Şimdi Ara

WWE ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
10
Favori
42.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği üzere şuan Dean Ambrose vs. Baron Corbin bir feud içerisindeler. WrestleMania'da ikilinin karşılaşması olası görünüyor. WWE yetkilileri, bu maçın WrestleMania'nın en önemli olaylarından biri olmasını bekliyorlarmış. Yıllardan beri yapılan en extreme karşılaşma haline gelmesini de istiyorlarmış. Yani şovu çalan maçlardan biri olması gibi bir beklenti varmış.
  • Matt Riddle Sean Waltman'a röportaj vermiş.
    WWE'nin kendisinden vazgeçmesi hakkında: "Kane'den hala e-postalar alıyordum. Yani olmuş gibi hissediyordum. Muhtemelen geçen seneki Wrestlemania'dan önceydi, birkaç ay önce "Hey Matt, kusura bakma çok uzun sürdü, ama senden vazgeçeceğiz." dediler. Sonsuza kadar değil tabii ki, belki gelecekte bir gün, dediler. Ama geçmişinden dolayı... bir şans vermek istemiyoruz, diye eklediler. Bununla sorunum yok gibiydi, onları anlıyorum."
  • Bildiğiniz üzere R-Truth, Main Event şovlarında spiker masasında bulunuyor. R-Truth emekli olursa spiker olabilirmiş. WWE, onu spikerliğe hazırlamak için böyle bir şey yapıyor olabilirmiş.
  • Sosyal medyada, WWE yetkililerinin RAW after WrestleMania için büyük planları olduğuna dair haberler dolaşıyormuş. Bunlardan ilkinin Shinsuke Nakamura'nın RAW'a debut yapması, diğerinin ise Goldberg'in WWE'de daha fazla süre yer alması olduğu söyleniyormuş.
  • AJ Styles, bir soru/cevap yapmış ve TNA zamanlarından bahsetmiş.
    Styles: ROH bana cidden iyi davrandı, NJPW ise bir superstar gibi. Onlara haklarını vermem lazım, TNA'de egom zarar gördükten sonra egomu tazelemiş oldular. Ama bunların hepsinin ardından WWE'ye gelme şansını buldum, bilirsin, insanların hoşuna gitse de gitmese de güreş dendiğinde WWE'den daha büyüğü yok ve burada olmak sonunda başardığın anlamına geliyor.
  • Paige'i ve ailesini anlatacak filmde AJ Lee'yi Thea Trinidad oynayacakmış. The Rock, instagram hesabından bu haberi onayladı.
  • Sean Waltman, Goldberg'in WCW'ye debut yapacağı zaman ring adı olarak "The Hybrid" ismini istediğini açıklamış;
    "Goldberg ilk başladığında, Scott'a geldi. Kendine bir isim bulduğunu söyledi ve şöyle dedi "The Hybrid nasıl? Kendime The Hybrid demek istiyorum". Bizde şöyle dedik "Ehh, The Hybrit biraz, bilirsin işte". O da "Neden kendi adını kullanmıyorsun?" dedi ve devam etti "Benim adım Goldberg, bu havalı değil. Eğer havalı yaparsan o zaman havalı olur. Eğer havalıysan, Goldberg'de havalı bir isimdir."
  • Bu yıl HOF olması açıklanan Kurt Angle, Forbes Alfred Konuwa ile bir konuşma gerçekleştirmiş ve Cena hakkında şunları söylemiş:
    ''John Cena adamdır. 13 yıldır şirketin tepesinde, bunun gibi kimseyi tanımıyorum. WWE tarihinin en iyi atleti olduğunu söyleyemeyeceğim ancak WWE tarihinin en büyüğü.''
  • Görünüşe göre Finn Balor gelecek ay WWE'ye geri dönecek. WWE Finn Balor'ı gelecek live eventler için tanıttı. Bunların arasında 10 Mart'ta New York Buffalo Center'de gerçekleşecek olan live event de var. Ayrıca 11 Mart ve 26 Mart tarihlerindeki live eventler için de tanıtıldı. Balor bir süredir omuz sakatlığından dolayı aksiyondan uzaktı.
  • WWE'nin yeni planlarına göre Bray Wyatt Tweener olabilirmiş. Nedeni ise son zamanlarda çıkardığı iyi şovlarmış. Bilmeyenler için Tweener: Facede değil Heelde değil.
  • Bilindiği üzere Gillberg geçtiğimiz RAW şovunda, Chris Jericho & Kevin Owens'ın Fesitval of Friendship segmenti sırasında geri dönmüş ve kızgın Kevin Owens'dan nasibini almıştı.
    Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportaj sırasında Gillberg'e, WWE ile herhangi bir anlaşma imzalayıp imzalamadığı sorulmuş. Gillberg, WWE ile henüz resmi bir sözleşme imzalamadığını ancak anlaşmaları halinde bu durumdan memnun olacağını belirtmiş.
  • WWE Hall of Famer George 'The Animal' Steele, 79 yaşında hayatını kaybetti.
  • Fastlane'in Muhtemel Maç Kartı
    WWE Universal Championship:
    Kevin Owens vs. Bill Goldberg
    RAW Women's Championship
    Bayley vs. Charlotte
    RAW Tag Team Championship
    The Club vs. Enzo & Cass vs. Sheamus & Cesaro
    Cruiserweight Championship
    Jack Gallagher vs. Neville
    *Roman Reigns vs. Braun Strowman
    *Sami Zayn vs. Samoa Joe
  • WWE, Fastlane'de gerçekleşecek olan Roman Reigns vs Braun Strowman maçında iki isminde güçlü gözükmesini istiyormuş. Maçın sonucunun iki isme de olumsuz olarak yansımamasını ve yakaladıkları ivmenin zarar görmemesini planlıyorlarmış. Dolayısıyla maçın basit bir tuş ya da pes ettirme ile bitmesi beklenmiyormuş. Maçın bitişinde farklı şeyler görme ihtimalimiz bir hayli yüksekmiş.
  • Bildiğiniz gibi Naomi, Elimination Chamber'da Alexa Bliss'i mağlup ederek SmackDown Women's Champion olmayı başarmıştı. Bunun nedeni WrestleMania 33'ün Naomi'nin memleketi olan Orlando, Florida'da yapılacak olmasıymış. WWE, Naomi'nin büyük şova şampiyon olarak gitmesini istiyormuş, bunun iyi bir reklam olacağını düşünüyormuş ve bu nedenle RTWM sürecinde bir şampiyonluk değişimi beklenmiyormuş.
  • The Wrestling Observer Newsletter'dan Dave Meltzer'ın haberine göre Corbin, seçkin bir yıldızmış ve Intercontinental Championship kemerinin değerine değer katabilirmiş. IC Title kemerinin WrestleMania'da el değişip değiştirmeyeceğine henüz karar verilmemiş ancak Corbin'in bu şovda bir galibiyet alması kendisini önemli bir yıldız yaparmış.
  • Kurt Angle, geçtiğimiz günlerde Facebook hesabından yaptığı soru cevap programında The Undertaker, Stone Cold ya da John Cena tarafından takdim edilmek istediğini söylemişti. Görünüşe göre bu isteği gerçekleşecek. Wrestling Observer Radio'da Jim Ross'un söylediğine göre Hall of Fame töreninde Kurt Angle'ı John Cena takdim edecekmiş. Bu yönde çok kuvvetli duyumlar almış kendisi.
  • Geçtiğimiz Ekim ayında Paige, sevgilisi Del Rio'ya bir indy şovunda evlenme teklifi etmişti ve The Observer'in haberine göre Paige ve Alberto Del Rio, Mayıs ayında dünya evine gireceklermiş. Bu evliliğin Total Divas için filme çekileceği hakkında henüz bir bilgi yokmuş.
  • WWE'nin bu sene Wrestlemania'da eski kadın yıldızlar için özel bir şey planladığı haberi çıkmıştı. Bunun ardından Kelly Kelly geçtiğimiz Pazartesi günü RAW şovunu ziyaret edip arka alanda yetkililerle görüşmüştü. WWE, eski Kadınlar Şampiyonu Victoria ile de iletişime geçmiş.
  • Daha önceden de bildirildiği gibi, John Cena'nın WWE dışında da bir kaç proje yapması için WrestleMania 33 sonrası bir izne ayrılacaktı.
    Geçtiğimiz günlerde de bu yıl ki Money In The Bank şovunun SmackDown Live'a ait olacağu duyurulmuştu. Bu nedenle John Cena'nın bu yıl ki MITB'de bulunmayacağına kesin gözüyle bakılıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.