini almalıyım ?













    edit: Yanlışlıkla bitirmeden entere bastım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_jackall -- 6 Mayıs 2009; 21:15:15 >



  • Xtreme audio ya açıkçası parayı verene kadar auzen alırdım daha iyi.Parasını hak etmeyen ve x-fi çipi kullanmayan bir ses kartı.Adının x-fi olmasına aldanmayın.Bence çöp kart.
  • ben kullanıyorum zs platinium pro çok iyi bir kart
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BrooklynZU
    Xtreme audio ya açıkçası parayı verene kadar auzen alırdım daha iyi.Parasını hak etmeyen ve x-fi çipi kullanmayan bir ses kartı.Adının x-fi olmasına aldanmayın.Bence çöp kart.




    audigy'nin en basiti olan audigy valueye bir x-fi yazılımı koymuşlar, adını da x-fi xtreme audio koymuşlar. audigy II ile aynı kefeye dahi konamaz.
  • Slm arkadaşlar.Bende şu aralar harici ses kartımı yenilemek istiyorum.elimde usb 24 bit soundblaster live var.Memnunum,ama artık eskidiğini düşünüyorum,rahatsızlık değilmi:)z5500 aldım bi tane.notebook'a bağlı olan ses kartımdan da optik ile z5500 e bağlı.performansdan memnunum.fakat şu aralar dts ve thx desteklere taktığımdan dolayı dahada iyi performans almak için değiştirmek istiyorum.şu an dts ve thx destekli audigy2 zs platinium pro var.işletim sistemim vista malum.gerçi driverı varmış fakat sorun olabileceğini söylediler.piyasada da bu kartı bulamadım şu an zaten.şimdi bu alet usb ile bağlanıyormu?öyle ise alınmalımı?yoksa yeni nesil x-fi kartlara mı yöneliiim.aslında derdim dts destekli ve thx sertifikalı harici bir ses kartı almak.bu özelliklerde ne önerirsiniz?Çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.