Şimdi Ara

www.L2-Ankh.com C4 NEW Server. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kolay gelsin beyler hayırlı olsun
  • Egolarını tatmin ediyolar :D +200 online nasıl oluyor ? :D xD (desecrate)


    semih şansini zorlama herşey kapanmişken yeni tartişma başlatma...tamam senin server 10 numara en kral senin server..:)
    benim pc den admin charla girip l2khadia da 75 player varken announcement den 150 player yazdigin günleri unutma en iyisi sus işine bak tartişma yaratma...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BewStyle




    Merhaba Arkadaşlar;

    Gerçekten Pro ve Chronicle4 50x bir server arıyorsanız burayı tavsiye ederim. Playerların Hepsi Yabanci ve Açılalı Yanlızca 2 hafta oldu +200 PPL online.
    Sizin gibi Değerli Oyuncularıda Serverimizde Görmek İsteriz. Bir Check Yaparsanız Çıkmayacağınızı Garanti Ederim.

    www.L2-Ankh.com
    Vote :http://vote.L2ankh.com

    For English ;

    I am so excited to announce it and dont really know what to write. Anyway, instead of reading this, click to 'how to connect' button, get the game, patch and start playing!

    Have fun !

    www.L2-Ankh.com

    Solo Exping Area - Lair of Antharas

    The exp, gained from the mobs around this area has been raised in a high degree. You can solo and get the necessarry exp to level at this area from the level 52 to level 78 easily.

    Solo Farming Area - Elven Fortress

    In this area, there are some kinds of special mobs that any of the level 67 and above can use for hunting. The necessary runes of fire wind and rune for putting SA on your weapons can be found here and also it is possible to get adena in this area.

    Solo/Party Farming Area - Valley of the Saints

    You can obtain some of the materials those are used in crafting Ankh weapons and Titanium coins in this area by spoiling or you can get it as drops. The suggested level for mobs is 78

    PARTY Farming Area - Giants Cave

    In this area, in an extraordinary amount of Adena and the runes necessarry for SA for weapons can be dropped. On the other hand, these mobs might drop some weapons with SA. Remember to join a party before you decide to kill those mobs. It will be impossible to do it alone.

    Boosted EXP areas

    Ruins of Despair, Execution Grounds, Cruma Tower exp boosted to allow players to grind fast from level 20-52




    herkes online oyuncu sayısına takmış ama bu mu pro/profesyonellik anlayışınız?starter village dungeoununda 67+,GC de SA lı silah droplayan moblar,
    VOS ta 78+ lar..Bence bu lineage2 değil.Amacım ..k atmak değil ama bana eski extreme i hatırlattı.mithril minesta ve ant nestte 70+ lar
    yine de bol şans.




  • 50x bir serverlarda starter dungeonlara ihtiyaç bile yoktur. Imperial town editleneceğine buralar tercih edilir :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ben X

    Egolarını tatmin ediyolar :D +200 online nasıl oluyor ? :D xD (desecrate)


    semih şansini zorlama herşey kapanmişken yeni tartişma başlatma...tamam senin server 10 numara en kral senin server..:)
    benim pc den admin charla girip l2khadia da 75 player varken announcement den 150 player yazdigin günleri unutma en iyisi sus işine bak tartişma yaratma...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: DeseCrate

    quote:

    Orjinalden alıntı: Efendy4Ever

    hemen 2 alt konunda acilmis bi konu var zaten

    http://forum.donanimhaber.com/m_29964521/mpage_1//tm.htm#30472183




    banner'a 200+ yazmakla 200 online olmuor buarada



    Egolarını tatmin ediyolar :D +200 online nasıl oluyor ? :D xD



    evet +200 yazmakla okadar online olmuyor senin yaptığın gibi semih... ama senin serverin da ve bu server da oynamış biri olarak şundan eminim. player sayısı senin serverindan daha sonra açılmış olmasına rağmen çok daha fazla....

    Ayrıca gayet başarılı bir server olmuş. Tebrikler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlewisx -- 20 Mart 2009; 22:35:49 >




  • Teşekkürler.

    Yanlış anlaşılmasın, hiçbir şekilde kimseyle s*d*k yarıştırmıyorum. Fakat yaptıklarına karşılık yapılan işlere çamur atmaya çalışan acizlere cevap vermek durumundayım. Nedense o 3 günlük DDOS saldırısından öncesinde böyle bir şey konuşamıyorlardı. Ne zaman atak başladı, kapalı kalmak zorunda kaldık bazı oyuncular ayrıldı potansiyel düştü, o zaman ortaya çıktınız.

    Söyleceğim son söz (forumdan birçok arkadaş bunu onaylayabilir zaten) ben kimseye senin yaptığın gibi server'da kalması için item vermedim. Serveri bırakıcaz, item yapamıyoruz diyen clanları jail'e çekip ''yaparsınız, donateler açılsın hallederiz'' demedim. Kimseye ''nolur beni bırakıp, X server'a gitme, sen benim kardeşimsin'' vs yalanlar uydurup, yalvarmadım. Kendime PSP, yeni bilgisayar almak için el altından donateler açılmadan birşey satmadım. Senin gibi, insanların işimi görene kadar peşinden koşup, sonra defol demedim, kim ne yaptıysa karşılığını verdim. Serverin ilk haftası diye gidip baium, ant queen, antharas vs bossları kimse kesmesin, donte yapmazlar yoksa diye gidip kendim kesmedim. Server'ımdaki hataları saklayıp, hallediyorum, halledicez deyip yalan söylemedim, ne hata varsa kendi sitemde açıklayıp izah ettim. Server dosyalarına para verip, kurulduğu gibi bırakmadım. Sürekli üzerinde çalıştım, yeniledim, düzelttim, daha iyi hale getirmeye çalıştım, halada çalışıyorum. Server makinesinin kirasını ödeyemiyorum deyip kimseden parada istemedim. He, zararım olmadı mı? Oldu, cebimden çok fazla para çıktı, ve an itibarıyle konuşmak gerekirse henüz hiçbirşey kazanmadım. Benim server'ıma hiçbir Türk yada yabancı gelip, milyarlık donate yapmadı. Sen 75 online varken, 200 yazdın diye benim aynısını yaptığımı düşünebilirsin ama bu senin kendi cahilliğin.

    İşin özü ''semihcim'' ben bunu para kazanıp arkadaşlarımı satmak için yapmıyorum. Şu ana kadar tonlarca server oynadım, ne kötülükleri varsa onları eleyip, en iyilerini bir araya getirmeye çalıştım, çalışıyorum, çalışıcamda. Server'ında oynayan insanlarada lafım yok, dediğim gibi isteyen istediği server'da oynar. Kimseyi zorla çekmiyoruz. Kim nerede zevk alıyorsa orada oynar kimsede buna birşey diyemez.


    Kusura bakmayın, fazla dolmuşumda




  • Kendi öz abim bile der saolsun şakacıdır bizim tayfa. Senin cinsel tercihlerin hakkında da yorum yapıyorlardı yoksa sende öylemisin? Senin açıklaman göre öylesin?

    Doğrudur karşılıksız iş yapmam, babamla bile karşılıksız yapmam. Benim için iş yapana karşılığını veririm, iş yaptığımdan da karşılığını alırım. Mesajımda da zaten okursan görürsün. Abimde benimle iş yapmak istedi, bizde server açtık? Burada konuşulması gereken server'ın adil olup olmadığı. Sen dağıttın, ben yapmadım işin özü bu. Yukarıda eklemeyi unutmuşum, başkasının karakteriyle oyuna girip kendime küfür edip bunun fotoğrafını çekmedim. Hiçbir arkadaşımı benim yaptığım işi yaptığı için ''umarım karşılaşırız, allahın olucam şuyun olucam bunun olucam'' diye tehditde etmedim. Ya dediğini yap, yada hiç konuşma adam sansınlar biraz seni.

    Buyur sırlarımı, istediğini ortaya dök. En azından benim gibi kanıt göster, milleti kandırma yavrucum öperim gözlerinden.




  • Şu yazdıklarımızı tarafsız biri okuyup benim çocukça konuştuğumu iddia edebiliyorsa, aklından şüphe ederim. 19 yaşındasın (TC'ye göre tabi.) hesapta. Helal olsun diyen adamlarda zaten iteme boğduğun adamlardır. Çaresiz durumda olsam gider DDOS atarım server'ına her türlü batırırım. Batıracaktımda, sait'e bir teşekkür daha borçlusun bence. Kendin gibileri çevresine toplayan sensin, neyin mücadelesini veriyorsun anlamadım. O büyüğünü de al gel yanıma problem değil mayk, hergün gittiğim yeri herkesten iyi sen biliyorsun.

    Yinede, her işin bi çaresi bulunur pawarotti.
  • Arada Tanrı olsa, ben senin gibi kişiliksiz, karaktersiz bir insanla muhattap olmam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.