Şimdi Ara

WTT Cata hesap --->>> Guild wars full paket.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle elimde bulunan catalı içinde 3 tane 85 char olan wow hesabımı. Sıfır olması tercihen guild wars full paket ile takas etmek istiyorum. Şimdi bir çok arkadaşım sen ne yapıyorsun o hesap satılırmı öyle takas edilirmi diye mesaj atıcaksınız bundan eminim. Oyundan inanılmaz soğudum ama beni gerçi çağırıyor gibi geliyor ve kurtulmak istiyorum elimde duran hesaptan. Hesabın bütün herşeyi elimde mevcuttur. Mail adresi hesap bilgileri gizli soru ve yanıtı vs. bütün bilgilerine sahibim. Charlar Dunemaulda bulunuyor. 85 Shaman 85 Hunter birde Druid var 85 evet 3 adet 85 karakter ve shaman ve hunter neferiana kadar achivleri olan karakterlerdir.

    Takas düşünüyorum Guild Wars full paket ile ilgilenenler İzmir içi elden internet cafeme gelerek işlemleri gerçekleştirebiliriz arkadaşlar. Saygılar.



  • Akıllıca bi iş yapmış olursun.Guild Wars 2 çıkmadan önce Hom puanı kasman iyi olur.Guild Wars 2 de mükemmel itemler veriyorlar.Guild Wars accountları bu yüzden ateş pahası oldu son günlerde.En son 2000 dolara account alan birini tanıyorum full hom full karakter full item.O derece yani.Türk bulabilirmisin takas edicek...Sanmıyorum.Ama dene yinede şansını ne diyeyim.Yabancı direk bulursunda.Neyse kolay gelsin.
    Guild Wars 2 de de gelicek itemler bunlarhttp://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=86



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 14 Haziran 2011; 11:22:31 >
  • Aslına bakarsan ben karakteri olan bir account aramıyorum. Bir çok yerde baktım aslında 100 TL civarı full paket satıyorlar ama kredi kartımla alakalı problemler yaşadığım için ve güveneceğim kimsede olmadığı için etrafımda pek böyle bir yola başvurdum. Hem wow u elimden çıkartmak hemde yeni bir oyun sahibi olmak güzel olucak. Guild wars 2 ye hazırlık amacım. Şuanda warhammer oynuyor olsamda guild wars'ı 2sinden dolayı istiyorum.
  • İyide burası Warhammer Bölümü neden Guild Wars yada WoW Bölümüne açmadın konuyuYada ben mi yanlış anladım
  • Yanlış olmuş kusura bakmayın (= Sürekli warhammerı takip ettiğim için artık alışkanlıktan buraya kaymış =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.