Şimdi Ara

Wow u bırakıp Warhammer a geçen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar aranizda warmidir boyle yapan? Varsa izlenimleri nelerdir. Pismanmidirlar memnunmudurlar? 5 ay once 2005 de basladigim wowu birakdim ancak tekrar bir oyun arayisindayim. Bir cok yazi okudum. Genel olarak wow=pve war=pvp deniliyor. Ben %90 pvp oynarim ve wowun pvpsi gercekden sıkmaya başlamıştı.Su andada cok bir sey degistigini zannetmiyorum. Aklimdaki sorulardan bir kaci, animasyonlar wowdaki gibi serimi , itemlarin yaninda yetenekde onemlimi. Kisacasi wow un ilk zamanlarindaki pvp kadar zevk veriyormu oyun?



  • yaklaşık 3 senelik wow hayatından sonra 2 gündür warhammer oynuyorum. başlangıç haritaları questler pvp si çok daha zevkli geldi bana warhammer'ın. ha ama wowa göre bir sürü bugı var orası doğru. ancak yine de daha zevkli gibi warhammer. özellikle leveling kısmı. sıkılırsan quest yapıyorsun ondan sıkılırsan gir pvp ye eşit şartlarda mücadele et. world pvp desen o da var. güzel düşünülmüş. az daha gelişirse wowdan da iyi olur.
  • Valla arkadaşım yapmıştı benim wowu bırakmıştı maddi sorunları vardı izlenimlerini bilsem aktarırdım
  • Belki Biraz Geç Yazılmış Bir Cevap Olacak Ama Warhammer Online Wow'u Bırakanlar İçin En Doğru Seçim Gibi Görünüyor. Wow'a Göre Pek Çok Artısı Var. Tabi Eksikleri de Var :) En Güzel Yanı Pvp'ye, Yada Warhammer Deyimiyle Rvr'ye Lvl 1 den İtibaren Başlıyor Olmamız Ve Scenario'lardan (Battle Ground) Gayet Tatmin Edici Exp. Alabilmemiz. Böylece Son Lvl Olan Lvl40 a Ulaşmak İçin Yüzlerce Quest Yapmaktan, Binlerce Mob Kesmekten Kurtuluyoruz.

    Ha Tabi Lvl 35-40 Civarlarına Gelince Şehir Kuşatmaları Olaylarına da Giriyormuşuz ki Okuduğum Kadarıyla Tadından Yenmez :) Henüz O Seviyeye Gelemedim, 1 Haftalık Oyuncuyum. Ama Mancınıklarla Koçbaşlarıyla Düşman Kalesine Dayanmak, Ya da Düşman Saldırıları Sırasında Şehri Savunmak, Koçbaşı Kullananların Üzerine Kaynar Yağlar Boşaltmak Oldukça Heyecanlı Geliyor İnsanın Kulağına.

    Sözün Özüne Gelirsek, Şu 1 Haftalık Oyun Deneyimime Dayanarak Söyleyebilirim ki Warhammer Online, Kendini Tüketmeye Başlayan Ve 1.5 Senedir Oynadığım Wow'un Tahtına Rakip Olabilecek Düzeyde Bir Oyun Olmuş. Önümüzdeki Aylar Ve Yıllar Bunun Başarılıp Başarılmayacağını Gösterecek Bize :)




  • warhammer 1.yılına dogru kosuyor:) wow cıktıgı ilk 1 yıl içinde EQ in tahtını elinden aldı hemde baya bir almıştı ! yani yaklaşık 1 yıllık bir oyun okadar iyi oslaydı şimdiye kadar coktan tahtı eline geçirmişti ve gecirmesi de imkansız ! nedenmi? cunku warhammer tamamı ile pvp alt yapısına sahip bir oyun dolayıı ile pvp severleri kendine ceken bir oyun casul oyuncuları kendine ceker hardcore pvp cileri kendie çeker ama casul pve cileri ve hardcore pve cileri kendine cekme gibi lükse sahip olmadıgı için en azından oyuncu sayısı olarak wow tahtının yanında bile gecemiyor onu bırak guildwarsın yanında gecemedi warhammer :)

    ancak pvp severim diyorsanızda warhammer gercektende pvp oyunu ve pvp side bence oldukça tatminkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 18 Mayıs 2009; 0:51:52 >
  • Les oyun ya :D Nasil tavsiye ediyorsunuz anlamiyorum. Age Of COnan rulez. Saglam sisteminiz varsa dx10 grafikleri altinda kendinizden gecerek kafa govde koparin pvp neymis gorün :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oldmember

    Les oyun ya :D Nasil tavsiye ediyorsunuz anlamiyorum. Age Of COnan rulez. Saglam sisteminiz varsa dx10 grafikleri altinda kendinizden gecerek kafa govde koparin pvp neymis gorün :D



    bende age of conan oynuyorum ama 80 lvl a kadar pvp si saçmalıktan ibaret :) 1.5 patch sagolsun millet test serverdada rahat rahat kasılıyordu:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.