Şimdi Ara

www.lineageonlineworld.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • C5 %100 1K acilsin orjinal serverdan cagirsalar beles yien gitmem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grejuva_tr


    quote:

    Orjinalden alıntı: DaNTaNYaN


    quote:

    Orjinalden alıntı: Nirv


    quote:

    Orjinalden alıntı: XApAcHeX

    yaw kardeşim adamların admininden belli serverin nasıl olcağı ama önyargılı olmamak lazm bu team 6-7 kişi hayırlı olsn yine de


    admininden belli derken ?


    ewet acık konus bisi biliyosan solede bizde ona gore hareket edelim




    Admininden belli diye bişi yok..serveri en uzun soluklu we en gusel nasil yapariz die ugrasioruz

    Lineageonlineworld serverinin 7x olmasindaki sebep cok aciktir..Adminin bu konudaki aciklamasini buyrun okuyun..

    quote:

    Serverin 7x Olmasının Nedeni;Bizim Amacımız Lineage2 Oyunu Türkiyeyedeki Bir Çok Kafeye Yüklemeyi Başarmaktır Yani Lineage2 Oyunu Türkiyeye Tanıtmaktır. Yanlız Bu Tarz Bi Tanıtımı Yaparken 30x + Server Açmak Yanlış Bir Yöntemdir. Arkadaşlar Şunu Bilmenizi İstiyorum 30x + Serverlar Günü Kurtarmak Amaçlı Tamamen Çıkar Amaçlı Açılmış Serverlardır. Oyuncular Bir Süre Level Kastıktan Sonra Tavan Lvl Olan 80 Levele Kısa Zamanda Ulaşırlar Daha Sonradan Donate Sistemiyle Sistemden İtem Almak Zorunda Kalırlar Bizim Amacımız Oyuna Ciddi Şekilde Müdahale Etmeden Kullanıcıların Gerçekten Kaliteli Bir Serverda Oynaya Bilmelerini Sağlamaktır. 7x Serverin Uzun Vadeli Olacağını Sizlerde Biliyorsunuz 30x + Serverlarda Oyun Oynanmaz Sadece Eğlenilir Hiç Bir Ciddi Server 30x+ Sistemleri Kurmazlar Lineage2 Listelerindeki Siteler Hariç Orjinal Serverlardan Bahsetmekteyim KnightOnline World of Warcraft Lineage2 Slik Road Bu Tarz Oyunların Orjinal Serverlarında Level Kasmanın Zor Olduğunu Hepimiz Biliyoruz Amacımız Orjinal Serverlar Kadar Sağlam Bi Alt Yapı Kurmaktır. Bunun İçin Server Açılsın Diye Bir An Önce Açmıyoruz Hepizin Keyifle Oynayacağı Bir Sistem İçin Uğraşıyoruz. Oyuna Yenilikler Getirmeye Çalışıyoruz. Sistemimizde Her Hangi Bir İtem Satılmayacaktır. Buff Kağıtları Upgrade Kağıtları Dışında Hiç Bir Şey Satılmayacaktır. Lineage2 Kullanıcıların Bilmesi Gereken Şuanda Amacın Saten KnightOnline Kullanıcılarının Lineage2 Oyununa Alıştırmaktır. Lineage2 Oyunu Şuanda MMRPG Arasındaki En İyi Oyun Olduğuna İnanıyorum Oyunu Kuralına Göre Oynamalısınız. İtemler Bosslardan Düşürülecektir. Şuan Oyun Çok Fazla Zorlaştırmadan Ama Oyunu Kolaylaştırmadan İş Yapmaya Çalışıyoruz

    ZAMANI OLAN,KASMAKTAN BIKMAMIS RPG İSTEYEN HERKES BUYURSUN GELSİN


    cok dogru . 3 gundur araliksiz kasiyorum ve lvlim 30 kadar . artik sıkıldim 2 haftada son lvl olupta pvp pvp artik bana saygi duyulsun istiyorum vede 7x bir serverde lvl 65+ olan herkeze saygi duyulur bunda biliyorum..




  • Sitede Uyeliginde Herseyde Sorun Var Bu Serverde... Siteye Dahi Girilmiyor...
  • suanda server aktif deil arkadasim..aktif olunca siteyede serverada girersin bakarsin o zaman karar verirsin herseyde sorun olup olmadigini..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

    suanda server aktif deil arkadasim..aktif olunca siteyede serverada girersin bakarsin o zaman karar verirsin herseyde sorun olup olmadigini..


    Arkadaşım ben baktım. Siteye girdim. Sitedeki tek sorun. Üyelik almıyor. Daha doğrusu üyelik sayfası açılmıyor.
  • sewgili arkadaslar server kapali database de kapali doal olarak..database kapali iken nasil register olabilirsiniz??
  • 7x serwer cok ii oLmush BenCe We De TebRikLer BoLe Bir SerWer aCtıgıNız icin S0nucTa eMeGe SayGı...!

    30x+ serwerLarDa NerDeySe en FasLa 1 hafTaDa lvl 80 oLuor We Cok SıkıCı oLuor HerKeSte + bıLmem Kac

    itemLer doLu HerKes 80 lvl oLur Mu oLe...? Abi KasıCakSın koPekLer gibi aLıncakSın aLın Terini...!
  • Bu araDa Siteden oYuNu inDireMiorum uYe oLaMıoruM SaTeN KapaLıyMısh inş en YaKın saManDa aCıLır...!
  • server kapanmıstır ... yetkililer aciklamada bulunurlar umarim ...
  • Arkadaslar uzun calismalar we harcanan emeklerden sonra lineageonlineworld serveri iş yogunlugundan dolayi kapanmiştir.Acildiktan 1 hafta sonra kapanmasi daha ii oldu birkac ay sonra kapansaydi daha cok emek harcanacakti ve harcanan emeklere yazık olucakti..nasip deilmiş sewgili arkadaslar boyle olmasini hiç istemezdim ama benım istememem bişi deiştirmedi bu serverda gerek oyun icinde gerek ise acilan topiclerde zamanını öldurdugum arkadaslardan ozurdiliorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

    Arkadaslar uzun calismalar we harcanan emeklerden sonra lineageonlineworld serveri iş yogunlugundan dolayi kapanmiştir.Acildiktan 1 hafta sonra kapanmasi daha ii oldu birkac ay sonra kapansaydi daha cok emek harcanacakti ve harcanan emeklere yazık olucakti..nasip deilmiş sewgili arkadaslar boyle olmasini hiç istemezdim ama benım istememem bişi deiştirmedi bu serverda gerek oyun icinde gerek ise acilan topiclerde zamanını öldurdugum arkadaslardan ozurdiliorum..




    serverin tam olarak kapanma nedeni nedir? işyoğunlugundan diyorsun bunu anlamadım ???
  • Banada head gm soledi owner hiç bişiden bahsetmedi..Şu sıralar işleri yogunlaştiklari icin servera zaman ayiramadiklarini belirtti..
  • peki yeni gm almayı denedinizmi hani gm değilde admin gibi bi şey serveri resetlemeye yetkisi olacak kişiler server i kontrol edecek daha önce gmlik veya adminlik tecrubesi olan kişiler bence keşke kapatmasaydınız ama iş işten geçmiş artık
  • bu server kaç gün açık kaldı ? 2 ay bekletikten sonra bu kadarmi açık kalacaktı
    Grejuva_tr lafım sana degil
  • Server maalesef o kadar reklam ve uzun bi beklemeden sonra sadece 1 hafta acık kalabildi..bende sizin gibi dusunuodum bu kadar beklemeden sonra gusel we uzun soluklu bi server olucagini..ama nasip deilmiş..sucxx haklısın..ben veya takimdaki dier arkadaslarda yapabilirdi ama ownerin karari bole uzuldum acikcasi..
  • aynen baba üzüldüm pek adminlik ve gmlik deneyimim yok açıkçası kendi evde bilgisayarımda kurdugum serverdan kalan şeyleri biliyorum işte ama keşke yönetecek veya ilgilenecek başka biri olsaydı üzüldüm kapanmasına neyse diğer açılan serverin kaderi böyle olmaz inş
  • inş dier serverin sonu bole olmaz dedigin gibi..onun icin l2mix e destek werelim oynamasak bile oylamayi ihmal etmeyelim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

    inş dier serverin sonu bole olmaz dedigin gibi..onun icin l2mix e destek werelim oynamasak bile oylamayi ihmal etmeyelim..

    evet arkadaslar her gün 1 gamesites 1 extreme verseniz yeter Ben 2 kere veriom ama neyse gm npclerinin hazır olmasıyla butun turkleri bekliyoruz ( 2. newage olsun L2 gencligi )
  • serverin böle olacağı belliydi rpg bi türk serveri olmazdı ya ztn türkiyede bir server tutturabilmeniz için newage tayfasını etkileyebilmk gerekiyo eğer uğur ayrılmasaydı ve server 35 x civarı bi rateye sahip olsaydı mix in adı geçmezdi olsn ama emeklere yazık oldu mix e bari yazık etmeyelim ama test halinde şu anda sanırssam mobların hepsinden 1k düşüyo ya düzeltelim artk :D uğur nerdesin
  • serverin kapanmisinin tam sebebi adminin ve ownerin islerinin baya yogunlasması vede servere planlı olarak zaman ayıramamalarıdır. bunun harıcınde baska hic bır sorun yoktur . tabıkıde o kadar emek bosa gıttı vede sızlerde baya bekledınız hepınızden ozur dılıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.