Şimdi Ara

X-fi + Creative inspire 6.1 ve kulaklık yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben de yeni X-Fi Extreme Music aldım. Fatal1ty 2 kat pahalıydı ve artı kdvsi de fark yaratıyordu. alamadım. Bu ses kartının kullanımı panelsiz çok kısıtlanıyor yani Creative firması böyle bir pazarlama stratejisi geliştirmiş. Şimdi ben bu ses kartıyla Creative inspire serisi 6.1 surround sistem kullanacağım elimde o var. Bunu dijitale çevirmenin bir yolu var mı ciddi bir fark yaratır mı ? coax kablo + dönüştürücü felan bu ses kartı ile ses sistem ia rasında bağlantıyı crative firmasının özel ürettiği parçalar haricinde sağlayabilirmiyim?
    bana bu sistemi daha doğru bir biçimde değerlendirmemde yardımcı olursnaız sevinirim.

    Bu arada Zs2 nin bassları daha iyi. Bunun sebebi belkide X-Fi nin desteklediği alanların daha ağırlıklı mp3 lerde kalitesizliği belirsizleştirmek için kristalize ses ve oyunlardaki ses kalitesinin keskinliği. Bunların çoğu tiz ile olduğundan dolayı Zs2 ye göre daha çok tiz daha az bass veriyor. Ama Bassları ortaya çıkartmada sanırım hep ses sistemi hem de kulaklığım büyük önemi var. Ne yazık ki kulaklıklarda en iyi marka dahil bass'ı iyi verenler bu seferi buna göre ayarlandığı için boğuk olabiliyor ve tizi daha az veriyor. Bu konuda da biyi bilen bir kişiden yardım almak lazım. 24W woofer lı 6.1 Creative sistem x-fi ye yeter umarım zira çok iyi bir stereo kulaklığınız olmadan ya da 5.1 t abanlı özel bir kulaklığınız olmadan birçok oyun ve filmde X-fi nin 3d surround kulaklık yazılımsal teknolojisini verimli kullanamıyorsunuz ve pek işe yaramıyor çünkü kulaklarınız ayırt edemiyor sesler karışabiliyor. Kulaklık olarak 260Pro düşünüyorum siz ne dersiniz X-fi s es kartında oyunlar ve filmler için.

    Sistemi kurdum sesi açınca belli bir sevie den sonra sesler bozuk çıkıyor sanki aynı netlik yok hoperlorler kaldırmıyor olabilir mi ? Bu ses sistemini 2 el den satıp ses kartına daha iyi ve fiyat olarak da makul bir sistem alabilirmiyim ? logitec x fi kartlar da belki inspire 6.1 den daha iyidir ?

    Ses konusunda eğitim ve yardıma ihtiyacım var eğitim vermek isteyen hocalara şimiden teşekkürler. : )
    Güzel yaşamlar kardeşlerim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.