Şimdi Ara

WoW: Wrath Of The Lich King Klasik - %50 XP Artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic oyuncuları 13 Aralık'tan itibaren %50 XP artışından yararlanacak.

    Joyous Journeys adı verilen etkinlik, ister canavar öldürerek ister görev teslim ederek olsun, genişlemenin maksimum seviyesi olan 80'e kadar tüm XP kazanımlarını artırıyor. Wrath of the Lich King Classic'in 26 Eylül'deki çıkışından önce de benzer bir etkinlik düzenlenmiş ve oyuncuların genişlemenin çıkışından önce yeni karakterlerin seviyelerini hızlandırmalarına ya da genişlemenin yeni Death Knight sınıfının seviyesini yükseltmelerine olanak sağlamıştı.

    Bu son etkinlik 16 Ocak 2023'e kadar sürecek ve oyunculara bir aydan uzun bir süre boyunca daha fazla XP kazanımı sağlayacak. Blizzard'ın belirttiği gibi, etkinlik "bir karakterin seviyesini tamamlamak, yeni bir karakter yaratmak veya maceralarınızda size katılmaları için arkadaşlarınızı davet etmek için harika bir zaman". Yeni bir genişlemede maksimum seviyeye ulaşmanın sadece saatler alabildiği modern WoW'un aksine, WoW Classic'te seviye atlamak, genellikle bir öğleden sonra yerine günlerce oyun süresiyle ölçülen çok daha uzun bir süreçtir.

    Wrath of the Lich King Classic'in lansmanı ilk başta sorunsuz geçmedi, büyük sunucu kuyrukları birçok oyuncuyu genişlemenin ilk bir veya iki haftasında giriş yapmadan önce saatlerce beklemek zorunda bıraktı. Wrath of the Lich King Classic iki aydan uzun bir süredir yayında olduğu için bu sorunlar büyük ölçüde çözüldü.

    Blizzard, genişlemenin ilk büyük yaması olan Secrets of Ulduar'ın ne zaman yayınlanacağını henüz açıklamadı, ancak yayınlandığında bazı önemli değişikliklere sahip olacak. Ulduar raid'inin yanı sıra, Titan Rune zindanları adı verilen Heroic zindanların raid kalitesinde ganimet ödüllendirecek yeni ve daha zorlu versiyonları da oyuna eklenecek.

    Diğer WoW haberlerinde, oyunun modern versiyonu Dragonflight şeklinde en son genişlemesini aldı. Blizzard, Dragonflight içeriğini Twitch üzerinden izleyenler için çeşitli Twitch indirimleri sunuyor ve genişlemenin ilk raid'i 12 Aralık haftasında yayınlanacak.
    https://www.gamespot.com/articles/wow-wrath-of-the-lich-king-classic-players-will-soon-enjoy-a-50-xp-boost/1100-6509936/?ftag=CAD-01-10abi2f
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.