Şimdi Ara

WWW.DHGATE.COM ucuzluk gerceklik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslarwww.dhgate.com adresin cinin gittigidiyor yada hepsiburada tarzı sitesidir... gecen gun denk geldi burası bana ben gitar bakıyordum epiphone elitist diye normalde piyasa degeri 1800 tl fakat burda 700 tl artı hardcase ile beraber ve kargo ucreti de dahil... diger tablet pc ler var cep telefonları bir suru elektronik esya yok fiyatına burada acaba buranın dolandırma gibi bir durumu soz konusu mu acaba?

    alısveris sistemi aynı sahibinden.com daki get gibi... ayrıca odemeyi dunyanın en guvenilir odeme firması olan paypal ile yapıyorsunuz. ancak isin garip tarafı fiyatlar... bunlar neden bole cakma dahi olsa sen iphone nun cakmasını burdan 200 tl ye alıosun adam orda hersey dahil 100 tl ye verio bu nedir bole ya bi acıklayacak bir arkadasımız war mı acaba??







  • Çin sitesi bu ayrıca sahibinde ile hiç bir benzerliği yok
    iphone zaten o kadar oluyor

    dealextreme.com
  • Alışveriş yaptım güvenilir bir site şu yönden, paranızı geri iade ediyorlar bir sorun olduğu zaman. Fakat aldığım ürünlerde şöyle sorun çıktı, ürün piyasanın baya altında satılıyordu satıcı ödemeyi aldıktan 5 gün sonra ürün ilanının yanlış açıldığını çalışan işçilerden kaynaklandığını anlatan bir palavra sıktı, ve aldığım ürün yerine piyasada aynı fiyatla satılan başka ürünler önerdi. Bu sitede bir kişinin 10 adet üyeliği bulunabiliyor gözüme çarpan çok oldu, ilan açıklamaları yanıltıcı ve farklı oluyor genelde ve satıcıya mesaj attığınız zaman eğer bir aldatmaca varsa yanıt vermiyor veya oyalamak için anlamsız cevaplar veriyorlar. Bence uzak durmakta fayda var ama bulamadığınız ürünler var ise riske girebilirsiniz sonuçta paranızı her türlü alabilirsiniz. Fakat cep telefonu almak çok riskli gümrükten geri dönüyor.




  • Ben anahtarlık sipariş ettim 20 tane, malzeme kaliteliydi kargo ücretsiz olarak getiriyorlar ancak elinize ulaşma süresi 1 ay civarı. Tabi bir siparişe bakarak hepsine yorum yapamayız siz yinede dikkatli olun.
  • site dhnin diyorlar doğrumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.