Şimdi Ara

wow downloader sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm ark.lar

    wow oynamaya başladığım da çok bir sorunu yoktu ama şimdi her girişimde oyundan atıyor + downloader "firewall arkasında old. için yükleme yapılamıyor" diyor. oyunun ilk girişindeki sayfaya baktım patch 1.10.2 diyor yani en yeni sürüm ama ben neredeyse 2 aydır oyunu açmıyordum. downloader 97.9 mb'lik bir şeyler yüklemeye çalışıyor patch değilse nedir bu?

    bu arada resmi site+yasal kopya var.

    firewall için virtual server da portları açın diyor 2'sini açtım 3. yü kabul etmiyor private port no istiyor resmi sitede verilen routerların hepsine baktım benim ki daha farklı (zoom x4).

    ayrıca bu patchleri elle download edebileceğimiz bir yer var mı?

    benzer sorunlarla karşılaşan ve çözen var mı?

    yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaphaturk -- 2 Haziran 2006; 20:00:44 >



  • Yanılmıyorsam 97mblık bu yama 1.11 yaması. Yama Blizzard tarafından onaylandığı zaman aktif hale geçecek oyunlarda. Yani şu an indirmesen de oyunu açarsın, ama indirmek isteyen indire de biliyor...

    Yamaları download edebileceğin birçok yer var. Blizzard'ın iğrenç downloaderı ile uğraşmak tam bir işkence..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 2 Haziran 2006; 21:17:33 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Be Creative

    Yanılmıyorsam 97mblık bu yama 1.11 yaması. Yama Blizzard tarafından onaylandığı zaman aktif hale geçecek oyunlarda. Yani şu an indirmesen de oyunu açarsın, ama indirmek isteyen indire de biliyor...

    Yamaları download edebileceğin birçok yer var. Blizzard'ın iğrenç downloaderı ile uğraşmak tam bir işkence..

    şu son 97mb lık yama linki verir misin?
  • resmi sitede en son gözüken 1.10.2 ve verilen mirror sitelerde de en son bu var eğer 1.11 hakkında bir link verirsen çok sevinirim.
  • Bu Downloader Yuzunden Latency dibe vuruyo ya. Sinir oldum.
  • disable edebiliyorsun oyuna girdiğinde alt+shift yapıp masaüstüne dön sağ altta mavi ufak bir ikon göreceksin tornedo (hortum) resmi var üstünde ona tıkla prefrences (tercihler) den yanılmıyorsam 2 kutucuklu bir yer açılıyor enable peer-to-peer ve enable auto dowload gibi seçenekleri olması lazım ister download'un ister 2'sinin birden kutucuğundaki onay işaretlerini kaldır. resmi sitede de bu öneriliyor. ben öyle yaptım ama oyundan atmaların nedenini hala çözemedim bu yöntem işe yarıyor en azından bir dene.
  • patchi daha blizzard yayınlamadığı için bulmanız biraz zor. (biri sızdırmışsa o ayrı )şu anda patchin bir kısmını çekiyor. bir mpq dosyası. patch yayınlandığında sanırım küçük bi dosya daha indirilecek ve patch kurulumu gerçekleşecek. Pathc cıktıgında oyundan download olayı sona ermiş değil. bu sadece patch günü yaşanan aşırı yükü hafifletmek için yaptıkları bir uygulama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.