Şimdi Ara

WoW tayfası Wildstar hakkında ne düşünüyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skillet kullanıcısına yanıt
    SoO'da aktif oynamadım o yüzden garrosh kesmedim heroic, MoP'da bazı meseleler yüzünden aktif olarak raid yapmadım ama catada guildimizin realm first gibi başarıları vardı, tabi benden şüphe edebilirsin 10 level bossunda bukadar öldüm deyince ama şöyle bir şey var, wildstarın "paragonu" 5 kişi vardı beta döneminde stream yapan hepsi güzel oynuyordu ve hep en çok izlenenlerdi adamlar ilk veteran dungeonunu(wowdaki hc) bitirmeden önce 50 den fazla wipe yedi. Zybak oyunun "kolay" olan 20 man raidinde trashte 25 tane wipe yeyip raide devam etmeme kararı aldılar. Zoru seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim en azından bir guest key bulup.
  • Yanlış anlamayın size inanmıyorum demedim, yazımdan biraz öyle anlaşılmış kusuruma bakmayın. Demek istediğim WoW'un kolay gibi olmasının veya görünmesinin sebebi uzun zamandır bu oyunu oynayanların bize gösterdikleridir. Twitch'te bakıyorsunuz arena yapanlara gerçekten kolay gibi gözüküyor ama öyle değil, onlar artık oyunu o kadar özümsemişler ki her şeyi kolaymış gibi gösteriyorlar. Xaryu vardır belki denk gelmişsinizdir, talentsiz arenaya girip 1v2 yapıp kazandı. Rating 1300 filandı yalan söylemeyeyim. Aynısını biz yapmaya çalışsak green itemlı adamlara karşı bile kazanamayız çoğumuz. Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Ayrıca Reckful gibi multi glad biri, sp'de ustalaşmak için aylarını harcadı ve ona rağmen millet hala daha oynayamıyorsun diyordu

    Wildstar yeni bir oyun. Çok iyi hardcore dediğimiz oyuncular bile şu an oyunun işleyişinde çok faza bilgi sahibi değiller. Herkes her şeye yeni olduğu için oyun zor geliyor, ileriki zamanlarda oyun gayet kolaylaşacak sistem olarak öyle gözüktü bana. Ayrıca Method bile content başında defalarca wipe yiyor bunu da hatırlatalım




  • Skillet kullanıcısına yanıt
    Tabiki zaman gösterecek ne olduğunu ama dediğim gibi şu an hem bana hem herkese zor geliyor oyun, belki de dediğiniz gibi ileride kolay gelebilir ama şu anki durum güzel geliyor bana Zevkini çıkarıyorum, bu oyunu oynayacağıma WoW oynasaydım (şu anki durumu için wowun en azından) çok daha az zevk alıcağıma eminim, bakalım devam edicekmi bu his. PvP olayının zaten hiç bir oyunda sonu yoktur az çok dengeliyse oyun, mesela LoL, Dotaya göre çok çok daha basit bir oyundur, buna rağmen ikisininde turnuvalarında birinciye milyon dolarlar veriliyor ve adamlar deli gibi oynuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuvang

    WoW'da patch başında heroic progress yapmaktan başka zor bir şey yok zannımca, Bu da bana yeterli gelmiyor. Oyunu aldım oynuyorum şu an level 13üm sadece quest yaparken rahat 30 kere öldüm şu ana kadar. 10'dan fazlası 10 levelda verdiği 13 levela hitap eden bir quest var shiphand diye bu questin bossunu keserken oldu, her öldükten sonra 10 leveldaki kısıtlı ability puanlarımı değiştirerek bossa en uygun buildi yapmaya çalıştım sonunda o 10 level bossunu öldürdüğümde hissettiğim duygunun WoW'da progress bosunu kestikten sonra hissettiğim duygudan hiç bir farkı yoktu :) Bu sadece bir 10 level questiydi oyunda. Adventure'ları, Dungeon'ları henüz deneyemedim levelım yetmediği için ve çok heyecanlıyım şu an sırf bir quest bile bu kadar mutlu hissettirebiliyorsa ama oyun benim gibilere hitap ediyor tamamen. WoW'da flex atıp ara ara normal giren, progress deneyimini sevmeyenler oyundan nefret edebilir. PvP de henüz deneyemedim paylaşacağım bunları denedikçe. Kalın sağlıcakla...

    WoW a ilk basladigin zamanla karsilastirmayi yaparsaniz daha saglikli olur zannimca. Sahsen ilk basladigimde dandik bocek keserken bile oluyordum. Oyun kolaylasti mi belki evet ama su karsilastirma kriteriniz bana cok mantikli gelmedi. Yani o oyunuda 6 sene oynayin (siz ne kadardir oynuyorsunuz bilmiyorum) ayni hisler olusur.

    Bu sebeple degerlendirme daha cok oyun mekanikleri, grafik, PvE - PvP sistemi tarzinda olmali. Onlari deneyeceginizi belirtmissiniz zaten ama yeni bir oyuna baslama heyecani ile bazi seyleri gozden kacirmayiniz. Su an hic WoW oynamamis birininde ilk basladiginda ayni heyacani yasayabilecegine de eminim.




  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Ben karsilastirmamda iki oyunun da su anki halini dikkate aldim. WoW da suan hic bir sey zor diyemezsiniz bence (PvP disinda orda gercek oyuncu faktoru oldugu icin sonu yoktur). Tamamen casuallara dondurduler WoW'u (Lfr, flex mesela). Parayla 90 level boostu satilan oyundan cok daha zor olduguna eminim bu oyunun ilk dungeona 1 level kaldi paylasacagim tekrar dusuncelerimi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuvang kullanıcısına yanıt
    Bende aynen onu dedim zaten. LFR, Flex level 90 yani oyunun sonunda ulasilabilecek adimlar. Su an disardan bir adami alin WoW a baslatin quest yapsin ayni heyacani duyar diyorum.

    Oyun kolaylasti, casual a dondu vs. katiliyorum buyuk oranda zaten. Sizinde dediginiz gibi diger yonlerine bakip oyle konusmak lazim.
  • Arkadaşlar şu seviyeniz için teşekkür ederim kendi adıma , forumun gözleri dolacak

    Normal de;

    A: Wildstar ne ya oyun mu ?
    B: Sen ne anlarsın ya ben 463516814 yıldır WoWcuyum bence güzel.
    A: Ya bir git ortam çoluk çocuğa kaldı iyicene ben de vanilyacıyım, senin yaşın kadar çarım var ! Wildstar senin gibi çocuklar için.
    B: Adamın ağzını bozdurma, çocukmuş 36 yaşındayım ben ! Öğrende gel
    vs.
    vs.

    Böyle gitmesi lazımdı.

    Wildstar'a gelince bende merak ediyorum ama bir süre bekleyeceğim oturursa alırım. ESO aldım çünkü 1 aylık bedava bitince kapadım direk, para yine yanmasın. WS tecrübelerinizi paylaşmaya devam edin; bekliyoruz haberlerinizi




  • mrfondip kullanıcısına yanıt
    Şuan 40 levelim ben ocak-şubattan beri takip ediyorum wildstarı betada questing bana çok sıkıcı gelmişti fakat şuan fikrim değişti oyun ileriki levellarda çok daha zevkli hale geliyor.Zonelarda çok güzel gerçekten özene bezene yapmışlar mapleri çok beğendim dün gece pvpye girdim şansıma pvpci adamlar geldi takımıma inanılmaz zevkli pvpsinide çok zevkli buldum.Combat sistemi güzel sadece betada stalker oynuyordum stalker açmama sebebimin rangesinin warriordan kısa olması ikiside melee karakter ikisininde aynı olması lazım aslında ama öye yapmamışlar tabi class dengelemeleri sürekli devam edicek olan birşey.50 olup hemen veteran dungeonlarda itemleri kasıp raidlere girmeyi planlıyoruz.

    Oyunda ilk can sıkan bug 40 levelda karşıma çıktı bu arada bir questte moblar spawnlanmıyordu onunda progressinize karşı bişeyi yok geçebiliyorsunuz düzeltirler zaten yakında.Betaya göre bugları çok fazla azaltmışlar




  • Wowkiller denen her oyunu oynadım.Bu oyun için öyle çok wowkiller denmedi.Swtor,eso gibi çok reklamlı,yüksek bir çıkış da yapmadı.Ama oynadığım 11 levela kadar çok zevk aldım.Zevk almamın sebebi de oyundan hiçbir şey anlamamdır.Swtorda,esoda ve diğer pek çok oyunda oyunu çözüyordun 10 levela gelmeden.Bunda herşey karışık,çözülmesi gerekiyor ve zor.Oyun sadece pve olarak demiyorum genel anlamda zor.Bir bölgeye gidiyorsun,kesmen gereken bir adam var,onu keserken adamın yeteneklerinden kaçayım derken başkasını çekiyorsun bilmem ne oluyor.Ölüyosun taaa ebesinin şeyinden başlıyorsun.Oyunu yapanların en büyük amacı bu sanırım.Birşeyleri başardığında cidden kendin birşey yapmışsın hissiyatını vermek.Wow ne yazık ki bunu kaybetti.Kolay kolay şeyler yapıp sana dünyaların kurtarıcısı,kral öldürücü,orgrimmar fatihi gibi ünvanlar veriyor.Oyun için çok güzel,çok kötü demiyorum ama oyun zor beyler.Girin bir deneyin anlayacaksınız.




  • Siz birde dungeonları görün şu oyunda ilk 20 level dungeonları girip bitiren oyunu satın alır zaten çok net söylüyorum.

    Bu pazarlama sorusu yapımcılara bir çok kere soruldu esoda swtorda gördüğümüz reklamların hiç biri wildstar için yapılmadı yapımcılar bütçelerini reklam yerine oyuna harcamayı tercih ettiklerini söylediler oyun güzelse zaten oyuncu çekicektir.Mesela şuan akşam 8de oyuna girmeye çalışşan 2-3 saat sıra bekliyorsun ve bu adamlar 4-5 haftasonu betada serverları denediler hatta 1-2 saat serverları açıp stress testleri yaptılar serverlar için ve 22 serverla headstarta başladılar tüm serverlar fullendi bir anda ilk gün oyuna girmek imkansızdı bunun nedeninide open betada oluşturulan karakterlerin 2-3 katı karakter oluşturulmuş oyunu oynayacaklar open betaya girmemiş yani bu yüzden serverlar az geldi headstartta ilk gün 2-3 server daha açtılar şuan 28-29 server var daha da artıcak gibi gözüküyor server transferleri açtılar yoğunluk azalsın diye yüksek popülasyonlu serverlardan.Mesela bu olay bir çok kişinin canını sıkarken benim hoşuma gidiyor beklediklerinden de fazla oyuncu oynuyor oyunu daha da gelmeye devam edicekler gibi gözüküyor.

    Şu reklam işine döneresek bu işi oyuncularla iç içe bire bir konuşarak yapıyorlar zaten /r/WildStar/ 'da hergün sorular soruları cevaplandırdıklarını falan görebiliyoruz sürekli oyuncularla konuşuyorlar sürekli dinliyorlar bu benim çok hoşuma gitti.Şu swtor için yapılan sinematiklerden bahsettiler 10 dakikalık animasyon için milyon dolarlar harcandıklarını söylüyorlar ve kendilerinin oyun bütçesini oyunu pazarlamak yerine oyuna harcadıklarını söylüyorlar oyun güzelse kendi kendini satar zaten.




  • arkadaş şu yeni bir oyun çıktığında dönen geyiklere hastayım süper ya, mükemmel ya, muhteşem ya diye başlar hep, başlarda hayır bu oyun wowdan farklı, kulvarlar farklı bir kere diye devam eder, bir süre sonra wowa taş atılmaya başlanır ve deli gibi savunulur oyun, en sonunda patlar gider, savunan bir kişi bile kalmaz vs.ha umarım oyun tutar da wowa dişli bir rakip çıkar, blizzardda biraz çeki düzen verir oyuna.ben severim rekabet ortamını
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khalef

    arkadaş şu yeni bir oyun çıktığında dönen geyiklere hastayım süper ya, mükemmel ya, muhteşem ya diye başlar hep, başlarda hayır bu oyun wowdan farklı, kulvarlar farklı bir kere diye devam eder, bir süre sonra wowa taş atılmaya başlanır ve deli gibi savunulur oyun, en sonunda patlar gider, savunan bir kişi bile kalmaz vs.ha umarım oyun tutar da wowa dişli bir rakip çıkar, blizzardda biraz çeki düzen verir oyuna.ben severim rekabet ortamını

    guild wars 2de de aynı muhabbet dönüyodu. tabi 80 level olan, oyunun bittiğini görünce savunmayı bırakıp wow game time alıp wowa devam ediyodu ben dahil ilk başlarda oyun güzel gelir hangi oyun olursa olsun. sonra ya içerik az gelir, ya oyunda koleksiyonluk bişey yoktur(mount,pet,şırıldayan parıldayan silahlar zırhlar), ya hikayesi saçmadır, ya atmosferi bayar, ya pvpsi dengesizdir, ya pve si basittir. biyerden sonra sıkar wowa geri dönülür. zaten gw2 den sonra yemin ettim daha yeni mmoya başlamıcam




  • Oyunu zevk için oynamıyormuyuz sanki arkadaşlar, oynayan herkes(ben de dahil) oyun güzel eğlenceli farklı bir deneyim diyor. Oynamayanlar da yakında ölür başta zevkli gelmesi normal falan diyor ölür mü ölmez mi bilemeyiz de ben şu ana kadar bu oyuna harcadığım zamanı WoW'da harcasaydım bunun onda biri bile zevk almıyacağıma eminim. Amaç eğlenmek ve oyun bu işlevi şu an WoW'dan çok daha iyi yerine getiriyor baktık oyun ölüyor WoW'a döneriz ne olucak bir şey kaybetmeyiz sonuçta daha kaç ay aynı raid kalıcak WoW'da. WoW oynayıp ne yapıcaz o kadar. PvP için geçerli değil tabi söylediklerim ama PvP denge olan her oyunda rekabetlidir zaten karşında yine başka insanlar olduğu için.

    EDIT: Ayrıca şunu da ekliyim PvP deki skill cap'i wowdan çok daha fazlaymış gibi geliyor bana. Sonuçta WoW'daki gibi nadir durumlar dışında rakip eğer bir spelli cast ettiyse havada size gelip vurmasını izliyorsunuz ya da melee classların skillerinden yine doğru düzgün kaçamıyorsunuz sonuçta adam sizin yanınızdaysa ve o tuşa basarsa vuruyor. Bu oyunda nerdeyse bütün skilller targetsız ve bir nevi aoe şeklinde oldupu için hepsinden kaçma gibi bir imkanınız oluyor, takla atarak zıplayarak hızlı koşarak vs... CC sistemi de tabi bu düşünceyi kazanmama neden oldu. (Bilmeyenler için burda CCler gerçekten söylediğini yapıyor. Örn: WoW'da blind, stun, disorient hepsi özünde aynı işlevi gerçekleştiriyor seni kitliyor. Bu oyunda blind karakter kontrolunu almıyor ama gerçekten sizi bir süre kör ediyor ekran siyah oluyor ama skiller targetli olmadığı için siz oynamaya devam edebiliyorsunuz içgüdüsel olarak. Disorient yiyince gerçekten karakter disorient oluyor mesela ileri tuşuna bastığınızda sola gidiyor gibi. Disarm yiyince silahınız yere düşüyor kenarda bir yere bir süre beklerseniz geliyor ama eğer daha hızlı ihtiyacınız varsa gidip yerden alabiliyorsunuz silahınızı. gibi gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuvang -- 6 Haziran 2014; 15:42:09 >




  • Valla arkadaşlar oynayanlar niye bilgi vermiyor :D. Adamlar oyundan çıkmıyor galiba.

    1-Ben işin PVP kısmı ile ilgileniyorum. PVP yaparak item kasabiliyormuyuz ? Yoksa zamanı olan liseli ve daha küçük arkadaşlarımız raidlerden aladıkları itemlarla bizi bir vuruşta keserler mi ? Pvp de item sistemi nasıl ??

    2-Wow'un PVP'si derin ve skill bazlı(Diğer oyunlara göre). Bu oyunda skill sayısını az buldum ama guild wars'taki gibi acaba bir tuşla farklı bir skill setine falan geçme var mı?

    3- Bir de oyunun grafik ve animasyonları fazla çocuksu ve her yer telegraph, rahatsız ediyor mu ?

    4-Arena ve BG için LFR var mı ?

    En azından şunlara bir cevap verebilirseniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackRobe

    Valla arkadaşlar oynayanlar niye bilgi vermiyor :D. Adamlar oyundan çıkmıyor galiba.

    1-Ben işin PVP kısmı ile ilgileniyorum. PVP yaparak item kasabiliyormuyuz ? Yoksa zamanı olan liseli ve daha küçük arkadaşlarımız raidlerden aladıkları itemlarla bizi bir vuruşta keserler mi ? Pvp de item sistemi nasıl ??

    2-Wow'un PVP'si derin ve skill bazlı(Diğer oyunlara göre). Bu oyunda skill sayısını az buldum ama guild wars'taki gibi acaba bir tuşla farklı bir skill setine falan geçme var mı?

    3- Bir de oyunun grafik ve animasyonları fazla çocuksu ve her yer telegraph, rahatsız ediyor mu ?

    4-Arena ve BG için LFR var mı ?

    En azından şunlara bir cevap verebilirseniz

    1- Evet PvP ile kabul edilebilir bir hızda 50 ye bile kasabilirsiniz. Denge konusunda dikkat etmiş adamlar mesela low level bg lerde herkes aynı levela çekiliyor
    2- Oyunda 8 tane ability alabiliyorsunuz ama bu abilityleri seçtiğiniz büyük bir havuz var ve ability seçmekle bitmiyor iş. Ability point ve AMP denen mevzularla aslında build çok çok fazla değişiklik gösterebiliyor. Örneğin WoW da çok skill vardır eyvallah ama aynı class'dan herkes mesela dps yaparken aynı rotasyonu yaparlar çünkü en iyi rotasyon odur. Bu oyunda öyle rotasyon falan çıkacağını zannetmiyorum ileride o kadar çok değişiklik gösterebiliyorki şu linki veriyim bakın kendiniz görün LINK Warriorun AMP ve Ability puan calculatoru girin oynaşın biraz görürsünüz.
    3- Oyunun grafikleri çocuksu geliyor olabilir ama oyun çocuksu değil. Ölünce oyun dalga geçiyor falan her yerde ince ince espriler şakalar falan var eğlendim şahsen şu ana kadar küçük küçük detaylarla. Telegraphlar rahatsız etmedi beni şu ana kadar PvP de yaptım 20 Levela kadar olan PvE leride hiç o kadar fazla geldiğini görmedim. Belki Warplot denen olayda telegraphlar biraz fazla gelebilir 40vs40 olduğu için. PvP ile ilgiliyeniz warplot olayına bakmanızı tavsiye ederim ama (kısaca pvp guildleri kendi kalelerini yapıyor tamamen kendiler tasarladıkları ve bu kalelerle savaşıyorlar bg gibi) ilgi çekici bir özellik.
    4- Evet




  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    quote:

    Orijinalden alıntı: khalef

    arkadaş şu yeni bir oyun çıktığında dönen geyiklere hastayım süper ya, mükemmel ya, muhteşem ya diye başlar hep, başlarda hayır bu oyun wowdan farklı, kulvarlar farklı bir kere diye devam eder, bir süre sonra wowa taş atılmaya başlanır ve deli gibi savunulur oyun, en sonunda patlar gider, savunan bir kişi bile kalmaz vs.ha umarım oyun tutar da wowa dişli bir rakip çıkar, blizzardda biraz çeki düzen verir oyuna.ben severim rekabet ortamını

    guild wars 2de de aynı muhabbet dönüyodu. tabi 80 level olan, oyunun bittiğini görünce savunmayı bırakıp wow game time alıp wowa devam ediyodu ben dahil ilk başlarda oyun güzel gelir hangi oyun olursa olsun. sonra ya içerik az gelir, ya oyunda koleksiyonluk bişey yoktur(mount,pet,şırıldayan parıldayan silahlar zırhlar), ya hikayesi saçmadır, ya atmosferi bayar, ya pvpsi dengesizdir, ya pve si basittir. biyerden sonra sıkar wowa geri dönülür. zaten gw2 den sonra yemin ettim daha yeni mmoya başlamıcam

    bir an ılımlı yaklaşayım demiştim de evet kast ettiğim şey tam olarak senin söylediğin şeylerdi.wildstar fanları da yavaş yavaş wowu küçümsemeye başladılar sanırım, şimdilik kibarlar ama yakında üslupları biraz daha sertleşir gibime geliyor haliyle gw2de olduğu gibi.onlarda başta kibarlardı da sonradan iyice dalga geçmeye başlamışlardı bizimle, wowu 3. sınıf asya orijinli mmoların yerine koymaya başlamışlardı da sonra ne olduğunu hep beraber gördük




  • Neden bu kadar on yargili olmak yerine oyunu denemiyorsunuz ? Eminim burda fazla guest passi olan birileri vardir 1 hafta-20Levellik guest passle dungeondan tutun pvpye kadar herseyi gorebilirsiniz.
    Edit: Eksilemek yerine düşüncenizi söyleseniz daha güzel bir tartışma ortamı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuvang -- 6 Haziran 2014; 18:42:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuvang
    CC sistemi de tabi bu düşünceyi kazanmama neden oldu. (Bilmeyenler için burda CCler gerçekten söylediğini yapıyor. Örn: WoW'da blind, stun, disorient hepsi özünde aynı işlevi gerçekleştiriyor seni kitliyor. Bu oyunda blind karakter kontrolunu almıyor ama gerçekten sizi bir süre kör ediyor ekran siyah oluyor ama skiller targetli olmadığı için siz oynamaya devam edebiliyorsunuz içgüdüsel olarak. Disorient yiyince gerçekten karakter disorient oluyor mesela ileri tuşuna bastığınızda sola gidiyor gibi. Disarm yiyince silahınız yere düşüyor kenarda bir yere bir süre beklerseniz geliyor ama eğer daha hızlı ihtiyacınız varsa gidip yerden alabiliyorsunuz silahınızı. gibi gibi...

    Çok iyimiş ya

    fazladan guest pass ı olan varsa pm den atabilir mi gerçekten denemek istiorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korhan4045 -- 6 Haziran 2014; 17:58:09 >




  • 17.6 gb indirmek zor olmamalı ya etrafta çok guest pass var. Ben benimkileri veremiyorum malesef ama deneyin görün valla diyorum Gerçi millet olarak alışkanlıklarına bağlı insanlarız o yüzden ikna etmek zor ama yine de buradaki herkesin denemesini isterim. Sonuçta yapımcıdan para almıyorum sizin zevkiniz için deneyin diyorum . Zoru seven,emeğin karşılığını arayan biriyseniz ve oyunlara vakit ayırmayı seviyorsanız sevme ihtimaliniz yüksek,combat sistemini severseniz oyunu kesin sevdiniz demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nuke General

    17.6 gb indirmek zor olmamalı ya etrafta çok guest pass var. Ben benimkileri veremiyorum malesef ama deneyin görün valla diyorum Gerçi millet olarak alışkanlıklarına bağlı insanlarız o yüzden ikna etmek zor ama yine de buradaki herkesin denemesini isterim. Sonuçta yapımcıdan para almıyorum sizin zevkiniz için deneyin diyorum . Zoru seven,emeğin karşılığını arayan biriyseniz ve oyunlara vakit ayırmayı seviyorsanız sevme ihtimaliniz yüksek,combat sistemini severseniz oyunu kesin sevdiniz demek

    Bende başlayacağım para bulur bulmaz. Ama yanlızlıktan çok korkuyorum wowdaki en iyi arkadaşımın RAM i 2 gb o başlamaz. Bildiğim kadarıyla tek bir pvp serveri var ama hangisi daha aktif/daha çok pvp oyuncusu barındırıyor? (Bu arada wowa yeni başlayanların sorularının aynısını sormuşum demek böyle bir şeymiş. Bir daha dalga geçmeyeğim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.