Şimdi Ara

www.playrf.com.tr Drop Rate!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlgili konuda istek yaparsanız Drop Rate'in düzeleceği söylendi. Oyun içindeki drop rate çok az, pot parası bulamıyoruz kasamıyoruz vs vs şikayetlerinizi bu linkteki başlıkta resmi forumda CCR'ye iletirseniz sorununuz çözülecek arkadaşlar. Oyunda karakter kasan herkesin desteğini bekliyoruz.

    http://www.playrf.com.tr/forum/forum_view.asp?gubun=31&cd1=01&cd2=01&idx=730&page=1

    Kaynak: [GM]Treth



  • Drop rate bana normal geldi.Ama artarsa da hiç fena olmaz.
  • Hemen destek veriyorum. Para yok doğru düzgün kasılmıyor açıkçası. Kasılsa itemler bir yere kadar geliyor.
  • bu mu normal hali ? drop rate cok kötü. o yüzden oynamıyorum. item düşmüyor droplar hep aynı başka bişey yok. Nasıl kasacaz Pot a para yetmiyor.
  • Droplar cidden kötü... Görevlerden gelen para bir yere kadar dayanıyor :(
  • 8 kişi para kasıyoruz, officale global Letorn serverda tek kişinin kastığının paranın yarısı bile etmiyor. Item drop diye birşey yok zaten. Millet beyaz 41 armorlar için servet istiyor... Tek tank için 41 ve 45 int armor görevlerini yapıyoruz. 47 olana kadar nasıl dayanacaz bilmiyorum. Birde Level 50 etkinliği var. Bu drop rateler ile nasıl Kasım sonuna kadar 50 olacaz orasıda meçhul. Hadi biz Accretia'yız tankların HP'leri uçuk, Bellato oynayan garibanlar ne yapsın? Full int 47 set + Full Def %15 HP/FP amu+ring set ile dahi zar zor tanklanıyor TC3'ler. Bu çocuklar nasıl 50 level olacak? 2006 Beta Codemasters serverında oyuna başlayıp sadece offical server oynamış deneyimli bir oyuncu olarak GM ve Adminlerin oyun bilgisinden şüphe eder oldum doğrusu. Çünkü bana oyunun drop ratelerinin offilca US serverı ile aynı olduğunu söylediler ancak officalde kastığım zamanlardan eski screen shotlarda mevcut şuan orada olan charlarımda. Kesinlikle drop rate çok çok daha düşük.

    Para item ve level ortada. Şuan 44 Level Accretia Striker ile 35 int görevden gelen armor, 41 int upper görevden gelen armor, 41 beyaz lower tesadüfen Brutal'lerden düşürdüğüm armor ile parasız olarak takılıyorum. Kolyeler shop item yüzükler görev yüzükleri zaten. Bu mudur eşit drop? :(
     www.playrf.com.tr Drop Rate!




  • Oyundaydım şimdi, herkes paradan sıkıntılı. 40 olana kadar sorun yok fakat 40 olduktan sonra ne pt ne level kasılabiliyor çünkü pot alınmıyor doğru düzgün. İtem deseniz yok, normali bu mu bilmiyorum ama en azından bir kaç tane event yapılsa hem piyasa rahatlar hem de biz
  • Verdim destek, berbat drop rate...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.