Şimdi Ara

WV JETTA EGR SOGUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    yaklasık 10 gün önce 2012 jetta hıghlıne 1.6 dizel araç aldık araç 90 bin km. de
    2-3 gün önce de motor kumanda arızası ısığı yandı motor 2000 bin deviri geçmemeye başladı dijital ekranda da yağ sıcaklığının giderek artan derecesini gösteriyor.Bu nedenle bugun servise gittim.

    Serviste egr soğutucunun arızalı olduğunu soylediler. Parçanın değişimi içinde 1400 tl fiyat aldım.Bakım yapılması şartıyla o fiyatta. bakımı sanayide yeni yapılmıştı zaten. onun için de 600 tl yıllık bakım parası istediler. Gerçekten tavsiyenize ihtiyacım var bu sorunla karşılasan arkadaşlar da vardır mutlaka . teşekkürler.



  • para delisi vw, bakım parasını silkelemeden tamir de etmiyor.
    eski sahibi bilerek satmış olabilir masraf çıktı diye.
  • Ben cok karsilastim. Bu ariza kroniktir. Orjinal parcayi kendiniz temin edip disarda degistiriniz. Komple egr nin degismesi gerekir. Egr nin fiyati en son 1200 tl civariydi.

    Ayrica enjektorlerede baktirin. Motor sicakken 2. Viteste 1000 devir civarinda gaza yuklendiginizde vuruntu sesi var ise gecmis olsun enjektorlerde arizalidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 12 Nisan 2017; 8:5:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Du Hast

    Ben cok karsilastim. Bu ariza kroniktir. Orjinal parcayi kendiniz temin edip disarda degistiriniz. Komple egr nin degismesi gerekir. Egr nin fiyati en son 1200 tl civariydi.

    Ayrica enjektorlerede baktirin. Motor sicakken 2. Viteste 1000 devir civarinda gaza yuklendiginizde vuruntu sesi var ise gecmis olsun enjektorlerde arizalidir.

    Teşekkür abi cevabın için öncelikle başka bir çözüm yolu yok gibi görünüyor sanırım. Parçayı nereden temin ederim fikrim yok ama aklıma takılan birşey daha var .



    Servisteyken aracın yazılımı da güncellendi. Şimdilik araç normale döndü 20-30 km yaptım ne arıza ışığı yanıyor ne de herhangi bir sıkıntı var bu peki anormal bir durum mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel ve VW cüzdanda para bırakmaz bu ikili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.