Şimdi Ara

www.turkiyemmo.com - Silkroad , Knight Online , Cabal Online , Hero Online , Han Savaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Online oyun dünyasında güvenilir bir adres edinmek isteyenlerin birinci tercihi olan TÜRKİYE MMO, gerek profesyonel oyuncular, gerekse yeni başlayanlar için her kademede doyurucu bilgi ve karmaşık sistemlerden arındırılmış kolay, sorunsuz, güvenilir alışveriş olanaklarıyla tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir oluşum yaratmak hedefiyle hizmet hayatına başlamıştır.

    Yazılım ve web alanında uzman teknik kadrosunun yanısıra, online oyun dünyasında tecrübe ve bilgi sahibi oyuncuları da bünyesinde bulunduran TÜRKİYE MMO , bu yapısıyla sizlere profesyonelce hazırlanmış güvenilir bir alışveriş sistemi sunarken, diğer yandan sizlerle birlikte oyun dünyasında bulunan oyuncu kadrosuyla da sorunlarınızı çok daha iyi anlamakta ve size özel çözümler üretmektedir.

    Aklınızı meşgul eden soruların ve karmaşık formalitelerin eğlenceye ayırdığınız zamandan çalmasını istemiyorsanız, TÜRKİYE MMO kesinlikle sizin için doğru adrestir.

    İyi oyunlar dileriz .
    TurkiyeMMO







  • Metin2 yokmu ben mi göremedim?
  • Merhaba,

    Metin2 su an için içerikte bulunmamaktadır ama çok ilk faz olarak yukarıda belirtilen Oyunları kapsayacak , Kısa süre içerisinde gerek oyun popülerliği ve üyelerden gelen istekler doğrultusunda diğer MMO oyunlar da sisteme eklenicektir.

    Teşekkür ederiz .
    TürkiyeMMO
  • Mu Online Olursa Eii Olurr... Suan Turkiyede Cok İhtiyac Var...
  • Merhaba ,

    Şu an için MMO oyun listemizde bulunmamaktadır, ancak sisteme gelen istekler doğrultusunda özellikle Türkiye deki MMO oyunların popüleritesine göre diğer oyunlarda eklenicektir .

    İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.
    www.TurkiyeMMO.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAQZA -- 16 Şubat 2009; 5:08:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.