Şimdi Ara

www.umutreklam.org

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umut REKLAM

    Çeyrek asırdır açık hava reklamcılığında hizmetlerini sürdüren firmamız, profesyonel kimliği, uzman ve tecrübeli kadrosu ile siz müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Önce güven ilkesinde yola çıkarak, portföyüne güçlü ve kurumsal şirketleri alan firmamız, ışıklı ve ışıksız tabela, bayi tabelaları, ışıklı ve ışıksız, vinil germe, tabela ve yol panosu, dijital baskı, araç giydirme, fuar ve sergi standları alanlarında kalite, uygun fiyat ve güven konusunda siz müşterilerimizin isteklerini cevaplamaya devam etmektedir. Bizimle tanışmanız sizin, sizinle tanışmamız bizim kazancımızdır.


    Umut Reklam olarak tabela ve reklam sektörüne adım attığımız günden beri çağımızın gerektirdiği ileri teknolojileri takip ederek, profesyonel kimliği, uzman ve tecrübeli kadrosuyla, siz müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını, en iyi standartlarda, kaliteli ürün ve hizmet ile karşılamaktadır. Umut Reklam olarak amacımız geçmişten bugüne gelen adımızı ve tecrübemizi kaliteli hizmet anlayaşımızı geleceğe taşımakdır.
    Umut Reklam siz müşterilerine sunduğu dijital baskı, ışıklı ve ışıksız tabela, vinil afiş, cam giydirme, araç giydirme, led ışık, neon ışık gibi çözümleri ile daima en uygun ve en kaliteli çözümleri sunmayı taahhüt eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooDoojuk -- 18 Temmuz 2010; 0:39:57 >







  • güzelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.